Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

Dy memecet....jo qorra, memece

Ishin dy memece ne Vlore....shoke te pandare. Perdite pinin kafe te Flora dhe ashtu me shenja merreshin veshe dhe qanin hallet e njeri - tjetrit. Te dy ishin te martuar dhe benin jete mese normale vetem se nuk mund te flisnin.
Nje dite prej ditesh, njeri nga keta memecet nuk erdhi te kafja. As diten tjeter nuk erdhi. Pa lene as nam as nishan ishte zhdukur memeci ne drejtim te pa ditur. Memeci tjeter u deshperua jashte mase dhe ashtu i vrare shpirterisht jetonte vazhdimisht deri sa nje dite:
Vjen te kafja ky memeci qe kishte ikur:
"miremengjes vellezerit e mij labe" tha memeci me te madhe
Ketij tjetrit i iku truri " si ka mundesi iken memeci 4 muaj dhe kthehet duke folur" - mendonte.
Ashtu me shenja e pyeti se ku kishte mesuar te fliste:
"Me coi cuni ne itali" i tha ky shoku " atje me coi ne nje vend dhe mesova te flisja" " na merre adressen dhe i thuaj cunit tend te te coje se do kenaqesh"
Memeci e mori ate copen e letres ne dore me shume kujdes, e futi ne xhep dhe ashtu i lumtur mori skafin e pare qe nisej per ne Bari. E con i biri kete te adresa e caktuar dhe e fusin ne nje dhome memecin. Dhoma s'kishte asnje dritare dhe ishte shume akustike. Pas pak u fut nje Zezak i madh dy metrosh, lakuriq gati per ta kapur memecin. Ik me vrap memeci nga frika po ku do vinte ishte brenda ne dhome. Donte s'donte ia mbledh zezaku ketij"
"AAAAAAAAAAAAAAA" - bertet me te madhe memeci.
"Bravo" - i thote zezaku - "hajde neser te mesosh B-ne"

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Mars 2004 01:10
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Gruaja i thote burrit:
- Nuk me bleve nje tapet o burre ?
- Nuk ta blej! Fluturo me fshese si joteme !
Beni i ke bere detyrat?
-Jo mesuese, se kisha nje problem seksual.
Te nesermen: -Beni i ke bere detyrat?
-Jo mesuese se kisha nje problem seksual.
Pas disa ditesh mesusja e shqetesuar e merr Benin menjane dhe i thote:
-Pa thuaj mesuses ca problemi ke ti Beni
-Po ja o mesuese une... kam nje problem seksual prandaj s'i bej detyrat.
-Po c'a problemi ke?!
-S'me do trapi ti bej.
Shkon kali per te blere buke.
- Me jep nje buke te zeze - i thote shiteses.
- Kam vetem te bardhe - i thote shitesja
- S'ka gje se me biciklete kam ardhur - i thote kali.

Mesazh i vjetër 17 Mars 2004 02:56
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ipersfera
Parazit

Regjistruar: 21/02/2003
Vendbanimi: v.k.
Mesazhe: 58

EEEEEEEEEE jo te gjitha barcaletat e shqiperise jane kunder labeve pshm ajo gay eshte per albasonllinjte.Se i q.... motren ne p..... vetem gay qe sgjen ne vlore. Ajo me taksixhiun qendron e pranojme dhe vete ne labet vari k...n po nejse po them e une nje per fieraket.

Ndeshja APOLLONIA-17NENTORI
Zbret ne fushe skuadra e apollonise me ne krue kapitenin KOPETENTI
Gjithe sadiumi duke brohoritur KOPETENTI LALA LALA LALAAA......
Merr penallti kopetenti i fut nje na muullaret i q. motren topit e nxjerr jashte i iku mendja tifozeve (ultras apollonia). Kur te degjish gjithe stadiumin ti fillojne e shajne kopetentin KOPETENT TE Q.... MOTREN LALA LALA LALAAAA ............
Na preket ne seder kopetenti merr nje top na mesfusha deperton mbrojtjen kundershtare dhe goooooooooooooooooooool.
Na pendohen ultrasit e apollonise qe thoni juve dhe te gjithe njzeri si nje trup i vetem fillojne e brohorasin KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE

KOPETENT TE NA FALESH MOTERQ..A JEMI NE

Mesazh i vjetër 18 Mars 2004 15:21
ipersfera nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ipersfera Kliko këtu për të kontaktuar me ipersfera (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ipersfera Shto ipersfera në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ipersfera në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Radha ime tani

Ishte nje here nje xhaje nga Fieri qe vinte ne Vlore ky miku dhe i kepuste nga nje kafe ....se i shijonte anes detit.
Kafja bente tre leke dhe sa mbaronte kafen xhaja, dhe i vinte rradha per te paguar, i hidhte ato leket.....nje lek nga njeri cep, lekun tjeter nga cepi tjeter dhe te fundit me larg akoma. Kamarieri i varfer ....vlonjat ky...te Sheshi i Flamurit e kishte shtepine....vinte e i mblidhte ...ca do bente ky, gjynah. Dite per dite Xhaja, kete pune kishte. Kamarierit i vinte shume inat dhe mendohej si tja punonte xhajes. Nje here pasi mbaron kafen xhaja, therret kamarierin dhe i nxjerr nje peselekeshe, dhe i kerkon dy leke resto. Kamarieri u gezua se i erdhi rasti per t'u hakemarre ndaj xhajes. Ia hedh leket nje andej e nje ketej. Xhaja duke kerruajtur k.qet, nxjerr nga xhepi nje njelekeshe, dhe ia dha kamarierit ne dore duke i thene......"beme dhe nje kafe tjeter, re laco".

Mesazh i vjetër 24 Mars 2004 11:43
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

ipersfera

Paske dale bukur ne fotografi.....qenke fotozhenik....urime!

Mesazh i vjetër 27 Mars 2004 10:34
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Talking

haha... sa i keq ky, that was cold Albtiger

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 03:38
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Re: ipersfera

Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Paske dale bukur ne fotografi.....qenke fotozhenik....urime!

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 07:54
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Hey "Jam_Vlonjate"

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
haha... sa i keq ky, that was cold Albtiger

Lol.....tani eshte pak "cold" ketej nga jam une... duam apo s'duam behen dhe njerezit "cold".....just kidding.
Nuk jane barcaleta ato qe thote "Ipersfera"....thats bull s//t.....you know. I mean what do you think.....Cilet shajne nga motra dhe cilet hiqen per kopetenta....
Megjithate, tema prandaj eshte hapur...per te marre e per te dhene me njeri-tjetrin (nejse do pyetur "qorri").
Later hun, bye.

Mesazh i vjetër 05 Prill 2004 08:38
Albtiger
Who is your daddy?

Se mora vesh dhe nje tjeter....(por eshte me lab e malok)

Krushqia

Bene krushqi Labi me Malokun. Cuni i Malokut do martoheshe me gocen e Labit. Vajten per vizite te paret Maloket te Labet. Dreke e madhe dhe ne krye te tavolines qendronte Labi si garip.
-Po ha o te ***ja udhet - i thoshte Labi Malokut - se per ty e thera shelegun.
nje here, dy here ......Krushkut malok po i ikte truri se ndihej i ofenduar. Por dhendri i shpjegonte se keshtu e kishin zakon te folurit Labet nga keto ane te thella te Shqiperise Jugore.
Nejse.....vete Labi te Maloku tani per t'i kthyer viziten.
E ben maloku darken, dy here sa darka e Labit. Duke u perpjekur Maloku per te mesuar ato zakonet Labe here pas here i thoshte krushkut garip Lab:
- Po hae o t'shisha t'xhith ato robte e shpis', se per ty e thena derrin!

Peace to yoall!

Mesazh i vjetër 09 Prill 2004 11:31
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Wink

Po pse s'thua ti mo?? Te te sjellim ndonje nga ato palltot huge fare...lol.

Mesazh i vjetër 10 Prill 2004 04:36
Ora tani: 14:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar