Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tiger_aspect
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/02/2004
Vendbanimi: bace me lule te vyshkura
Mesazhe: 104

ca zoti thu ti aman, lene zotin nhall te vete, ata kan vra veten

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Mars 2004 14:54
tiger_aspect nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tiger_aspect Kliko këtu për të kontaktuar me tiger_aspect (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tiger_aspect Shto tiger_aspect në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tiger_aspect në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erla
Anetar i ri

Regjistruar: 05/03/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 15

Talking

o bruna o gjumashe ik futja me mire nje gjume dhe mos u mer me ate te zelandes se re se jane kot fare hajde me mire ketej nga tirona

Mesazh i vjetër 18 Mars 2004 15:13
erla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erla Kliko këtu për të kontaktuar me erla (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erla Shto erla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tiger_aspect
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/02/2004
Vendbanimi: bace me lule te vyshkura
Mesazhe: 104

ej lere rugby-n, ata vec te pirit dhe punes sbejne asgje tjeter

Mesazh i vjetër 18 Mars 2004 15:15
tiger_aspect nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tiger_aspect Kliko këtu për të kontaktuar me tiger_aspect (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tiger_aspect Shto tiger_aspect në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tiger_aspect në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Citim:
Po citoj ato që tha i_lire

You go girl!!

Tironce puro po pat mundesi...

Darke go go go go girl!

what do u want boy?!
do u want me to go on shouting and telling off here?
I DON'T LIKE THE QUESTION! NO , NO AND NOOOOOOOO!!!:p

Mesazh i vjetër 18 Mars 2004 18:48
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Talking

NO, NO AND NOOOOOOOOO

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 03:09
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

hello BUCS

Modifikuar nga darke datë 21/03/2004 ora 18:53

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 17:00
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

ca te jet

Per lidhjen time nuk kam pun me kombet ngado qe te jete per mu ska rendesi Shqiptare franceze angleze afrikane kineze,me nje fjal nuk kam preferenca.vetem do te doja qe ti kishte te gjitha hallatet.po te jete pak budallaqe prap ska problem une dua vetem te mos humbasi rrugen per tu kthyer ne shpi se jo per na nji gjo se kush del e kerkon perjashta.

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 18:46
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trebeshina
Anetar i ri

Regjistruar: 02/02/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 13

mendohu!!!!

une korcare ,do t'ju preferoja edhe juve , por nese njifeshim me pare ,se kam shume respekt per korcen(parisin e vogel). mos ma mer per keq kuptim, se e kam seriozisht . po ju cfare ju shtyu qe te hapenit kete teme , apo eshte dicka qe ju shqeteson.te uroj gjithe te mirat, ciao

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 19:10
trebeshina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trebeshina Kliko këtu për të kontaktuar me trebeshina (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të trebeshina't! Kërko mesazhe të tjera nga: trebeshina Shto trebeshina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trebeshina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bjondinka
Anetar i ri

Regjistruar: 25/01/2004
Vendbanimi: berat
Mesazhe: 19

Puro shqiptar

Mesazh i vjetër 22 Mars 2004 14:09
bjondinka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bjondinka Kliko këtu për të kontaktuar me bjondinka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bjondinka Shto bjondinka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bjondinka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Shqipetar mo. Well, dhe shqipetar qe mund te jete ne ndonje vend tjeter te botes who cares...
Tani dhe po s'eshte Shqipo fare ca ti besh...

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 04:10
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > per nje lidhje serioze preferoni.........

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar