Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cfare beni ne nje dite me shi??
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Mua me flihet gjume.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2004 16:28
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dancenation
Only in girl's searching

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Diku ketu ne pogradec
Mesazhe: 85

Luaj Eurolloto.
Nice choice.

Mesazh i vjetër 30 Nëntor 2004 19:32
dancenation nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dancenation Kliko këtu për të kontaktuar me dancenation (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dancenation't! Kërko mesazhe të tjera nga: dancenation Shto dancenation në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dancenation në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Re: cfare beni ne nje dite me shi??

e cfare te bejme ?
sa here qe dalim duhett te marim me vete perveç çantes edhe çadren, duhem ta mbajme ne dore hapur deri sa te arrime te destinacioni. per mos te folur per floket, qe nga te drejta behen kacurrela, te lagen pantallonat edhe ndonjehere te hyn uji edhe te atletet, kur kthehesh ne shtepi mami ka bere gati groshen sepse tani kur ben ftohte duhet gjelle e ngrohte.
per me shume, nese ke harruar rrobat e nderura ne ballkon duhet te presesh 3 dite qe te thahen dhe nese ke harruar gabimisht grilat hap............ah ktu eshte prish fare puna, sepse te ka ikur gjithe mundi i nje dite perpara duke lare e sterlare xhamat qe tani jane bere gjithe cirka nga shiu.
por megjithate do me pelqente shiu ne mengjes qe tja fusja prap gjumit ah si flihet per qef......

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2004 01:53
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dancenation
Only in girl's searching

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Diku ketu ne pogradec
Mesazhe: 85

Pse nuk thua durrsake topolake qe shpesh here kur bie shi
uji te hyn deri ne ulluk te by...s. e?

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2004 19:36
dancenation nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dancenation Kliko këtu për të kontaktuar me dancenation (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të dancenation't! Kërko mesazhe të tjera nga: dancenation Shto dancenation në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dancenation në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

ah jo djale, ktu s'ka shans te hy sepse vesh streçe :p

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2004 21:21
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

durrsake_topolake

pershendetje qeke gjumashe e madhe ti mi dreq....
po pse lal nuk del na nji xhiro ti ne dite me shi ose nje kafe jashte?
mbydhur ne shpi ri ti loool?
bye kisssssss

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2004 00:41
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Re: E urrej shiun

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re moonmaidenwithwolves-fp-9-010.jpg
Ky file është shkarkuar 24 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
E urrej shiun kur bie
se një herë ma fiku një zjarr
një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
sepse i ngjajnë një shiu
që më ndau nga ty

sad

ne nje dite me shi kam qef te rri ne dritare te ndiej ato kersimat qe kercasin ne xham,,te lexoj ndonje gje melankolike ose te fle

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 16:45
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

ihihihi e hap umbrellen mos qullem

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 17:39
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Kur bie shi nga lokali ne lokal ri gjithe diten se nuk ke nga te vesh fare

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 17:48
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

cfare shkence,,,,,,,,,,,,,,kujdes mos ec ne ndoj grop se po tlagen kepucet...apo do veshes cizme

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 17:49
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cfare beni ne nje dite me shi??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar