Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete???? Vlerësimi i Temës: 16 votime, mesatarja 4.19.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ARMAGEDON
Artist

Regjistruar: 20/01/2004
Vendbanimi: Mesdhe-Adriatik
Mesazhe: 44

Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

Citim:
Po citoj ato që tha Natyra
Thone qe jeta ka vetem nje dashuri te madhe dhe te forte.

Si mendoni ju??????
Jeta na prezanton dhe dashuri te tjera,a dashurojme vertet???

Une per veten time mendoj se dashuria vjen dhe iken ne kuptim :
se sa fort do ta mbash ti, se sa do dashurosh ti ate person ose ajo ty.
Nejse dashuria vjen edhe iken por kur iken mezor kthehet ze u bera 4 vjet qe ekam pritur dashurin dhe me erdhi me ne fund
Me nje fjale jeta na prezanton dhe dashuri te tjera

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Mars 2004 23:48
ARMAGEDON nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ARMAGEDON Kliko këtu për të kontaktuar me ARMAGEDON (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ARMAGEDON't! Kërko mesazhe të tjera nga: ARMAGEDON Shto ARMAGEDON në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ARMAGEDON në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jom seksi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 11/02/2004
Vendbanimi: top secret
Mesazhe: 54

nga pegjigjet shoh se mosha e forumsave eshte relativisht e re,dhe kesisoj dhe pergjigjet lene per te deshiruar.
Duhet te njohesh termin dashuri qe te japesh nje pergjigje pothuajse te sakte,por... akoma akoma dhe me shum duhet ta ndjesh dhe ta kesh provaur ate.
Mire do thoni ju ,po si tja bejme ne qe jeni akoma ne fillimet e saj?!
Kjo arit me pune me perpjekje (lol)....
OK mendimit te AMI-t dhe disa te tjerve .
Ne jete ne dashurojme shum per te arritur tek ajo qe quhet I DASHURUAR
Po shkruaj nje poezi te ESENINIT ,i cili per mu eshte nje nder poetet qe mund ti kete kenduar me bukur dashuris.
Shpresoj qe tj`u ndihmoje sa do pak.(per adoloshentet e kam )

ti s`me do ,nuk te vjen keq per mua
a mos s`jam u shum i bukur valle?
duart vec mbi karh m`i ke leshuar
dhe s`shikon po shkrin si shkum` e vale

bukuroshe ndjenjash perveluar
s`jam bnrutal as delikat me ty
as me thua ,sa ke ledhatuar
sa buze e duar mban mend ti?

un` e di :ato si hije shkuan
pa e prekur zjarrin tend ne gji
shumve mbi gjujne u ke qendruar
kurse ja ,tek mua rri tashti

le te jen syt` e tu per gjume
edhe ti mendon per tjeter ke
se dhe vet` un ty s`te dua shum
kur kujtoj ato qe s`i kam me

ku pasion nuk eshte faji yne
mendjelehte eshte lidhja e rrembyer
sic te pash pa prishur qetesin
do bezeqesh un` rrugen duke kthyer

por dhe ti do te marresh rrugen tende
duke ndjekur ditet plot merzi
vec t`paputherve mos u merr mendjen
mos u bej t`padjegurve magji

dhe kur neper rruge ndonje dite
do t`i c`faqesh dashuri nje tjetri
ndoshta do dal une te shetite
dhe serish do piqen miqt` e vjeter

per ste vec do te rrafi zemra
do te ulesh syte poshte si shtize
dhe e qet` do thuash:"Mire mbrema"
do pergjigjem:"Mire mbrema miss"

dhe asgje me shpirtin s`do e zgjoje
dhe asgje s`do e trondit ate
KUSH KA DASHURUAR S`MUND TE DASHUROJ
KUSH ESHT` DJEGUR S`MUND TE NDIZET ME.

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 21:49
jom seksi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jom seksi Kërko mesazhe të tjera nga: jom seksi Shto jom seksi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jom seksi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
korça
Anetar i ri

Regjistruar: 20/09/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 19

Per mendimin tim njeriu mund te dashuroje shume here, por dashuri te vertete vetem nje ka.Ai qe e ka ndjere vertet se kush eshte dashuri e di dhe pajtohet me mua.Une njoh dike qe dashuron 2 veta ne te njejten kohe,per te parin ka dashuri te vertete per te dytin ka dhemshuri ,mirenjohje dhe respekt,por thote se nuk jeton dot as pa njerin dhe as pa tjetrin.Ju te dashur miq çmendoni per kete njeri?

Mesazh i vjetër 06 Maj 2004 22:53
korça nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të korça Kliko këtu për të kontaktuar me korça (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të korça't! Kërko mesazhe të tjera nga: korça Shto korça në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto korça në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Andia
Anetar i ri

Regjistruar: 02/06/2004
Vendbanimi: Ne endrra
Mesazhe: 16

Nuk e di une nuk kam dashuruar vetem njehere,mendoj se ka shume menyra te te renit ne dashuri dhe te gjitha ndryshojne nga njera tjetra.Dashurine e madhe se kam provuar ende dhe me kujtohet ne shprehje qe e kam lexuar diku.Dashuria e madhe shfaqet njehere ne njemije vjet ashtu si lulja e Aloas ne ishullin Isola Bella.Mendoj se kush nuk dashuron nuk jeton......................

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 02:15
Andia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Andia Kliko këtu për të kontaktuar me Andia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Andia Shto Andia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Andia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

nejse,sa per tu pembajtur temes,mendimi im eshte se nuk dashurojme vetem njehere ne jete.
sigurisht ka persona qe dashurojne vetem nje here ne jete (nuk e
perjashtoj)

dashurojme deri sa mundemi, derisa duam dhe na duan, derisa ekziston dashuria.

ajo qe me habit eshte, se si njerzit nuk quajne me histori dashurie,nje histori te mbyllyr.dashuria mbaron, por dikur kemi pas qene te dashuruar.

te pakten keshtu eshte ideja ime perreth ksaj teme.

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2004 01:29
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Lightbulb

Sa here te doni dashuroni o njerez, por dijeni se vetem nje here vjen dashuri e madhe dhe e vertete! Dhe e dini sa here dashuron aq here te duket sikur gjen Dashurine e Madhe............. eh bote bote.........e kush ja ka gjetur fundin kesaj bote dreqi e mori..........ju pershendes nga zemra te gjitheve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2004 17:59
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rrushi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/04/2003
Vendbanimi: broken glass
Mesazhe: 162

une them njeriu dashuron shume here por ne menyra te ndryshme. kur je in the mids of it gjithmone ndjen se dashuron and that's all that matters. une i kam dashur te gjithe te dashurit e mij dhe cdo marredhenie ma ka pasuruar jeten dhe me ka ndryshur in e fondamental way. mos kini frike te dashuroni o njerez, ju ben mire dhe per shendetin...

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2004 07:13
rrushi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rrushi Kliko këtu për të kontaktuar me rrushi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rrushi Shto rrushi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rrushi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tila
Anetar i ri

Regjistruar: 30/06/2004
Vendbanimi: londer
Mesazhe: 9

DASHURI

Ne jete njeriu mund te dashuroje shume here por hera e pare nuk harrohet, te kujton gjithcka nje emocion dhe nje ndjenje qe nuk ka pershkrim emocion teper i madh domethene nuk mund te dashurojme vetem nje here ne jete
une personalisht kam dashur nje djale shqipetar dhe me pelqente jashte mase por nuk arrita te perfundoja me te atehete dashuria per mua kishte humbur por kur u takova me te fejuarin tim atehere arrita te kuptoj se njeriu dashuron me shume se nje here ne jete

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2004 01:19
tila nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tila Kliko këtu për të kontaktuar me tila (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tila Shto tila në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tila në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

jam i mendimit me ty tila qe hera e pare nuk harrohet,dhe e shte e vertet njeriu dashuron edhe here te tjera edhe me shume se heren e pare nese ai zhgenjehet do kerkoj me shume per te dhene heret e tjera edhe mua me ka ndodhur dicka e tille heren e pare isha 4 vjet me te por mbaroi,heren e dyte i jepja me shume akoma dashuri sepse njeriu nga dashuria jeton,dhe cdi here qe dashuron nendon te jape sa me shume,ky eshte mendimi im.
ju pershendese

Mesazh i vjetër 01 Tetor 2004 00:20
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Dhe un them se nuk dashurojm shum her ne jet.
Shum vetave i duket sikur dashurojm me shum se nje her po s'esht e vertet..nuk mund te quhet dashuri dicka qe fillon sot dhe mbaron mbas disa muajve..ajo dashuria e vertet smbaron KURR KURR..so un do thoja qe ne nuk dashurojm aasnjeher!!

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2004 10:58
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar