DORALBANI
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/09/2005
Vendbanimi: Londer
Mesazhe: 90
|
Re: Re: lol
Citim: Po citoj ato që tha kurti
mos u mundo ta tregosh veten aq burr i fort ne cdo coment qe shkruan, dhe mos i pergjitheso gjerat ose njerezit, se ti nuk i njeh te gjithe. une nuk thashe se jam duke vrare serb, por thashe se kam komentuar ose share me ata. une personalisht kam derguar para per te ndihmuar luften e kosoves dhe nuk jam kosovar. ka njerez ne fisin tim qe kane luftuar per kosoven dhe ata jane nge malsia e madhe e shkodres, pra kur nuk i njeh njerezit nuk eshte mire te pergjithesosh.ta jap edhe nje sembull, cdo njeri qe perdor pseudonimin strong/i fort, ne pergjithesi ai eshte njeri i dobet. tani kjo do ishte injorance nga une sikur te mendoj se ti je i dobet, se s'te njoh dhe do ta jap rrespektin si do qe te jesh, deri sa ta tregosh veten qe nuk e meriton rrespektin tim. perkundrazi sa lexova nje shkrim tjeter nga ti, e me pelqeu shume. ehh!! nukmund te biem dakord ne gjithcka i guess!!
Mu me vjen inot se shpesh nuk ka shqiptar qe tja kthejne pergjigjen edhe me iken dita duke ju pergjigj!
Une se kuptoj, pse u dashkan vra Serbet?!
Serbet duhen bindur ne nje alternative! mendimi edhe kuptimi te jetes!
Ata neper kto komentet qe bejne perpiqen qe te bindin te huajt! por pa sukses!
Psh kur jep artikuj the guardian, aty ke mundesi te komentosh!
Serbet kane force argumenti, qe gjen pergjigje tek psh Anglezet rracista, pasi ato perdorin nje gjuhe rraciste dhe anti muslimane (duke na portretizuar ne si muslimaner qe duhen cfarosur sipas tyre)!
Ne kete rast ato perdorin nje llogjike te shtremberuar, edhe idote, edhe vete ne kete drejtim kjane te paditur nese ekziston ndonje menyre tjter!
Ne kete rat aty huj une edhe ja thuaj keshtjellen me besimet e pajustifikuara! Por kur aty jane rreth 30 prej tyre, ato ngelin duke fol me njeri tjterin!
Ne duhet tja kthejme pergjigjen!
Ideja eshte qe, nese ka ndonje artikull te forte te tille, ethere, une do tju nisja nai e-mail, ose juve mua, edhe athere do ti mbusnim me argumente, apo sido qe te jete!
Ne kete rast ato do te kene mundesi qe te shikojne vizionin tone te historise, edhe gjithskaje, pasi ne Kohen e Milloshevicit ata nuk kishin mundesi te merrnin lajme te pa edituara.
Tani me ndihmen e internetit ato kane mundesi te degjoijne nje tjter version,
VErsionin tone!
Sa here i kam thuar, nga me te sertit kur vjen puna te lufta e mendimeve!
Edhe te gjithe qe une kam thuer, jam mese i bindur qe kane shkuar edhe kane perhapur idete e reja!Ide me te mira edhe me rrealiste!
Gjithka eshte e bazuar te forca e argumentit!
Edhe ne nuk mund te mbeshtetemi pa fudimisht te Amerikanet, ata mund te ndrrojne mendjeneser ne Zgjedhjet e reja! Car do bejme ne, lufte civile?! me qyrramanet!? "e forte?"