Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > perse femrat shqiptare!!!!!!
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Re: Pershendetje halfgang!!!

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Tani un te drejotohem ty halfgang mqs ti e hape kete teme, cfare do beje ti ke ruge do zgjidhje nje jetese besnike tradicionale shqiptare ne vend te huaj apo do doje te exlporoje, provoje dicka te re ?

po sigurisht qe do ti pershtatemi vendit qe jetojme, por jo te mundohemi ti kalojme ata se te bien vlerat si njeri pastaj... per keto goca behet fjale, qe u ka dale truri mbi floke... thote dhe fjala e urte popullore SIPAS VENDIT BEHET KUVENDI... prandaj i jemi pershtatur dhe ne jetes ne emigrim, por perseri traditat shqiptare nuk i kemi len pas, i kemi gjithmone prane vetes...

pershendetje

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2005 17:56
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Nuk po te citoj por po i pergjigjem pyetjeve te shumta qe kishe......halfgang
Ne rradhe te pare ne kete aspekt nuk jane vetem
femrat ne emigrim qe kane ndryshuar por te gjithe femrat shqiptare....
Mos ta leme menjane ekonomine e shqiperise qe eshte nje faktor kryesor ...se te kishte femra shqiptare ekonomine te shikoje ti si do te ishte....
Ne keto raste faji dhe pergjegjsia cuditerisht bie gjithmon tek femrat...perse?
Nuk jeni ju ato djem qe i cuat te dashurat tuaja prostituta ne vende te ndryshme te europes? (qe me pak fjale i bie ti keni hapur gropen dhe vete motrave tuaja)
nuk jeni ju ato djem qe kur shikoni nje vajze te bukur me minifund i leni pasdore ato vajzat e tjera qe ndoshta deri en ate moment nuk e kane patur deshiren e nje ndryshimi....
Nuk jeni ju ato qe i karakterizoni femrat shqiptare me nje shuk parashe i blini atyre gjera vetem e vetem qe te qendrojne me ju....
Nuk jeni ju ata qe e degjeneruat moralisht dhe fizikisht femren shqiptare....
Ju qe i genjeni dhe i mashtroni ...i mbani me shpresa dhe pastaj i hidhni si lecka ne rruge....ju pra jeni djemt shqiptare jane ata qe i bejne keto gjera se te huajt na mbajne ne pelllembe te dores...per kete te jesh i sigurt....edhe pse ne te mos ndryshojme ?....apo ju dhemb juve t'jua bejne ju femrat te njejtat gjera qe ju i beni atyre t'ju perbuzin e t'ju perdorin thjesht si nje kulete dhe asnje vlere me shume....kjo nuk ju duket e hishme.....
Epo atehere nuk mendon se si fillim duhet te ndryshoni vete opinion dhe respekt karshi femres.....sepse nuk ka ku te shkoj me degjenerimi i mashkullit shqiptare......
Une nuk njoh asnje shqiptare ketu ku jam....por kur shkova ne shqiperi i pashe se si ishin katandisur te vinte per te vjell.....nje mashkull 40 vjec me nje vajze te njome te 8 vjecares dhe ti pretendon qe ajo femer te mos ndryshoj ne karakter.....
Uleshe ne tavoline me nje mashkull dhe te shikonte si nje cope mishi me dy sy ....shikonte bukurine tende dhe nese behet fjala per martese meshkujt kerkojne ato vajzat e mbyllura ato te humburat qe nuk marrin vesh nga jeta sepse vetem ato vajza ata do te jen te zotet ti mbyllin me mamate e tyre ne shtepi dhe te bejne vete c'u do kokrra qejfit.......
Keshtuqe mashkulli eshte shtylla e nje familjeje e nje jete e nej shteti nese meshkujt degjenerohen ashtu behen edhe femrat sepse femra eshte forca pershtatese e jetes .....megjithese kam pershtypjen se po ua marrim kalane nga brenda (shqiptareve te pakten)
Kjo eshte nje teme qe nuk ka fund ...por une thjesht doja te te citoja dy rreshta qe ti kur te flasesh ndoshta duhet te marresh parasysh levizjet e meshkujve pastaj te femrave ne jete......
Femra ka ndryshuar ....femra eshte degjeneruar por i dashur persene mos e kerkoni tek ne beni mire te pyesni veten

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2005 20:49
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

paskam rene ne hekur te forte por dhe hekuri nga duart tona eshte krijuar...

me pak fjale darma... jemi ne djemte qe e kemi fajin, por mos harro se jeni ju ato tashti qe keni marre timonin ne dore, dhe e parkoni makinen ku te doni... ata djem qe bejne keto gjera gjejne pa bejne, por perseri nuk ua hedh fajin gocave por familjes se tyre me lirine qe i japin gocave, dhe nuk i kerkojne llogari ne mengjes kur e shohin( se ne darke nuk ben vaki, se janre tere naten perjashta)
varet dhe shume sjellja juaj, po u sollet serioze seriozisht do ju sillen, ndersa po u sollet si karabushe si karabushe do ju sillen...
ndersa per prostitutat eshte fatkeqesi per ato qe jane marre me dhune, ndersa atoo qe kane ikur me deshire me qafe marshin veten....
pershendetje...

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2005 21:02
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Darma te jap shume te drejte ne shkrimin tend.

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2005 21:56
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

FLM Lela

Hajfgang tani mos u bej lemsh me kembet e tua....ne rradhe te pare jane nje perqindje e vogel e atyre vajzave qe rrine darkave sepse ne shqiperi nuk ka arritur akoma plotesisht deri en ate grade civilizimi ....dhe te themi te drejten per nje vajze qe rri darkave jasht nuk mendoj se eshte ndonje turp apo me pak fjale kjo nuk e ben kurve...
une jam nga ato femra qe kane kaluar netet jash por veten te perdale nuk e quaj aspak....
Varet nga sjellja jone???? sjellja e nje personi eshte kunderpergjigje e jetes qe jeton .....ti nuk po e kupton qe ne po ju sillemi ashtu sic na silleshit ju dikur....ti nuk e kupton qe eshte nje biznes qe ju djemt jeni kthyer ne biznes per femrat shqiptare ....ju doni nje te dashur te bukur qe te mburreni ne sy te shokeve dhe seks femra do te siguroje te ardhmen...dhe keshtu vete kjo pune...por nuk mendon se ne fund keto femra qe ti qe naten qe je shtrire ne shtrat me te dhe deri diten qe e ke perzene nga jeta jote e ke quajtur te perdale nuk mendon se kjo femer ka dale paksa me e fituar ne kete mes ???
Eshte fatkeqsi qe keto gjera po ndodhin me njerzimin shqiptar eshte ulje por realiteti eshte qe po ndodhin dhe duhet te gjithe te ndryshojme nga pak.....
Nuk dua te them se femra nuk eshte fajtore se sigurisht njeriu duhet te ket karakter ne rradhe te pare por ja qe kur rritesh ne nje bote te tille e tille do te behesh ose engjell ne mes nuk ka mendoj une.......por nuk me vjen mire kur eshkujt gjykojne femren per gjera te tilla sepse nuk me dukeni te pafajshmit e kesaj bote
Gjithsesi per ta mbyllur do te doja te te thoja se ky eshte nje nga budallalleqet e juaja mendoni se hekurin e keni bere me duart tuaja.....hekuri eshte zbuluar nuk eshte krijuar i dashur

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 00:05
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha Kela

Animal,

S'ma pret mendja qe ka vajza te tilla Shqiptare.Jo per gje po djemte shqiptare jane si shpirt nga te gjitha anet, dhe fjala "te dua" tingellon me bukur ne gjuhen shqipe se cdo gjuhe tjeter te botes!!!

Por duhet ta kuptosh qe nese mashkulli eshte nje cope mishi me dy sy, s'ka rendesi shtetesia!!!!

Kela ka shume te drejte.jam plotesisht dakort me mendimin esaj.
per mendimin tim eshte dhe arsyeja,ekonomike,shpirterore dhe faktore te ndryshem qe ndikojne ne "ndryshimin"e femres dhe te meshkujve shqiptare jashte vendit.Sepse ketej nuk jemi ne vendin tone,sado barazia ekziston,por problemet eshumta te emigracionit(dokumentat,puna,shkollimi,shoqeria,ng
aterresat)kane te bejne shume ne vendosjen e karakterit te nje femre dhe te nje djali.Nqs ato ju duken qe ndryshojne,mos mendoni se jane te vetmet.jemi edhe ne djemte.raste dhe shembuj ka plot,te gjithe i dime se pak a shume jane te njejta.
bye bye!

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 10:09
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha darma
FLM Lela

Hajfgang tani mos u bej lemsh me kembet e tua....ne rradhe te pare jane nje perqindje e vogel e atyre vajzave qe rrine darkave sepse ne shqiperi nuk ka arritur akoma plotesisht deri en ate grade civilizimi ....dhe te themi te drejten per nje vajze qe rri darkave jasht nuk mendoj se eshte ndonje turp apo me pak fjale kjo nuk e ben kurve...
une jam nga ato femra qe kane kaluar netet jash por veten te perdale nuk e quaj aspak....
Varet nga sjellja jone???? sjellja e nje personi eshte kunderpergjigje e jetes qe jeton .....ti nuk po e kupton qe ne po ju sillemi ashtu sic na silleshit ju dikur....ti nuk e kupton qe eshte nje biznes qe ju djemt jeni kthyer ne biznes per femrat shqiptare ....ju doni nje te dashur te bukur qe te mburreni ne sy te shokeve dhe seks femra do te siguroje te ardhmen...dhe keshtu vete kjo pune...por nuk mendon se ne fund keto femra qe ti qe naten qe je shtrire ne shtrat me te dhe deri diten qe e ke perzene nga jeta jote e ke quajtur te perdale nuk mendon se kjo femer ka dale paksa me e fituar ne kete mes ???
Eshte fatkeqsi qe keto gjera po ndodhin me njerzimin shqiptar eshte ulje por realiteti eshte qe po ndodhin dhe duhet te gjithe te ndryshojme nga pak.....
Nuk dua te them se femra nuk eshte fajtore se sigurisht njeriu duhet te ket karakter ne rradhe te pare por ja qe kur rritesh ne nje bote te tille e tille do te behesh ose engjell ne mes nuk ka mendoj une.......por nuk me vjen mire kur eshkujt gjykojne femren per gjera te tilla sepse nuk me dukeni te pafajshmit e kesaj bote
Gjithsesi per ta mbyllur do te doja te te thoja se ky eshte nje nga budallalleqet e juaja mendoni se hekurin e keni bere me duart tuaja.....hekuri eshte zbuluar nuk eshte krijuar i dashur

ne radhe te pare jam djale dhe jo vajze... per hekurin kur fola thashe qe e krijuam ne sepse kur u zbulua ai si material ishte ne forma te ndryshme, dhe ne i japim formen qe duam...
dhe kur thashe per gocat qe rrine tere naten perjashta nuk nenkuptova qe jane te perdala, thjesht nenkuptova lirine qe kq femra ne kohen e sotcme... megjithate me ate sjelljen qe qenkemi sjelle ne atehere ... kur atehere ???? skam qene atehere une , ka qene koha e prinderve te mi, prandaj nuk ju duhet juve te merrni hak, por mamate tona... megjithate po ti pyetesh mamate tona a ishin te lumtura atehere( nga ana e dashurise) do te pergjigjen PO... prandaj mos u mundoni te merrni ju hak per mamate tuaja por jini ato qe jeni.....

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 21:55
darma
Heshtje

Mamate tuaja ...na mo ti se sa vjec je ti 2 une nuk flas ne kohen e enverit flas per kohen pas demokracise.....gjithsesi faji eshte i dyanshem...dhe gjendja ekonomike luan nje rol shume te madh ne kete aspekt mendoj une ....gjithsesi...hej keshtu e ka jeta djema mos e vrisni shume mendjen se me te mira se shqiptaret nuk keni ku te gjeni

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 23:26
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Mamate tuaja ...na mo ti se sa vjec je ti 2 une nuk flas ne kohen e enverit flas per kohen pas demokracise.....gjithsesi faji eshte i dyanshem...dhe gjendja ekonomike luan nje rol shume te madh ne kete aspekt mendoj une ....gjithsesi...hej keshtu e ka jeta djema mos e vrisni shume mendjen se me te mira se shqiptaret nuk keni ku te gjeni

harrova, ose me mire e lexova pak me vonese moshen tuaj.... i ke jetuar te dyja kohet ti, se une ne kohen e VEKES isha femije dhe nuk kuptoja...
ti nga ajo qe i ke jetuar te dyja kohet merr hak tani per kohen e pordhes...

une e kam thene me kohe O SHQIPARE, O HIC FARE....

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 23:33
darma
Heshtje

Po jo mo une nuk marr hak nuk kam perse te marr hak pasi une ato qe me lendojne nuk bej me shume se ti le te vazhdojne ....se fundja fundit vetem ashtu arrij ta gjej veten time....une nuk e konsideroj veten time si nej femer te ndryshuar ne karakter por te formuar te rritur si nje femer qe di ti dali vetes per zot dhe nuk e ka nevojen e asnje mashkulli per te jetuar ....mashkulli eshte ajo pjese e jetes sime qe me dhuron nje buzqeshje qe me ploteson nje deshire nje ndjenje....
Gjithsesi edhe pse do te thoja se eksperjencat e mia me meshkujt shqiptare jane 0% une perseri nese do te vendosja per jeten time sigurisht vetem nje djale shqiptare do te konsideroja si mundesi...o po jeni te mire e nuk kemi ca u bejme po ca te bejme qe jeni bere si ujet e paket

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 00:07
Ora tani: 02:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > perse femrat shqiptare!!!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar