ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008
|
Re: ka 3 dite ne krevat
Citim: Po citoj ato që tha ari77labi
Ne jeten time ka pas shume pak momente,
caste gezimi,ose per te mos thene; aspak fare.
Po ndiej nje nje vullkan ne shpirtin tim qe eshte gati te shperthej
kete moment e kam pas ndjek e kam pas enderruar ,kerkuar,pershkuar
ashtu si pershkon flaka olimpike cep me cep te botes ,deri kur arrin ne vendin e duhur e Cila fillon te shperthej..
prandaj nuk dua te te humbas kurre
keto jane fjalet e njerit qe po VUAN per dashurine tende
te fala jarani ne fund
hahahaha sa kam qesh o ari.
Por une po pyesja veten: Valle kjo zysha a e ka lexuar mesazhin deri ne fund apo eshte pataksur qe ne: caste gezimi, ose per te thene, aspak fare.
Me kete mesazh besoj se e di dhe vete qe e ke frikesuar dhe e ke larguar tjetren, por po ta shikosh tamam tamam nuk je i humbur. Perkundrazi. Nqs mund ta takosh dhe njehere kete mesonjesen dhe te tregohesh qe nuk je cun me mendime depresionuese ke per ta bere per vete.
Asaj i eshte bere qefi tej mase nga ai mesazh dhe i ke mbetur ne mendje, por instinkti i saj prej femre qe nuk eshte lindur dje e beri te sillej ashtu. Vajzat e forumit mund te me konfirmojne mendimin ose te ma hedhin poshte qe te gjitha deshirojne te kene nje dite dicka te tille.
Ndaj tani luaji kartat bukur, takoje dhe njehere se puna eshte e mbaruar ( me nje cike fat kuptohet ).