Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

thenia e dites ....... " mos hani mish pule se ju ze gripi i derrit mac

ngjarja e dites........... " Glaukus nuk eshte ne pekin por ne peqin

pija e dites ......... uji me perqindje te larte klori qe rrjdh nga burimi i lanes pran bulevardit " shurraqet e kombit"

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 00:05
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
thenia e dites ....... " mos hani mish pule se ju ze gripi i derrit mac

ngjarja e dites........... " Glaukus nuk eshte ne pekin por ne peqin

pija e dites ......... uji me perqindje te larte klori qe rrjdh nga burimi i lanes pran bulevardit " shurraqet e kombit"

kesaj i them mejhane rehati une isho...

knej nga Kina perdorim locione te tjera Cedrus ngjyra te kuqe i kam e kam fiksim si ngjyre :p

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 00:27
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes.
Mesazhe: 1106

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

kesaj i them mejhane rehati une isho...

knej nga Kina perdorim locione te tjera Cedrus ngjyra te kuqe i kam e kam fiksim si ngjyre :p

Shenjtime...u ktheve nga plazhi me uje te paster?Ku e ben ne gjirin e Lalezit?

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 00:41
ishpeshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ishpeshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me ishpeshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ishpeshtimi Shto ishpeshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ishpeshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

Shenjtime...u ktheve nga plazhi me uje te paster?Ku e ben ne gjirin e Lalezit?

uuu knej ishe ti ore....

jo jo une e bej plazhin anej nga gjiri i perendive.... e di nga bie apo do te te coj une

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 00:44
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:

uuu knej ishe ti ore....

jo jo une e bej plazhin anej nga gjiri i perendive.... e di nga bie apo do te te coj une

Mua duhet te vish te me maresh me avion...

Une vdes per pak uje me kripe po jam i detyruar te lahem ne liqenin Bajkal..

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 00:48
ishpeshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ishpeshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me ishpeshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ishpeshtimi Shto ishpeshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ishpeshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Mua duhet te vish te me maresh me avion...

Une vdes per pak uje me kripe po jam i detyruar te lahem ne liqenin Bajkal..

mire prit sa te blej 1 avion e vij une te marr pa problem....

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 00:57
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:

mire prit sa te blej 1 avion e vij une te marr pa problem....

Pse gajasesh moj Shenjtime?
Me gjithe ato rruge qe po inspekton, te pakten nje choper duhet ta kishe blere...

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 01:04
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Pse gajasesh moj Shenjtime?
Me gjithe ato rruge qe po inspekton, te pakten nje choper duhet ta kishe blere...

shttt jam bleres i zgjuar une :p

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 01:06
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

e zgjuar moj ,mos na ndrro gjini tani

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 01:09
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

upppsss sorry e kam nga plazhi hahahaaaaa

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 01:12
Ora tani: 12:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar