Regjistruar: 05/03/2010 Vendbanimi: ishull Mesazhe: 483
dardha e ka bishtin prapa une jo
__________________ Te zgjuarit jepi hapsira, budallit hapi rrugen.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha sassari Epo nuk jane si biondet qe nuk u mbushet menja kollaj Mu me m'sjell Audin te dera se besoj qe eshte e imja ku thote lule Lulen ta hudh surratit une
Citim:Po citoj ato që tha sassari Epo nuk jane si biondet qe nuk u mbushet menja kollaj
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
kuptoj nuk i ke qef pasionantet bionde hesapi
Citim:Po citoj ato që tha sassari kuptoj nuk i ke qef pasionantet bionde hesapi Besoj me shume ne gjera te tjera
Citim:Po citoj ato që tha sassari kuptoj nuk i ke qef pasionantet bionde hesapi
pranvera me nje lule svjen deshe te thoje prit gomar te mbije mbare
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha sassari pranvera me nje lule svjen deshe te thoje prit gomar te mbije mbare Ca eshte mbara.. lloj jonxhe?
Citim:Po citoj ato që tha sassari pranvera me nje lule svjen deshe te thoje prit gomar te mbije mbare
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
epo jo bar te mbije te zhvillohet
Citim:Po citoj ato që tha sassari epo jo bar te mbije te zhvillohet Aha qarte. Epo mos e merr dhe ti me kaq emocion se sheh si ngaterrohesh. Clirohu, sheshoje trurin.
Citim:Po citoj ato që tha sassari epo jo bar te mbije te zhvillohet
une timin e kam sheshuar per ju po munohena
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
dyfytyresia/hipokrizia mungesa e sinqeritetit genjeshtra mendjemadhesia
__________________ .