Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Si mendoni kur degjoni shqiptar qe shajne shqiperine Vlerësimi i Temës: 8 votime, mesatarja 4.12.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Per mua pergjigjja eshte relative sepse varet nga ambienti, dhe nga personat ku behet kjo sharje.

Nqs dikush shan me shokeve, ne nje ambient te njohurish nuk shoh ndonje gje te keqe, sepse kushdo nga ne ne menyre te vetedijshme apo jo, i veme ne pah mangesite dhe problematiken e vendit tone. Dhe kjo eshte arsyeja pse emigrojme, ne te kundert nuk do ikte njeri nga Shqiperia.

Tjeter problem eshte me te huajt, ketu mendoj se ka pjese karakteri dhe jeta e jetuar, Nje njeri me mungesa ngelet me mungesa, jo ne USA po kudo qofte..

Dhe dicka tjeter cdokush ka nje vatan, ka nje vendlindje ndaj dhe me duket se e extremizojme pak kete ceshtjen e Krenarise Kombetare.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2003 22:51
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
|Fire^Dragon|
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 08/12/2003
Vendbanimi: Shqiperi
Mesazhe: 6

what

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re aliu.gif
Ky file është shkarkuar 146 herë.

kujt ti vij zor nga vetja

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2003 23:23
|Fire^Dragon| nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të |Fire^Dragon| Kliko këtu për të kontaktuar me |Fire^Dragon| (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të |Fire^Dragon|'t! Kërko mesazhe të tjera nga: |Fire^Dragon| Shto |Fire^Dragon| në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto |Fire^Dragon| në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Red face

wow, un isha nje her ne klass ktu ne amerike, dhe mesuesja [po na pyste cfar eshte gjeja me e cuditshme qe keni pare, dhe nje djal shqiptar tha shqipria eshte shum e cuditshme se njerzit luftojn me njeri tjetrin dhe pushka bie cdo pse minuta dhe ka balt kudo etj etj.
dhe mesuesja u kthye nga un dhe une isha shum e turperuar, dhe i thash, se po pervec atyre shqiperia ka njerez shum te sjellshem dhe mireprites, ka dhe njerez te edukuar dhe shum te mencur, ka dhe male te larta ka dhe vende te bukura etj.

any ways un them se per shqiptaret qe shajn shqiperine tregojn sa budallenj jan se ato ne te njejten kohe po shajn dhe veten e tyre!

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 00:29
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlie
Natural Born Scorpio

Regjistruar: 11/09/2003
Vendbanimi: kudo
Mesazhe: 77

umm.. une pervete jetoj ne toronto.. prej gati 4-5 vjetesh edhe nuk kam digjuar ndonje ketu qe ta shaj shqiperine ose cfare vlerash shqiperia permban..
te kritikosh vendin tend per gjera normale si drita uje balte korrupsion shkolla pa xhama.. paga te ulta etj etj eshte gje normale.. ajo behet nga vete shqipetaret qe jetojne ne shqiperi edhe nuk eshte ndonje cudi pse edhe ne qe jemi jashte mund te kritikojme per gjera te tilla.. ajo nuk quhet sharje ndaj vendit.. ose mohim i vendit tend....
ato qe mohojne vendin e lindjes nuk jan te denje te quhen shqipetare..

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 04:23
Charlie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlie Kliko këtu për të kontaktuar me Charlie (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlie Shto Charlie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
|Fire^Dragon|
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 08/12/2003
Vendbanimi: Shqiperi
Mesazhe: 6

Ej As E Vogel As E madhe

Ej As E Vogel As E madhe dhe un ne chicago jetoj dhe them se gjith ata shqiptaret se kan ikur nga jasht shtetit jan budallejn . Ketu ku jetoj un esht si village nje shqiptar e ka emrin shqiptar dhe mbiemrin shqiptar e drovi ne emer amerikan . Un shoku kam shum inat ku vajzat te bukura martohen ose dashurohen me amerikanet me dhemb koka ku degjoj se vajzat shqiptare dashurohen me amerikanet . Un shoku jam 15 vjec dhe sa gjera si kuptoj dhe sa gjera i kuptoj shum . Ej shoku po te bej nje pyetje si mendon ti se shoqja jote ose nje vajz shqiptare shum e bukur si ylle dashurohet me nje dhemb shtremb amerikan , ose me nje fytur te zi me zezaket . Ashtu un them se kjo sesht llotari kjo esht llatari sepse un me llotari kam ardh vet dhe jam nga gramshi . Prap dhe nje her ne klas ku ishja klas 7 sepse tani jam vit par ne gjymnaz , kam pyetur nje vajz shqiptare po ne ate koh ajo ishte klas 8 nje vit me i madh se meje dhe e pyeta " Dorina po ti cfar feje ke " " Dorina : Un ne shqiperi jam mysliman kurse ketu ne amerik jam krishter " un shoku u merzita shum sepse dhe un mysliman jam vet , u merzita shum derisa e shava shoqen . Ej shoku un po bej 4 vjet ne chicago dhe ne amerik , dhe kam mesuar se shqiptaret se shajn atdheun ku jan rritur me therime kan interes shum dhe i bejn qefin ketyrve amerikanet . Ej Shoku un jam shum atdhetar dhe un dua te shkoj ne shqiperi dhe i them babit se sa te marr pashaporten amerikane ne vitin 2005 un do e djek fare dhe do them hajd ku jemi par .

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 07:48
|Fire^Dragon| nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të |Fire^Dragon| Kliko këtu për të kontaktuar me |Fire^Dragon| (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të |Fire^Dragon|'t! Kërko mesazhe të tjera nga: |Fire^Dragon| Shto |Fire^Dragon| në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto |Fire^Dragon| në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kombinacia
Anetar i ri

Regjistruar: 25/06/2003
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 1

Thumbs up

Ata qe flasin dhe shajne Shqiperine kane te drejte sepse shume Shqipetare qe jetojne ne Shqiperi sidomos Doganieret ose Policet sidhen shume keq me Emrigantet dhe se i shfytesojne ato,kur Ne po bredhim gjithe Boten dhe asnjeri nuk te ngacmon,por po te shkosh tek Vendi yt (Memedhe)qe mezi pret te takosh te afermit e Tu ose ke nje fatkeqesi ,ne pergjithesi mundohen kush e kush te lypi ca Leke se kujtojne se Ne Emrigantet i gjejme Leket Rrugeve.Kjo gje fillon qe nga Qeveria e deri tek Polici dhe po ta dini mire Historine e Shqiperise, jemi i vetmi Vend ne Bote qe luftojme njeri-tjetrin.Prandaj dhe Ata qe e shajne shqiperine kane te drejte.Edhe une si puna e shume Emriganteve vetem se kemi Familjen atje por sdo te me merte madhi kur per ate Vend te Madhkuar dhe qe cdo Dite vrasin Njeri-tjetrin.Une kam ikur qe ne Vitin 1990 dhe sa here qe shkoj ne Shqiperi kam hasur probleme te ndryshme edhe kohet e fundit.
Prandaj duhet te jemi te gjithe koshiente se vetem per ata te Afermit tane shkojme ne Shqiperi se ndryshe dote shtegtonim ne Brigjet e mrekudhueshme te Botes.
Dhe me kryesorja ai qe nuk eshte realist dhe i kundershton te se vertetes le te kthehet dhe te beje nje Jete sa me te begateshme ne Shqiperi.

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2003 21:56
Kombinacia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kombinacia Kërko mesazhe të tjera nga: Kombinacia Shto Kombinacia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kombinacia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
KOSOVA_21
Anetar i ri

Regjistruar: 17/01/2004
Vendbanimi: ENGLAND
Mesazhe: 22

pershendetije hirushija tung

pershendetije se pari perte xhith ne furum

po i lexova te xhitha urrejtija e popllit anglez ndaj neve SHQIPTARVE eshte shum e madhe .po une jetoj ne angli qe 6 vite
dhe ketu ne kent ka shum SHQIPTAR .
kijo eshte e keqija qe e mohojm qe jemi SHQIPTAR
une kam dexhuar shum rruges 2 SHQIPTAR duke folur ndermes veti anglisht dhe kijo eshte shum turp.perse e folin anglishte duke pasur xhuhen embel SHQIPEN .

une punoj ne rresturant italjan dhe ju kam than te xhithve qe jam KOSOVAR

DHE KOSOVAR DUA TE VDES E KEMI NJE FLAMUR ME 2 KRENA KUQ E ZI

BILE JAM NGA TERITORI I DRENICES KU LINDI TRIMI LEXHENDARI ADEM JASHARI KU FILLOJ REZISTENCA E UCK USHTRIA CLIRIMTARE E KOSOVES

TUNG DHE DUA TE JU THEM TE XHITHVE QE JAM SHQIPTAR DHE KRENAR BILE TUNG RROFT SHQIPTARIA KUDO QE JENI TUNG

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 20:58
KOSOVA_21 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KOSOVA_21 Kliko këtu për të kontaktuar me KOSOVA_21 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: KOSOVA_21 Shto KOSOVA_21 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KOSOVA_21 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
KOSOVA_21
Anetar i ri

Regjistruar: 17/01/2004
Vendbanimi: ENGLAND
Mesazhe: 22

ATA QE E SHAJN SHQIPRIN ATA NUK JAN SHQIPTAR

PO SHUM INTERESAN ESHTE
PO UNE JU KAM THEN SHUM HER
NUK E DI SE JU KUJTOHET
SE ATA QE E SHAJN SHQIPRIN ATA NUK JANSHQIPTAR ATA JAN GREK OSE NAJ KOMBEI TIJETR DHE BEHEN SI SHQIPTAR

NE KOSOVE NE VITIN 1998 KUR FILLOJ LUFTA NE KOSOVE
MAXHUPET OSE ROMET JU KAN PRIR PARAMITAREVE SERB

DHE KAN MYTYR CIVEL SA KAN MUJTUR DHE KUR PERFUNDOJ LUFTA SHYQYR
MAXHUPET OSE ROMET THOJSHIN QE JEMI SHQIPTAR JO JO JO JO TI NUK JE SHQIPTAR DHE NUK KI VEND KETU NE KOSOVE TUNG KAQ KISHA PER KET TEM SHPRESOJ SE E KUPTOJN GABIMIN DHE NUK E HARROJ ATDHEUN .

DHE DISA FIJAL PER ATE DIJALOSHIN 15 VIJQAR PER ATE VAJZEN
MOS KI MARAK SE AJO VAJZA DOTE KUPTON GABIMIN POR DOTE JET SHUM VON KULTUREN E SHQIPTARIT NUK MUNDESH ME XHET KERKUND NE BOT TUNG TUNG

SHPRESOJ MA PAK MARTESA ME TE HUJVE DHE MA SHUM DASHURI ME NJERIN TIJETRIN RROFT SHQIPTARIA TUNG

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 21:13
KOSOVA_21 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KOSOVA_21 Kliko këtu për të kontaktuar me KOSOVA_21 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: KOSOVA_21 Shto KOSOVA_21 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KOSOVA_21 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Kosova_21

Na Rroft zoteri ne krye me ty bashke.

Tung tung

Mesazh i vjetër 24 Janar 2004 00:08
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Question

Hej, ca do te thot "tung" ?? se e kam degjuar shum her e nuk e di se ca do me thon!

Mesazh i vjetër 24 Janar 2004 04:01
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > Si mendoni kur degjoni shqiptar qe shajne shqiperine

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar