Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Llogaria Bankare ne martese!
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

Mendoj te perbashketa....

sdi cte shtoj me teper...Eshi i ka thene te gjitha....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Prill 2007 10:33
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
honeybunny11
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 03/09/2007
Vendbanimi: --!!--
Mesazhe: 32

Nga momenti qe nje cift vendos te bashkoj jeten me njeri tjetrin sigurisht qe nga ai cast duhet te hapin nje llogari te perbashket ne bank dhe fitimet ti komandojne qe te dy per shtepin ose femijet. Por persa i perket fitimeve qe ka bere dikush gjate kohes qe ka qene beqar nuk eshte i detyruar ti ndaj ato me bashkeshortin , nuk do ishte e drejt per te dy.

Mesazh i vjetër 19 Tetor 2007 13:59
honeybunny11 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të honeybunny11 Kliko këtu për të kontaktuar me honeybunny11 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: honeybunny11 Shto honeybunny11 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto honeybunny11 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Duke lexue mendimet tuaja kam arritur ne konkluzionin se sa i pasigurt eshte brezi juaj ne krijimin e cerdhes bashkshortore qe e ka emrin familje.Brezi juaj nuk ka pike garancie se do te krijoje nje lidhje te qendrueshme e solide e cila do t'i rezistoje kohes.Ne mendjet tuaja qendroni krimbi i dyshimit per njeri tjetrin.Duke mos qene te sigurt ne lidhjen tuaj sejcili prej jush kerkon te jete i sigurt ne rast te nje divorci te mundshem midis ciftit.Ne Europe dhe USA ligji gjithmone favorizon femren e jo mashkullin,kur ne fakt ato qe gabojne me shume jane famrat.Me kete nuk them qe edhe meshkujt jane me pak fajtore.Nuk mund ta imagjinoj qe femra te vij ne shtepine e burrit me borxhe,sepse ka blere nje makine te shtrenjte dhe i duhet te shpenzoje 3/4 e pages per ta lare borxhin.Kembet duhen shtrire sa i gjate te jete jorgani jo me shume te dashur djem e vajza.Kur te vij tek burri nuses nuk i teperon as te haje ushqimin e jo te kurseje per nje rast ekstrem qe mund t'i ndodh ne jete.Pra gjithe shpenzimet e familjes,mortgage,bllat e H2O,elektricitetit,gazit,council tax,TV tax,ushqimet ne pergjithesi, veshje e mbathje per familjen etj bien mbi kurrizin e burrit.Kur vjen puna qe kjo lidhje per arsye nga me te ndrushmet mbaron,zonja qe nuk ka kontribuar fare ne ate shtepi merr gjysmen e shtepise per te cilen nuk ka kontribuar asnje kacidhe.A eshte e drejte kjo?Une per veten time kam vendosur qe djemve do t'ua bleje shtepite vete,pra do te jene ne emrin tim dhe ata thjesht do te jene si tip qiraxhinjsh.Per problemet e tyre ekonomike nuk dua te di,por per shtepine e cila eshte pasuria me e kostueshme,nusja e djalit qe do te behet ish mos te kete asnjefare te drejte pronesie gjer ne vdekjen time.Pse e them kete;sepse vjen nje moment qe gruaja dashurohet me nje tjeter dhe e nxjerr burrin fishek dhe e shtron bythen me tjetrin pa ju bere vone.Keshtu si mendoj une e nxjerr per leckash perjashta e le te shkoj te rri tek i jati e e jema dhe femija im nuk shkaterrohet.Kapitali me i madh per familjet e zakoneshme ne bote eshte shtepia dhe po e humbe njehere behesh homeless dhe nuk e merr dot veten.

Pra probleme te tilla, ne brezi im e kam fjalen ,nuk kemi patur.Familja ka nje llogari te perbashket e bene balle jetes e bashkuar.Ashtu si mendoni ju nuk e merr vesh qeni zone i thone fjales.Gjithe jeten ju do t'ju shoqeroj pasiguria dhe familjet qe do te krijoni do te jene gjithmone fragile.Sado qe une mendoj qe te marre masa per femijet e mij, jam teper i shqetesuar per te ardhmen e tyre ne kete bote te globalizuar.Edhe ata mendojne tamam si ju.Une ju uroj qe te jeni te zot ta perballoni jeten duke krijuar familje me taban shqiptar,te cilat jane teper solide kur i krahason me te tjere kombe.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 16:45
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Une mendoj se ka ardhur koha te favorizohen burrat tashme nga ligji, te filloje revolucioni i meshkujve, se me duket shume i padrejte favorizimi kaq i tepruar i femrave sot, te cilat martohen vetem per te gllaberuar djemte e nenave dhe baballareve punetore dhe te sigurojne jeten e tyre. Shume te rralla jane ato qe duan te krijojne familje dhe te punojne per ta mbajtur gjalle kete familje.

Ne Americe nuk ka rendesi ne emer te kujt eshte shtepia IQVLORA, po qe se cifti ka bashkejetuar per vite me rradhe, ata kane te drejta te barabarta ndarjeje pasurie.

Une djemve nuk u blej as edhe nje shtepi, po qe se nuk kane tru ne koke le tua hane te tjeret. Sado ti ruash ti edhe une IQVLORA, po qe se nuk kane qartesi mendimi ata vete e merr ferra uraten.

Te mendohen njeqind here para se te presin njehere. Edhe nese e pesojne, le tu behet mesimi pesim.

Por e verteta eshte se kohet kane ndryshuar shume dhe nuk jane me kohet tona, te bazuara ne besim dhe ne nder, sot jane te bazuara ne parane dhe edhe brezi i ri prandaj ka ate ndjenjen e pasigurise qe po i shkaterron te shkretet dhe nuk e merr me mend sa dhimbje ndjej une ne brendesi per kete fakt te padyshimte.

Prandaj ju uroj vetem shendet, harmoni dhe lumturi te gjithe te rinjve.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 18:31
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Iqvlora ne disa mendime jam dakort por kur thua qe per te 2 djemte do te ja blesh ti shtepiat atehere them se e ke shume gabim, sepse femija jot nuk do te beje asnjehere sakrifica ne jete, per te krijuar pasurine e vet sepse gjene me kryesore (shtepine) e ka te siguruar nga babai.

Une nuk i mbaj shpresat tek asnje person (qofte burri, babai, vellai), dua te arrij vete me mundimet dhe sakrificat e mia. Qe nje dite edhe nese supozojme qe lidhja martesore nuk shkon mire, (burri mos te te vi t'i perplasi ne fytyre gjithe sakrificat qe ka bere per mua) sepse jam aq zonja sa mbaj veten.

Tani mos me flit dhe per familjet me taban ne Shqiperi sepse e dime shume mire qe shume familje ne syte e te tjerve jane komplet fallco.
Ne ditet e sotme nuk mund te krahasojme menyren e familjes se atehershme me te sotmen sepse c'do gje ka ndryshuar.
Mosha juaj atehere e merrte nusen pa kokerr leku (ose me shume pak te ardhme) dhe ishte detyre e burrit te mbante gruan dhe femijet. Ose ne raste te radha ku gruaja punonte ishte e detyruar t'ia jepte burrit rrogen.
Sot keto gjera nuk konceptohen me, sepse ka raste qe femra fiton me shume se mashkulli ne pune dhe ka nje indipendence te lekut qe perpara nenat tona nuk kishin.

Prandaj dhe rinia sot eshte e pasigurt, sepse edhe njerezit jane bere ta paturp e te pafytyra....dhe per hic gje i japin fund gjithckaje (flas si per femrat dhe per meshkujt).
Mendoj qe nje person qe nuk eshte ne gjendje te mbaje familjen e vet eshte me mire te mos martohet fare.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 18:56
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Lela si ty ka pot vajza qe nuk duan te jene te varura nga pantallonat e burrave, por nga pantallonat e veta, edhe une kam qene nje nga keto ne jeten time, por edhe juve vajzat punetore dhe te ndershme mos harroni se ne pjace ka shume meshkuj maskarenj qe duan te perdorin parane tuaj, nuk jane vetem femrat qe marrin avantazh ndaj djemve.

Prandaj ate cka keni krijuar me djersen tuaj te dini ta ruani si syte e ballit dhe te luftoni deri ne fund, qe askush tjeter ta gezoje pervec juve qe keni dersitur ne jete.

Kur je i ri te gjithe pandehin se do te kene fuqi dhe shendet deri ne pleqeri dhe do te kene vazhdimisht para, por jeta ka treguar qe fuqite bien vazhdimisht dhe trupi nje dite lodhet.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 19:34
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Prandaj ate cka keni krijuar me djersen tuaj te dini ta ruani si syte e ballit dhe te luftoni deri ne fund, qe askush tjeter ta gezoje pervec juve qe keni dersitur ne jete.

Personalisht Kotka nuk jam aspak dakord me kete ndjenjen e individualitetit ne nje lidhje. Nese njeriu i hyn nje lidhjes me keto principe dhe nese ajo lidhje eshte e shendoshe do plasaritet.
Une akoma si stazhiere qe jam, s'kam ndonje shume kush e di se cfare te ardhurash dhe "pasuria" ime konsiston kryesisht nga trashigimia familjare. Ne anen tjeter kam partnerin, kirurg, i cili ka pasur me teper mundesira te ndertoje njefare mireqenieje ekonomike. Pikerisht per kete unitet per te cilin po flitet ne kete teme, ai gjitha llogarite e tija bankare i ka kthyer ne llogari te perbashketa me mua, ai madje ka vene dhe shtepine e tije ne emrin tone(kjo deri ne njefare pike ne paditurine time). Mua kjo gje me ka dhene nje ndjenje te papershkrueshme(edhepse une kam kundershtuar diçka te tille, qe te jemi te sinqerte deri ne fund). Ok, ky njeri me beson aq sa cdogje per te cilen ka punuar me vjete e ve dhe ne duart e mija. Nisur nga kjo pike une mund te ndertoj diçka me tutje me te.
Natyrisht, s'jam e interesuar ne anen materiale te ketij veprimi, as qe kam marre mundimin ndonjehere qofte dhe t'i fus ne bankomat ato karta apo cfaredo qofte, fundja une me profesionin tim, shume-shume mbas nje viti do mund te arrij cfare te dua, por per mua ai ne kete forme me ka bere te qarte qe mua me ve ne vend te pare.

Tani s'po bej kampanje ketu qe te gjithe te bejne dicka te tille, mgjth nese arrin puna te dyshoni per partnerin ne anen materiale atehere sa ja vlen ai njeri per te konsumuar jeten me te?Sa ia vlen te konsumosh qofte dhe nje dite me te?? Kur tjetrit i besoj sigurine time emocionale, me plasi mua per rreckat materiale.

Modifikuar nga amor alucius datë 07/02/2008 ora 20:59

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 20:51
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Personalisht Kotka nuk jam aspak dakord me kete ndjenjen e individualitetit ne nje lidhje. Nese njeriu i hyn nje lidhjes me keto principe dhe nese ajo lidhje eshte e shendoshe do plasaritet.
Une akoma si stazhiere qe jam, s'kam ndonje shume kush e di se cfare te ardhurash dhe "pasuria" ime konsiston kryesisht nga trashigimia familjare. Ne anen tjeter kam partnerin, kirurg, i cili ka pasur me teper mundesira te ndertoje njefare mireqenieje ekonomike. Pikerisht per kete unitet per te cilin po flitet ne kete teme, ai gjitha llogarite e tija bankare i ka kthyer ne llogari te perbashketa me mua, ai madje ka vene dhe shtepine e tije ne emrin tone(kjo deri ne njefare pike ne paditurine time). Mua kjo gje me ka dhene nje ndjenje te papershkrueshme(edhepse une kam kundershtuar diçka te tille, qe te jemi te sinqerte deri ne fund). Ok, ky njeri me beson aq sa cdogje per te cilen ka punuar me vjete e ve dhe ne duart e mija. Nisur nga kjo pike une mund te ndertoj diçka me tutje me te.
Natyrisht, s'jam e interesuar ne anen materiale te ketij veprimi, as qe kam marre mundimin ndonjehere qofte dhe t'i fus ne bankomat ato karta apo cfaredo qofte, fundja une me profesionin tim, shume-shume mbas nje viti do mund te arrij cfare te dua, por per mua ai ne kete forme me ka bere te qarte qe mua me ve ne vend te pare.

Tani s'po bej kampanje ketu qe te gjithe te bejne dicka te tille, mgjth nese arrin puna te dyshoni per partnerin ne anen materiale atehere sa ja vlen ai njeri per te konsumuar jeten me te?Sa ia vlen te konsumosh qofte dhe nje dite me te?? Kur tjetrit i besoj sigurine time emocionale, me plasi mua per rreckat materiale.

Ishe ti me punen dhe djersen tende qe e bere partnerin tend te zemres te te besoje.

Po te mos ishe ti, kjo mrekulli nuk do te ndodhte kurre zemra.

Po keshtu mund te ndodhe e kunderta, nje burre i ndershem dhe punetor e ben nje grua te zemres, qe te gjitha te jene ne account te perbashket, eshte ai qe i krijoi asaj besimin, se po te mos japesh ti i pari besimin (Ate qe thote Lela jone )nuk eshte e lehte te ndodhe kjo mrekulli.

Nje femer shperdoruese qe i ben leket fustane dhe make-up per mua eshte nje lloj me nje burre qe i ben leket pije dhe makina.

Une nuk besoj kollaj as njerin, as tjetrin ne kete rast.

Prandaj eshte ajo qe themi se qe ne fazat e para jeta eshte beso dhe kontrollo.... deri sa te vdesim, kuptohet po ti kemi trute ne koke deri ne fund.

Une kam besim te verber tek im shoq ashtu sic keni ju te dy qe jeni te rinj, por aha te them te drejten nuk i mbull syte kur me duhet te hedh ndonje kontroll tek tuk ...... pse te genjej. Ai as nuk kontrollon fare ndonje account, gabim ben e di qe nuk ben mire, por ama jam une ajo qe e bera ate te fitoj besimin tek une, nuk eshte ai as budalla dhe as i verber ne dashurine tone, se po te ishte ndryshe vjen nje dite qe edhe buallit i hapen syte e dashur Amor.

Une i urrej materialistet, por shume here ne nje relationship njeri eshte me materialist, i cili do te tregohet me shume ne shoqeri dhe e detyron te shpenzoje me shume se sa eshte e nevojshme.

Buy what you need, not what you like ( I like that proverb moderne te kohes )

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:15
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Mendimi im per Temen a menyren Financiare ne nje Lidhje:

Sic lexova me lart, te treja mundesite jane te mundeshme dhe e verteta eshte ashu.
Cdo Person, kur krijon nje Lidhje, vendos te bashkejetoje a Martohet (sic njihet me fjalen klasike) vendos dhe per Formen-Menyren financiare te jeteses!
Por, mendimi im, gjithashtu dhe forma qe do te ndjek kur te vije momenti te bashkejetoj(Martohem) me nje Femer eshte: Jo vetem Krevati i perbashket por, dhe Kontoja-Llogarija!
Pse?!
Shume fakte jene shprehur me lart ne shkirmet e disave ketu por, une do te SHTOJA vetem nje e cila eshte dhe nje nga arsyet( jo pak e rendesishme) qe me con ne mendim, ne zgjedhjen e formes se perbashket: Nqse njeri nga partneret(Burri a Gruaja) ne nje moment te caktuar te jetes, gjenden per arsye te ndryshme (jane dhjetra) ne nje situate te veshtire Financiare dhe ngelin pak a shume dhe pa buken e gojes, duhet ta hedhi-ndaje Burri-Gruan e anasjelltas???!!! Joooo, do thote ndokushi ketu, nuk do ndahet por, do jetoje me te ardhurat e Partnerit! Aaaahaaa, si do jetoken tani kur gjate gjithe kohes(mbase vitera) e ndanin Financen!!!??? Si lypes a per lemoshe???!!! Aaaahaaaa, tani u bashkoka qesja!!!???
Nejse...!!!
Mendimi ime shte:
Cdo njeri qe krijon nje lidhje, nuk duhet te mendoje vetem momentet "e bukura" qe po kalon duke pasur nje rroge e mund te bleje Kepuce a B... sa te doje por, duhet te mendoje se jeta sjell shume te papritura dhe ne keto te papritura mund te hasi-bjeri cdokush, si Burri dhe Gruaja!
Pra, nje Konto e perbashket, ndihmon dhe nga ana PSIKOLOGJIKE e forcimit te nje Lidhje!Ashtu si ne momentet e bukura, kur bashke ndanin cdo gje, ashtu dhe ne momentet e veshtira, ku mund te bjeri ndonjeri!

Persa i perket ndarjeve, asnjeri s'duhet te merzitet se ngel me "gisht ne goje" sepse ka dhe "Marreveshje" per ndarjen e pasurive, e cila behet tek Notari perpara se te behet Celebrimi, dhe keshtu cdo gje eshte e zgjidhur!!!
E njejta gje eshte dhe per Borxhet(kredite e pa shlyre a kudi une)!

DHE UNE NUK JAM "I PRAPAMBETUR" SE KETE FORME TRAJTOJNE DHE SHUME IFTE Gjermane QE DO TE THOTE SE NUK ESHTE VETEM NJE FORME SHqiptare PER TE CVLERESUAR NJERIN PARTNER(ku ne shprehjet e disa prej jush, Femra del "e shtypur") !!!
........
ps. Me vjen sinqerisht keq qe lexova nga Lela_Dr ato mendime! Jo se nuk ti respektoj por, mu duke e ceket si njeri...! Me fal per mendimin tim te cilter qe po shkruaj!

Une jam...!!!
Ebasanas

Modifikuar nga Vizioner datë 07/02/2008 ora 21:33

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:19
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Nje femer shperdoruese qe i ben leket fustane dhe make-up per mua eshte nje lloj me nje burre qe i ben leket pije dhe makina.

Buy what you need, not what you like ( I like that proverb moderne te kohes )

Hahahaha! Moj, se mos te kam nga Gjirokastra

Te te them te drejten si une, si ai, jemi shume doreshpuar. Une se kam kufizuar asnjehere ne blerjet e tija, as qe do e bej ndonjehere. Nuk e kam limituar kurre ne lirite e tija, e kam mbeshtetur perhere, ai ka bere te njejten.Bejme nje jete qe po filluam te kufizojme nj.-tj.(me karakteret qe kemi) s'do ecte me. Fundja vete ka studiuar dhe punuar per t'i arritur, pastaj nese nuk i ploteson deshirat e tija tani qe eshte i ri, kur do i plotesoje?Kur ta mbulojne kalamajte?! Ai eshte i qejfit, une jam e qejfit, parate rrush e kumbulla qe te dy, ama jemi te lumtur keshtu

Ti je ne nje situate ndryshe, Kotka, ke femije e gjera me te medha per t'u kujdesur, plus ju jetoni nen nje çati. Une dhe ai nuk jetojme akoma bashke(dhe kjo ishte arsyeja qe me gezoi tejmase ai veprim).

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2008 21:28
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Llogaria Bankare ne martese!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar