Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > ka 3 dite ne krevat
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Ajo e di si ndihet heroi yne,s'ka pse te luaje me tjetrin ..bah,edhe pse femrave u pelqen te terheqin zinxhirin.S'e di si veprojne ne Shqiperi,kam pare raste qe u kane shkuar mbrapa per muaj te tere edhe pas nje refuzimi(mbase vetem per te ushqyer egon),me shume te hapesh zemren me teper stronze behen..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:13
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Thumbs up

Re: Re: ka 3 dite ne krevat

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Sipas tex mesg mesazhet e derguara duhet te ken qen 4 dhe jan shpenzuar 1200 lek, (Shpenzim i tepert ky, djal jo kursimtar) per ta lexuar me celular duhet 3 min e 47 sec (koh e humbur kot). Perfundimi Ky mesazh del pa vlere ridergoje tek 1519 edhe ata ta japin zgjidhjen.

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:35
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ajo e di si ndihet heroi yne,s'ka pse te luaje me tjetrin ..bah,edhe pse femrave u pelqen te terheqin zinxhirin.S'e di si veprojne ne Shqiperi,kam pare raste qe u kane shkuar mbrapa per muaj te tere edhe pas nje refuzimi(mbase vetem per te ushqyer egon),me shume te hapesh zemren me teper stronze behen..

bris sikur te ishe ti ne vend asaja!!!!

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:36
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

bris sikur te ishe ti ne vend asaja!!!!

Ja qe s'jam
...e thjeshte te flasesh per te tjere...

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:42
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

po sikur te ishe ti si do veproje???

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:46
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adess
Sa per mendimet ckisha ti thashe. Por nese te hyn ne pune edhe nje keshille, une te them, Mos shpenzo shume kohe me te kalumen se ma keq se vetes si ben kujt.

:p

turlli ma ka bere mendjen daulle vetem per ty me flet...

se ca i ke bere nje zot e di....
beni nje vershellim asaj kushes tende te dal kendej nga nje here

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:50
briseide
Shtrige

Citim:
po sikur te ishe ti si do veproje???

Ari,nga nje sms i tille dhe une do friksohesha...:p
Mendjen ne mesim!!S'ka rendesi si do veproja une po sjellja e zyshes..

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2008 12:55
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Re: ka 3 dite ne krevat

Citim:

Ne jeten time ka pas shume pak momente,
caste gezimi,ose per te mos thene; aspak fare.
Po ndiej nje nje vullkan ne shpirtin tim qe eshte gati te shperthej
kete moment e kam pas ndjek e kam pas enderruar ,kerkuar,pershkuar
ashtu si pershkon flaka olimpike cep me cep te botes ,deri kur arrin ne vendin e duhur e Cila fillon te shperthej..
prandaj nuk dua te te humbas kurre
keto jane fjalet e njerit qe po VUAN per dashurine tende
te fala jarani ne fund

hahahaha sa kam qesh o ari.
Por une po pyesja veten: Valle kjo zysha a e ka lexuar mesazhin deri ne fund apo eshte pataksur qe ne: caste gezimi, ose per te thene, aspak fare.
Me kete mesazh besoj se e di dhe vete qe e ke frikesuar dhe e ke larguar tjetren, por po ta shikosh tamam tamam nuk je i humbur. Perkundrazi. Nqs mund ta takosh dhe njehere kete mesonjesen dhe te tregohesh qe nuk je cun me mendime depresionuese ke per ta bere per vete.
Asaj i eshte bere qefi tej mase nga ai mesazh dhe i ke mbetur ne mendje, por instinkti i saj prej femre qe nuk eshte lindur dje e beri te sillej ashtu. Vajzat e forumit mund te me konfirmojne mendimin ose te ma hedhin poshte qe te gjitha deshirojne te kene nje dite dicka te tille.
Ndaj tani luaji kartat bukur, takoje dhe njehere se puna eshte e mbaruar ( me nje cike fat kuptohet ).

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2008 12:30
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Ka tre dite ne krevat.

O Ari e di, gjithmon kur jam e lodhur apo e merzitur vij ketu dhe te kerkoj vetem qe te qesh dhe ja erdha tek kjo teme sot ,i lexova te gjithe me rradhe ,(mendimi i turll si gjithmon me kembe ne toke) kam qeshur me lot ...
Si perfundim kam nxjerr qe KY tipi Je ti patjeter ,ska mundesi te kesh kuptuar kaq mire gjendjen shpirterore te shokut,dhe aq me teper ti dish gjerat me saktesi sikur te ishe aty perpara...Pastaj ka dhe dicka tjeter, se si shenje, je peshku, qe dmth dashuron me shikim te pare ,je i ndjeshem ,je dhe shakaxhi ne kulm,tani keto pika me lejne ne dyshim mua...si thua a kam te drejte? CIAO

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2008 01:06
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2008 01:49
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > ka 3 dite ne krevat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar