Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Perseri, ke me 100-dra vajza franceze qe bien shtazane ne moshe minore si 14 ose 15 vjeçare, te cilat jane te detyruara te deshtojne ose behen nena ne moshe minore... Keshtu qe cdo ekstrem ka te keqen e saj.

Ketej nga une eshte ne mode shprehja: Femije me femije!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2008 15:02
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ne Vlore, nje skafist vlonjat i tregonte vete. Gruaja nuk del dot as te ndere rrobat ne ballkon, per te cilat vjen motra e ndihmon. Skafisti ne fjale eshte psikopat, por eshte i lire te burgose gruan.

Arilabi tu prek nderi ty? Jane bere gjithe shqiptaret garipa per te mbrojtur fshatin nga vijne. Ne vend te hapni syte e te gjeni keta psikopater qe ti fusni ne burg, rrini kerkoni problemet ne katundet e tjere (Kosove, myslimane, etj.) Kjo qe di une eshte ne Vlore dhe s'kam ci bej. Ngushellime.

fajtor...
1--mua nuk ka pse te me preket nderi..nga te panderet si puna jote
ku fut hundet kudo me fjalorin tend me aq pjekuri dhe rezultat e pjellori sic eshte toka djerr

2---nje her nje aga nga anet tona
nxorri gruan ga shtepia dhe i tha hajde se do shkojme bashke per dru..
e pane fshataret dhe filluan te nesermen te peshperisnin neper dhemb,,
agai nxorri gruan nga shtepia,,pse valle e beri agai??ßß????ci duhej agait???
-i degjoi agai pishperimat dhe u tha-
-e morret vesh pse e nxorra gruan nga shtepia???
-jo than fshataret qe po e degjonin me kureshtje...
-une nuk kam nevoj per ndihmen e gruas
por e bera per ju qe ta kuptoni se sa e rendesishme eshte gruaja edhe jashte deres se shtepis..

3-keshtu fajtor ..qe per nga anet qe thua ti
gruaja ka qene krah per krah me burrin
ne luft dhe ne pune..kot nuk quheshin burrnesha

2gjera kane pasur .,,.-martoheshin qe ne djep per te lidhur miqesine dy familje
duke thene qe ne qoftese une kam djale dhe ti ke vajze do ti martojme bashke
por dhe kjo pasohej me te drejta te tjera zakonore kur rriteshin ,nqs nuk e trajtonin mire vjazen ose kur nuk benin femije

dhe tjetra duk lejohshi te dashuronin me hasmin qe natyrisht edhe sot ndodh jo vetem ne vlore por ne te gjithe shqiperin

4--boll me vlonjatet -skafista se na u bere bajat..u bere verem ne forum

5---dhe e fundit ..mos abuzo shume me piperin sepse plus qe te digjet goja,por te digjet dhe bytha

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 04:57
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Mos u merzit ari.Gojet e liga une dhe ti nuk i mbyllim dot.Ky ves ju eshte bere si refleks i kushtezuar disa shqiptarve.Ky lloj vesi eshte rritur e forcuar qe nga koha e Haxhi Qomilit gjer ne ditet tona.Ne cdo kohe po te kuvendoje ne kete menyre me vlonjatet merrje nje grusht turinjve dhe harroje me te silleshe keshtu.Po prape ne nuk duhet te merzitemi,sepse edhe injorante te till qe i trajtojne grate apo femren ne kete menyre ka gjithandej ne mbare hapsirat shqiptare.Patjeter edhe ne qytetin tone te dashur Vlore. Sigurisht kjo nuk duhet pergjithesuar.Vlonjatet nuk jane si ai skafisti injorant qe permend Fajtori.Une e kam konstatuar vet ne ato 5-6 here qe kam shkuar per pushime.Situata eshte krejt ndryshe.Njerzit duken me te civilizuar dhe menyra e jeteses ka ndryshuar rrenjesisht.Ketu ne Londer une kam takuar nje burre Tirone afersisht sa mosha e Fajtorit tone,nje tip i cili nuk ishte i zoti t'i dal varis as gruas e as shtepise se tij.Me nje fjale nje tip barboni.(Eshte tirons den baba den jo i ardhur.Po te doje Fajtori ja them edhe me emer se ai dhe ndonje tjeter mund ta njohe ,sepse ka punuar shofer me autobuset urban ne Tirone).Une nuk mund te them qe tironsit jane te gjithe barbon,sepse do te gaboja.Ne i kemi respektuar femrat ne perputhje me zhvillimin ose stadin aktual te shoqerise shqiptare.Sot femra ne Vlore eshte me lire ne te gjitha aspektet e jetes shoqerore,por edhe pak rregull e kerkese llogarie duhet per adoleshentet.Droga e prostitucioni jane te palejueshme per temparamentin tone,semundje qe po lulezojne ne shoqerine se sotme .Ndoshta Tirona eshte me tolerante ne kete drejtim,prandaj edhe pjesa dermuese me HIV AIDS jane ne Tirane.Fajtori ka nje kendveshtrim tjeter per keto probleme.Ai eshte per nje liri te pakufizuar te gruas,nenes,motres vajzes etj. Ne kuadrin e lirise se individit,simbas tij ato nuk duhet te kene ''kapister''.Kemi debatuar ne nje teme te kaluar per keto probleme me te.Por ne kemi nje thenie:''Gjella me kripe ,por kripa me karar''.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 20:05
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
landi1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 80

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Mos u merzit ari.Gojet e liga une dhe ti nuk i mbyllim dot.'.

respekte vlora

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 20:11
landi1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të landi1 Kliko këtu për të kontaktuar me landi1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: landi1 Shto landi1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto landi1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Mos u merzit ari.Gojet e liga une dhe ti nuk i mbyllim dot.

Nderse une IQVLORA, do ti shtoja kesaj thenjes tende, "I miri nuk behet dot kurre i lig dhe i ligu nuk behet dot kurre i mire."

ciao

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 20:17
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

xhano, te dy palet kane potencial per 'kthim' o Kotke!

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 20:21
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
xhano, te dy palet kane potencial per 'kthim' o Kotke!

Maybe I am wrong, but still remain always something inside us that is so hard to change when you have born with it.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 20:35
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Kotka,

Njerezit nuk jane te lindur 'te mire' e 'te keqinj' lindin e kaq.
I futemi nje dite tjeter kesaj...

c'trajton tema tani? martesa nen 18 vjec? nuk eshte e drejte megjithate bejne vaki fale fukarrallekut e pa-shkollimit si arsye me te forta.

Megjithate a nuk e paligjshme ne Shqiperi martesa nen 18? Jo se ligji ka sherbyer si fortese kondra gabimeve ne Shqiperi, por pyes per informacion. Di gje ti Kotke?

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 21:01
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

ta them eshte paligjeshme si ne te gjithe boten e civilizuar.Por martesat nen kete moshe nuk i ndalon dot me ligje,kur egziston deshira e ciftit adeleshent per te ndenjur bashke.Ato ndodhin gjithandej neper bote.me mijra vajza me te vogla se adoleshente jane bere nena para kohe me deshiren e vet.eshte tjeter kur nje fenomen i till ndodh jashte deshire.Per kete ka sanksione ligjore kur behet ankese.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2008 23:32
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
[i]Po citoj ato që tha ari77labi

4--boll me vlonjatet -skafista se na u bere bajat..u bere verem ne forum

5---dhe e fundit ..mos abuzo shume me piperin sepse plus qe te digjet goja,por te digjet dhe bytha [/B]

.

Fajtor. Po pse keshtu mor djale? Pse me kaq inat per Vloren? Megjithese mire ben, ne nga anet tona themi: "karamelet mbahen ne goje". Nuk e di une per ke vlore e ke fjalen ti, por une ne vlore linda dhe u rrita, nuk me burgosi njeri. Me baba dhe me vellezer, dilja ne ballkon, ne shetitje, ne kinema, ne plazh, jashte shtetit ku jam duke studjuar. Ah Fajtor, Fajtor mos u nxito aq shume dhe mos fol papjekur, se njerzit nuk te njohin dot shpirtin, por mendjen nga menyra sesi shprehesh qe fatekeqesisht per ty, menyra e komunikimit me njerzit eshte zero.

Mos ma ngacmo Arin te lutem, se ai eshte nga te paktet qe e bejne kete forum interesant.

pershendetje

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2008 03:19
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Mediat Shqiptare > Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar