ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Re: Re: Re: Mu kujtua 1 shume e forte!
Citim: Po citoj ato që tha AngelDevil
po tybe e forte qe 
qysh t'kam kosovari ke hup krejt
selam abab
Knej knej, une po ju percjell here pas here, me besoni, por, ndoshta po ndjehem i hargjuar qe tu shkruaj, sepse, juve, jeni mese te mrekullueshem..
Ne fakt, thene te drejten, jam njeri qe gjithnje e fus veten ne telashe, kjo, nuk e di nga me vjen, he, tani kam rifilluar me shkrime, se me plasa, mbaj ne vete, mbaj ne vete, dhe keto dite kam nisur nje liber qe per momentin e kam titulluar, a e them apo jo, si thua, hajt po e them hehe ; "konflikti me vetveten", flet diqka nga e zakonshmja, e perditshmja, konflikti mes gjeneratave, rruga e arritjeve, sakrifica, etj,etj, se i erdhi fundi librit hehe.
nejse, te mos jem i tepert, per forumistat, me mungoni pa mas, por detyra qe bej, flas ne kendveshtrimin tim, do pergaditje tridimensionale, per fund ju dua shume, dhe sidomos ty angel te kam gjan apo zhan se qmu psholl, hahaha
vazhdoni dhe tregoni barcoleta, vetem mos u habitni ti shihni neper portokalli apo gjetiu kendej nga Kosova,
Ne te me;
qesh i vogel e u rrita,
Nuk e mbaj mend une veten por kam djalin e fqinjit tim kur pasi ishte ivockel u rrit u be burre, a ty e mesova kete storie, mbase mund te jete edhe zbulim shkencor, kush e di...
Nje djal po i thote nje vajzeje, ne ditelindjen e saj, kam vallzuar shume saqe as ne dasmen time nuk kam vallzuar kaq shume, vajzes i erdhi mire, por ky shtoj, te njoftoj se une nuk jam i martuar,