IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Une e radhis kacurrelin me Frenk Sinatren,Elvis Presley,bitles etj.Ai ishte nje legjende e pop-it ne gjithe boten.Kenget e tij ishin te mrekullueshme dhe do te ngelen te tilla.Ai do te kujtohet e respektohet nga e gjithe bota per zerin e tij te mrekullueshem,per performancen e persosmerine si artist.Ato qe thashe me larte duhet t'i dallojme nga Jackson si njeri.Mendoj se pasuria qe vuri ja rriti mendjen nje njeriu i cili rridhte nga llumi i Amerikes.Ai filloi te bente nje jete te cthurur duke humbur keshtu respektin e gjithe botes. Edhe pse ishte nje artist i madh e me vlera ai u la ne harrese e nuk kujtohej kush per te.Vitet e shkelqimit te tij ishin tashme nje kujtim i larget.Skandalet e bne ate qe te rrenohej ekonomikisht,gjersa sot ai llogaritet te kete mbi $ 400 milion borxhe.Po avash or qenbirqeni,ktheje koken nga vjen!Veset qe ai i beri instikte dhe ne kete menyre ai u la mbas dore e nuk kujtohej askush per te.
Me kujtohet nje burre plak te cilin e kam takuar ne nje fshat te Vlores;Ai thoshte se ky sua e ka bishtin sa te lepurit! Ose nje shprehje popullore qe perdoret ne Laberi.
''Vajti nga vajti e shkoi tek vendi i qenit''.
Dikush mund te thote qe e keni gabim.Une mendoj se jo,sepse bota duke analizuar veprimet e tragjedianit me te madh te kohrave Shekspirit e nxjerre ate homoseksual pasiv e jo mos te comentohet nje pedofil si ai.
Modifikuar nga IQVLORA datë 27/06/2009 ora 14:55
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|