Jarigas
gigolò
Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600
|
Citim: Po citoj ato që tha katilesha007
E kam lexuar kete teme dhe me kane pelqyer arsyetimet e disa anetareve ketu.....
Kurse persa i perket vrasjes shpirterore.....asnjeri nga ne nuk bejme perjashtim...per vete faktin se te gjithe ne kemi qene shpirterisht viktime e dikujt tjeter ,qe eshte bere vrases i shpirtit tone......Une nuk jam me mentalitetin e viktimes.....nje mentalitet i dobesise..i pamundesise per vetmbrojtje....,i inferioritetit......por nuk e mohoj se edhe une pak apo shume here mund te kem qene viktime ne nje moment te caktuar......por njekohesisht nuk jam as me mentalitetin e vrasesit.....mentalitet posesiv...hakmarres....djallezor dhe satanik....
por meqe duhet te zgjedh mes ketyre dy te dyjave ...do zgjidhja te qenurit viktime........sepse ai qe me "vret" mua do kete shume haqe per me la nga mbrapa.....
Mund te themi se e ke lene veten ne pozicionin e viktimes???Apo dikush te detyroi qe te jesh viktime e sjelljes se tjeterkujt???Ai qe te vret ty pastaj, ma trego vetem se kush eshte , se ja rregulloj une qejfin....