Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vleren femrave shqiptare?
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Re: Re: Femrat Shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Nese e ke grun Shqitare e ke taste , lol.

................. e kam kanadeze ......... :aha :aha

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 19:28
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha comja

mund te ma shpjegoshe pak te lutem se cdo te thuash me ate qe ke postuar

Kurtin more shembull ti me ................

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 19:29
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
comja
atdhetare

Regjistruar: 21/09/2006
Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe
Mesazhe: 611

kOT ME TE PYT NAG JENI ME ORIGJINE S EPO ME DUKENI SI I NJOHUR

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 19:30
comja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të comja Kliko këtu për të kontaktuar me comja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: comja Shto comja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto comja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Re: Re: Re: Re: Re: Femrat Shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha turll

................. e kam kanadeze ......... :aha :aha

Kur u ndane keto na rane. Keshtu eshte kur lakmon mallin e huaj e nuk arrin te vleresosh mallin tat.

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 19:32
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

RE: A ua dini vleren femrave shqiptare?

Aty tek 3000 eurshi me duket.

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 20:37
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: RE: A ua dini vleren femrave shqiptare?

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Aty tek 3000 eurshi me duket.

Uauuu ....... qeka rrit ........ 2000 e lashe une ................. :aha :aha :aha

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2010 21:18
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Pytni Berlusconin

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 00:19
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha comja
NUk mude ti vlersoshe femrat shqipetare vetm se keshtu te kan thene 1 ose 2 shoke.
Kjo eshte e keqa e meshkujve shqipetar ose e te gjithve ne pergjithsi qe nuk dine ti vlersojen femrat dhe ka nga ata qe duan te duken para shokve duke genjyer per nje femer.

hahahahah, ky abzervim i perket atyre lame sktuthave qe ti njeh besoj, jo atyre qe une njoh.

i njoh prej shume vitesh, nuk eshte se degjova diken ne rruge kot! e dyta, kto cunat ma beso qe jane te sukseshem me femra, dhe nuk kane nevoje te genjejn dhe te mburren..

une nuk thashe qe jane te gjitha ashtu, por qe eshte bastardhu femra shqiptare ne pergjithesi, nuk kam asnje dyshim.

gjithashtu vura ne dukje komplkeset e kultures tone qe ka ndikuar ne ket gje,

p.sh, ne shqiperi te gjithe jemi rritur pothuajse njesoj moralisht
cila nga ju gocat eshte rritur dhe eshte lejuar te sjedhi nje dahsnor ne shtepin tuaj dhe te kalojn kohe me prinderit dhe familjen tuaj pa patur qellime martese, thjesht boyfriend girlfriend type thing?!

pra ne pergjithesi femra shqiptare eshte mesuar te mbaje sekrete qe ne adoleshence, dhe kjo ndikon shume noshta kur rriten dhe martohen ne disa femra.
nuk jam psikolog dhe nuk me plas shume, thjesht mendoj se shume femra shqiptare bejn cfar munden pas shpines se dikujt per deri sa nuk kapen ne flagrance/as long as they can get way with it. dhe kjo me duket rrecet per nje shpirt te qelbur.

nuk po ofendoj femren shqiptare, dhe nese lexon me me kujdes kam fajsuar me shume meshkujt...
nejse, nuk jam ktu duke u munduar te kthej kurvat ne goca te mira, ata qe jane kurva jane kurva, god bless them:p

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 04:08
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

...
nejse, nuk jam ktu duke u munduar te kthej kurvat ne goca te mira, ata qe jane kurva jane kurva, god bless them:p

a thu kan megjithmen nevoj per at bekim ato o Kurt ??

per keto te fundit flas

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 04:27
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po Glauk, kane nevoje, une i bekoj kurvat, por kurvat e nergjegjshme ama, jo ato gacat e mbuluara qe hiqen si engjuj...

hurdha osht hurdhe dhe ka vlera gjersa ka marr at titull apo grade

sa per ato te dytat , nuk hyjn as te Femrat .......... dhe as te hurdhat , jan thjesht .................. dru me pre

hurdha = ( ku""" )

sa per temen :

a ua dim vleren femrave shqiptare ???
per fat te mire apo te keq , nuk them as qe kam njohur shum apo pak , ..............por shum te pakta kan qen ato qe kan pas VLERA

- Vlera , si mund te pretendosh te ket vlera nji person me barkun bosh ( pra pa pavarsi ekonomike ) pa llogarit ktu edhe vendin ( pozicionin ) qe ze/ka ajo ne Shqiperi .

p.s. - Kurto , jena ma rehat te Mejhonia ( osht ma mire kur je spektator dhe ........ " vlereson " mendimet e dynjase
ku ka edhe per te mesuar , edhe per te qare , edhe per te qeshur )

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2010 05:08
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vleren femrave shqiptare?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar