Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Gjithsej 44 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
hahahahahaaaaaaa.Tu rrit nera.Flemners.hahahaaaaa

P.S: Mos bej ze se ta ngrita direkt cmimin, dhe ai imi eshte shume i larte....:p:p:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:09
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Cool

551 per Admiralin (me gjithe gradat!!!!)

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:27
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

OK mona,

Oferta per Admirali tani shkon ne 551 Euro me gjithe grada......Kush ofron me shume....:p:p

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:29
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Thumbs up

Ketij i thone ankand, 24 ore ne veprim,,,,

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:30
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED

Ervisa nje sekonde se nuk shitet direkt me oferten e pare keni, prit se mund te kete ndonje kanidat tjeter per kenin

Looool jam ne gjendje te paguaj c'fardolloj shume , vetem per te mos e lene ne duart e te tjereve

1.000.000.000.000$$ mjaftojne se ne $ perdorim ketej

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:43
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

O Ervisa, po ti kesh aq para ti.... blen PAPA-n............:p:p

E dashur, jep nje shifer me racionale, mgjth me qe insistoke une them te ta shes KENI-n per 10.000 Euro....:p:p:p Nuk e di nqs eshte dakort SUN.... duhet te presim konfirmimin e tij....:p

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:47
unforgiven
*$*$*

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
O Ervisa, po ti kesh aq para ti.... blen PAPA-n............:p:p

E dashur, jep nje shifer me racionale, mgjth me qe insistoke une them te ta shes KENI-n per 10.000 Euro....:p:p:p Nuk e di nqs eshte dakort SUN.... duhet te presim konfirmimin e tij....:p

po c'ka PAPA me shume se Keni???? Apo se eshte teper i konsumuar!!!!

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:56
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

I kam ore:p Pastaj une vura vetem cerekun....ehu ha kam $$ ne 4 Bankat me te mira
P.s Te ishte per Papen une as 1 cent nuk do e blija

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:57
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
azurro
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 21/01/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 280

Atehre mir Mona.
Une ofroj 551 euro per Admiralin me gjith grada plus 13 euro per uniformen e tij plus 1 euro per pozitat qe ka ,pra gjithsej 565 euro.
Nuk e di ne do te jet dakort Shenjtori?

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 00:29
azurro nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të azurro Kliko këtu për të kontaktuar me azurro (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: azurro Shto azurro në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto azurro në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Oferta ime: 568 euro per Admiralin!!!! ( me duket se u be heroi i dites////)

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 00:48
Ora tani: 04:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 44 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar