Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Fabula !!!! Me te qeshme me te ngjeshme lool
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Uuuuu po une per ty e ndaj ne dysh

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Mars 2010 00:19
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Uuuuu po une per ty e ndaj ne dysh

jo ta marsha se ju duhesh qikave anej nga ameriqia lool

Mesazh i vjetër 12 Mars 2010 00:21
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Me bere qe ti futem nje analize te thelle.. me shkrimin tuaj...

Po marim fillimin e fjalise:

Citim:
jo ta marsha
cfare doni qe te merni?

Tani vazhdojme me pjesen tjeter: Ti ke hallin e ketyre apo tendin kur te vi andej nga memedheu une?

Just kidding, lol

e ke lli temen

Mesazh i vjetër 12 Mars 2010 00:28
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Me bere qe ti futem nje analize te thelle.. me shkrimin tuaj...
Po marim fillimin e fjalise: cfare doni qe te merni?
Tani vazhdojme me pjesen tjeter: Ti ke hallin e ketyre apo tendin kur te vi andej nga memedheu une?
Just kidding, lol
e ke lli temen

kam fillu me fol e une me 7 mendime njekohesisht skam cbej ... semundje ngjitese

Mesazh i vjetër 12 Mars 2010 00:30
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Ta ka fajin quka, ë

Mesazh i vjetër 12 Mars 2010 00:32
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Re: Mu kujtua 1 shume e forte!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Mbasi u krijua trupi i njeriut, u ngriten organet te zinin rolin e shefit:

Truri tha - do behem une SHEFI se mendoj per te gjithe trupin.
Ngrihen kembet jo thane do behemi ne SHEFI sepse ne e mbajme dhe e transportojme trupin gjithandej.... e kshu me rradhe syte zemra mushkerite etj etj na cohet e B*tha e thote jo do behem une SHEFI.

Filluan te gjithe te qeshnin e te talleshin me b*then. Kjo e fundit na nxehet e merzitet e bllokon "daljen" si rezultat truri me marrjemendsh e te vjella syte u skuqen kembet filluan te merreshin kurse zemra e mushkerite luftonin per mbijetese.

Bene cbene ju luten B*thes aman behu ti SHEFI vetem zhblloko daljen.

E keshtu b*tha u be shef e filloj te dh*esi sa majtas e djathtas

MORALI I FABULES

PER TU BERE SHEF NUK ESHTE E NEVOJSHME TE KESH TRU APO ZEMER POR DUHET VETEM TE KESH B*THE , DHE TE DISH TE DH*ESESH MBI TE TJERET.

He moj angel, ku egjete se kete mesele, vertete per te te marr mesysh je bere me kete mesele, mos u habit po te gjeti gje, e, se mos ke frike ti he, vertete me ke bere te qesh edhe pse domethenia ishte mjaft filozofike por thrnr troq, sy me sy,me pelqeu pa mas...

Mesazh i vjetër 13 Mars 2010 02:12
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Re: Re: Mu kujtua 1 shume e forte!

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

He moj angel, ku egjete se kete mesele, vertete per te te marr mesysh je bere me kete mesele, mos u habit po te gjeti gje, e, se mos ke frike ti he, vertete me ke bere te qesh edhe pse domethenia ishte mjaft filozofike por thrnr troq, sy me sy,me pelqeu pa mas...

po tybe e forte qe

qysh t'kam kosovari ke hup krejt

selam abab

Mesazh i vjetër 13 Mars 2010 04:58
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Re: Re: Re: Mu kujtua 1 shume e forte!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

po tybe e forte qe

qysh t'kam kosovari ke hup krejt

selam abab

Knej knej, une po ju percjell here pas here, me besoni, por, ndoshta po ndjehem i hargjuar qe tu shkruaj, sepse, juve, jeni mese te mrekullueshem..

Ne fakt, thene te drejten, jam njeri qe gjithnje e fus veten ne telashe, kjo, nuk e di nga me vjen, he, tani kam rifilluar me shkrime, se me plasa, mbaj ne vete, mbaj ne vete, dhe keto dite kam nisur nje liber qe per momentin e kam titulluar, a e them apo jo, si thua, hajt po e them hehe ; "konflikti me vetveten", flet diqka nga e zakonshmja, e perditshmja, konflikti mes gjeneratave, rruga e arritjeve, sakrifica, etj,etj, se i erdhi fundi librit hehe.

nejse, te mos jem i tepert, per forumistat, me mungoni pa mas, por detyra qe bej, flas ne kendveshtrimin tim, do pergaditje tridimensionale, per fund ju dua shume, dhe sidomos ty angel te kam gjan apo zhan se qmu psholl, hahaha

vazhdoni dhe tregoni barcoleta, vetem mos u habitni ti shihni neper portokalli apo gjetiu kendej nga Kosova,

Ne te me;
qesh i vogel e u rrita,
Nuk e mbaj mend une veten por kam djalin e fqinjit tim kur pasi ishte ivockel u rrit u be burre, a ty e mesova kete storie, mbase mund te jete edhe zbulim shkencor, kush e di...

Nje djal po i thote nje vajzeje, ne ditelindjen e saj, kam vallzuar shume saqe as ne dasmen time nuk kam vallzuar kaq shume, vajzes i erdhi mire, por ky shtoj, te njoftoj se une nuk jam i martuar,

Mesazh i vjetër 14 Mars 2010 03:29
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Bletëritësi - Ezopi

Dikush hyri ne nje bletore, kur nuk ishte i zoti dhe vodhi mjalte e dyll. Pasi u kthye bleterritesi dhe i pa kosheret bosh, ndenji ne nje ane dhe po vrojtonte me kujdes.

Bletet qe po ktheheshin nga kullota e pane dhe iu leshuan per ta thumbuar. Atehere ai tha:

- Kafshe te pacipa, ate qe iu vodhi e late pa ndeshkuar dhe po me ndeshkoni mua, qe perkujdesem per ju.

* Kjo ndodh edhe me disa njerez, qe, per shkak te mosnjohjes, nuk mbrohen nga armiqte, po iu largohen miqve, duke i gjykuar keta te fundit si mashtrues.

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2010 21:46
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Antip@tre@
miStreCe

Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505

Re: Bletëritësi - Ezopi

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Dikush hyri ne nje bletore, kur nuk ishte i zoti dhe vodhi mjalte e dyll. Pasi u kthye bleterritesi dhe i pa kosheret bosh, ndenji ne nje ane dhe po vrojtonte me kujdes.

Bletet qe po ktheheshin nga kullota e pane dhe iu leshuan per ta thumbuar. Atehere ai tha:

- Kafshe te pacipa, ate qe iu vodhi e late pa ndeshkuar dhe po me ndeshkoni mua, qe perkujdesem per ju.

* Kjo ndodh edhe me disa njerez, qe, per shkak te mosnjohjes, nuk mbrohen nga armiqte, po iu largohen miqve, duke i gjykuar keta te fundit si mashtrues.

cece te paskan merzit
mos harro çdo kush tregon veten

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2010 22:23
Antip@tre@ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Antip@tre@ Kliko këtu për të kontaktuar me Antip@tre@ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Antip@tre@ Shto Antip@tre@ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Antip@tre@ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Fabula !!!! Me te qeshme me te ngjeshme lool

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar