Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Nuk na treguat nje gatim sot gjanem. Vetem mami ime di te gatuaje.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Cedrus po bej Gulash per dreke ...eshte si ftohte sot dhe i pershtate kohes
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Cedrus po bej Gulash per dreke ...eshte si ftohte sot dhe i pershtate kohes U si tek Shvejku? Po si e gatuan? Thone qe gjalpi i jep shije te mire
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Cedrus po bej Gulash per dreke ...eshte si ftohte sot dhe i pershtate kohes
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Une kam nje uri te tmerreshme tani. Ka ndonje ketu qe gatuan mire?
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Une kam nje uri te tmerreshme tani. Ka ndonje ketu qe gatuan mire? Glaku
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Une kam nje uri te tmerreshme tani. Ka ndonje ketu qe gatuan mire?
Glauku mbaka perparesen ne forum? Bravo-bravo.
Bashkangjitje: images.jpg Ky file është shkarkuar 20 herë.
Dua kajsi?
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
me hanger du me hanger smundem si tja bej me shty me shiringe noshta ndryshe nuk kalon
Citim:Po citoj ato që tha dylan me hanger du me hanger smundem si tja bej me shty me shiringe noshta ndryshe nuk kalon A don ndihme, motra?
Citim:Po citoj ato që tha dylan me hanger du me hanger smundem si tja bej me shty me shiringe noshta ndryshe nuk kalon
Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
Citim:Po citoj ato që tha dylan me hanger du me hanger smundem si tja bej me shty me shiringe noshta ndryshe nuk kalon whats wrong with you dylan? you ok? t'kaluara