Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Gjuhët e Huaja > Gjuha Angleze > *He said, she said* > Your first thoughts after waking up...
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

avashni de avashni se nuk i perballojme dot dy faqe te tera optimizmi :p

e paskish zene me te share ju ore qe me pike te sabahut. Po kur ini vertet ne hall c'beni ju? Vrisni?

Une ne mengjes gjithmone jam duke vrapuar neper shtepi se qind gjera me vine ne koke, jo canta, jo celesat, jo librat, jo bileta e metros jo njera jo tjetra megjithate kur dal jashte them rendesi ka qe celularin dhe koken kam me vete pa mund te bej pa te tjerat. lol.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 02:52
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
VLora_GirL
ReBeL_GirL

Regjistruar: 07/01/2006
Vendbanimi: my planet, my rules,my life
Mesazhe: 21

oh my god another day far away from my vlora

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 11:41
VLora_GirL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të VLora_GirL Kliko këtu për të kontaktuar me VLora_GirL (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të VLora_GirL't! Kërko mesazhe të tjera nga: VLora_GirL Shto VLora_GirL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto VLora_GirL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
legally_blonde
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 22/01/2006
Vendbanimi: ne planetin toke
Mesazhe: 29

Oh my god, I know it will be a boring day....

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2006 03:07
legally_blonde nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të legally_blonde Kliko këtu për të kontaktuar me legally_blonde (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: legally_blonde Shto legally_blonde në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto legally_blonde në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ButterFly0105
studente

Regjistruar: 27/04/2005
Vendbanimi: middle of nowhere
Mesazhe: 52

Smile

can i PLEASE go back to bed?...just five more minutes...PLEASE!

Mesazh i vjetër 19 Mars 2006 22:57
ButterFly0105 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ButterFly0105 Kliko këtu për të kontaktuar me ButterFly0105 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ButterFly0105 Shto ButterFly0105 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ButterFly0105 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

-i smile
-i try to explain the meaning of the dream i just had and replay it in my mind. Sometimes i don't even bother-too much energy psyching yourself out.
-when the alarm goes off before waking up i tend to press the snoozer many times for 5 extra minutes and more. when i am late -i grab everything i need and prepare myself in record time looking like a zombie in panic
-When the alarm goes off after i have woken up i am very relaxed and start reading for my quiet times. I have quiet times before i start my day that consist of reading spiritual books based on the Bible/or books in the Bible and i pray to God for a good half hour.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 18 Prill 2006 00:22
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

What was I just dreaming?

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2006 02:49
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

....bzzzzzbzzzzzzzzbzzzzzzz celefoni gjeja e pare qe mendoj mos me errdhi ndonje sms ......kur shikoj eshte zilja e gjesit.....dhe curse out me mend t e mia ...kur ndodh te me dergojne sms zakonisht ne ate ore jane sweet sms so me qetesojne so sjam shume crancky
.....nuk ndez drita se em acarojn....nqs i kane ndezur dritat te tjere mbyll syte dhe eci me sy mbyllur neper shtepi...this is how i explain shenjat e zeza ne trup se vritem dhe se marr vesh se ku se jam jerm ......
.....nganjeher ndjej my sister poking me....and screaming cohu cohu je vone....dhe une nuk reagoj fare till she gets on my nerves and curse her out.....

im not a morning person but i have good days too....depends to who i wake up next to....

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2006 11:46
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

hmmmm lexova kete qe shkruajta sec shkrova se di....tani po shikoj temen qe thote first thought of wakign up une paskam shkruar budalliqe .....sorry pergjumesh...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2006 11:48
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
hmmmm lexova kete qe shkruajta sec shkrova se di....tani po shikoj temen qe thote first thought of wakign up une paskam shkruar budalliqe .....sorry pergjumesh...

hahahahahahha te kujtohet kur fjetme bashke dhe me fute duart... hahahaha se harroje kurre ate nate sa kam qeshe dhe po me thrritshe ne emer ti...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2006 20:58
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

ene kte sekret na e nxorre ne forum loooooooooool........me verte kemi fjet bashke se mbaj mend ....uuu pooooo ne makine edhe te kam ushqy si fmi maj shtrig looool..........

one of my first thoughts is......kush hekuros......

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2006 21:16
Ora tani: 02:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Gjuhët e Huaja > Gjuha Angleze > *He said, she said* > Your first thoughts after waking up...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar