Regjistruar: 12/12/2003 Vendbanimi: Mesazhe: 1021
Citim:Po citoj ato që tha plloshtani Piano e vjeter -- Mariza Ikonomi Plloshtani, si kau peles plako (populli)
Citim:Po citoj ato që tha plloshtani Piano e vjeter -- Mariza Ikonomi
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 20/11/2003 Vendbanimi: Moscow Mesazhe: 4646
Citim:Po citoj ato që tha jimmy84 Plloshtani, si kau peles plako (populli) S'te kuptoj tani! Ke dalur jashte vijes se dialogut... Jimmy84 - Pa dialog kulture (engjejt)
Citim:Po citoj ato që tha jimmy84 Plloshtani, si kau peles plako (populli)
__________________ Poets were the first teachers of mankind. Horace
Regjistruar: 15/11/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 786
Citim:Po citoj ato që tha plloshtani S'te kuptoj tani! Ke dalur jashte vijes se dialogut... Jimmy84 - Pa dialog kulture (engjejt) Merreni "Me Ngadale" - (Besniket) P.S Mundohuni ti perqendroheni temes ndryshe postimet tuaja sjane te pranuara edhe te vlefsheme! Thank u
Citim:Po citoj ato që tha plloshtani S'te kuptoj tani! Ke dalur jashte vijes se dialogut... Jimmy84 - Pa dialog kulture (engjejt)
__________________ Find the light that makes you shine and then use those rays to illuminate your way
Kam qejfin tim ----- Bleona Qerreti (shaka arsona)
Regjistruar: 17/11/2004 Vendbanimi: USA Arizona Mesazhe: 1455
Citim:Po citoj ato që tha jimmy84 Kam qejfin tim ----- Bleona Qerreti (shaka arsona) Ti ke qefin tat jimmy84 por un "Nuk dua as ta mendoj" Ermira Babaliu.
Citim:Po citoj ato që tha jimmy84 Kam qejfin tim ----- Bleona Qerreti (shaka arsona)
__________________ The game of life is hard to play, I'm gonna win anyway....
Regjistruar: 27/11/2003 Vendbanimi: USA Mesazhe: 840
Citim:Po citoj ato që tha durrsak Ti ke qefin tat jimmy84 por un "Nuk dua as ta mendoj" Ermira Babaliu. "Ububu si boka ky" Popullore dasme -1-
Citim:Po citoj ato që tha durrsak Ti ke qefin tat jimmy84 por un "Nuk dua as ta mendoj" Ermira Babaliu.
__________________ Kujtimi eshte e vetmja parajse nga e cila nuk mund te na debojne.
Citim:Po citoj ato që tha ESHI "Ububu si boka ky" Popullore dasme -1- He sikur e ka "Per here te pare" Adelina.D
Citim:Po citoj ato që tha ESHI "Ububu si boka ky" Popullore dasme -1-
Regjistruar: 13/08/2004 Vendbanimi: . Mesazhe: 1280
Citim:Po citoj ato që tha arsona He sikur e ka "Per here te pare" Adelina.D Mua nuk "Me Bind" - Lori, qe e ka per here te pare.
Citim:Po citoj ato që tha arsona He sikur e ka "Per here te pare" Adelina.D
Citim:Po citoj ato që tha keila Mua nuk "Me Bind" - Lori, qe e ka per here te pare. Bindu "Bukuroshe" Didi
Citim:Po citoj ato që tha keila Mua nuk "Me Bind" - Lori, qe e ka per here te pare.
Citim:Po citoj ato që tha arsona Bindu "Bukuroshe" Didi Qe te bindem une "Duhet me shume" -Julka
Citim:Po citoj ato që tha arsona Bindu "Bukuroshe" Didi