El_Fatih
I perjashtuar nga forumi
Regjistruar: 19/03/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 39
|
Citim: Po citoj ato që tha sabina
QUOTE]Po citoj ato që tha El_Fatih
[B]Perdhunimi sigurisht qe eshte nje forme dhune e papranueshme per te cilen duhen marre masa qe te ekzekutohet.
Ai mund te ndodhe per nje sere shkaqesh:
1-ndodh pasi ne kete bote te ndyre egzistojne lloj lloj njeresish qe harrojne se kane edhe vete te aferme qe mund te pesojne te njenjten gje.
2- Ndikojne meshkujt, pasi duke qene se bredh vend e pavend me motren e dikujt tjeter edhi i merr hak duke perdhunuar motren e tij.
3-po ashtu ka edhe femra qe i ndjellin vete meshkujt dhe ne fund e pesojne deri ketu.
4- Po ashtu ndikon veshja provokuese i cila i len mashkullit te kuptoje se kjo e pelqen kete gje pasi mban thjeshte kete veshje kompozuese dhe provokuese per burrat.
Po ashtu dua te them se u bera 25 vjec dhe nuk ka ndodhur kurre qe ne fisin tim te perdhunohet qofte edhe nje femer. Po perse?
Sepse une nuk ngacmoj motren e dikujt tjetri, kusherirat e mia nuk kompozohen dhe nuk e kerkojne kismetin vete.
pershendetje El_Fatih
se pari me duket absurde, barbare e pa imagjinueshme; qe arsyjet e perdhenimit te nje femre te jene keto, qe ju keni permendur me lart....
fatkeqesisht jane te verteta, deri diku, e kjo tregon injorancen e popullit
tone....
por nuk ju kuptoj se cfare doni te thoni....! kur citoni se "kushurirat e mia nuk e kerkojne kismetin vete"
mos valle un qe e kerkova vete kismetin , apo shume femra te tjera qe kan ndjekur te njejten rruge, jemi femra qe meritojme te paragjykohemi....?
dhe se dyti ne mesazhin time me lart nuk dua t'ju bej te gjitheve te semure psikologjikisht, sepse eshte mese normale qe mashkull te ndjeje diçka kur shikon nje femer seksi....
por te lutem lexojeni e kuptoheni mire mesazhin time,..
ajo qe doja te thoja eshte se nje mashkull qe arrine deri aty e theksoj deri aty ( qe do te thote perdhenim) vetem sepse nje femer ka nje veshje provokuse, per mua ai eshte i semure...
o zot kur do ndryshoj mentaliteti kaq i prapambetur, qe kemi
me shume respekt sabina
Sabine sipas teje une akoma qenkam me mentalitet mbrapa psi keshtu shpreh ti.
e dyta duhet te kuptosh se cdo te thote "ta kerkosh kismetin vete"
ja te them une do te thote qe te kompozohesh perpara syve te djemve, te pelqen te perplasesh me to ne rruge, te pelqen kur te ngacmojne apo kur te veshkellejne.
Kjo eshte ajo qe e kerkon kismetin vete. Dmth perdhunimin.
Do te thoja dicka nese nje vagabond do te ngacmonte qofte edhe kusherire e shtate timen do isha une ai qe do a prisja veshin pasi ajo se kerkov vete perdhunimin.
Po nese kusherira ime del e me perdridhet pera cunave e ju shkel syrin ke te shohe ruges e duke dale nudo dale se asd kemben se luaj.
Edhe nese e luaj ai miku do te thote po ajo prandaj ka dale nodo qe ta shoh, prandaj kalon afer qe ti feshkellej, prandaj do te ferkohet me mua se i pelqen ta ngacmoj.
Pastaj ti akoma me tregon se nuk na bere te gjitheve te semure dhe perseri perserit te njenjtin gabim.
Ja pra une jam mashkull edhe provokohem rende nga veshja e disa katundareve qe na pushtuan tiranen kohet e fundit.
Ajo ndoshta eshte femra me e ndyre ne bote por veshja e saj te ben te mashterohesh duke ju qepur nga pas.
Po ashtu ka shume meshkuj qe thone shko more budalla nga mbarapa sepse ajo qe del ashtu e kerkon vete"
Pra te lutem mos e permend me kete pasi mashkulli eshte mjaft i dobet ne keto caste kur perballet me lakuriqesine e nje femre.
Nderkohe nuk e di sa vend ka mbetur per respekt pasi me quajte te semure e te prapambetur.
ndoshta jam i prapambetur por ama qe motra ime te dale me minifund te care si disa katundare qe kane aedhur tani, duhet me pare te shkele mbi kufomen time.
Fati.