Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Hahahahaha Darma une se leshoj kollaj Kuzhinjerin tim...

Meqe doli llafi per burre kuzhinjer......Te pelqen nje Kizhinjer Durrsak se eshte akoma beqar..

Qyqeee po ku i njifkeni gjithe keta kuzhinjer mer jahu ...
Jo mi tatin nuk e du se do e kesh perdorur shume ti...do e kesh lodhur me gjej nje te fresket
Edhe thuj kur te vije te me vije me ndonje tepsi ne dore

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:26
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

futbollist ketu ne usa ke gjize quhet djathe dhije ..ka dhe copa dhe te thermuar i thermuari eshte gjize tamam .....kurse ajo qe thoni ju eshte shume e embel ...

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:28
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Une njonin e kam ne shtepi..........

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:30
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Ta thash iher ate qe ke ne shtepi ja ke qit te zite e ullinit ...mos me jep mu mbeturinat e tuja ti goce

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:33
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

uauauauauaa c'fare mbeturinash moj....Une po mendoj per te mire moj..

Eshte vellai mi c'fare kujtove ti??????????
Se nuk e shes kaq lire te dashurin une jo???

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:36
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Wink

Hurma farezeza.

Byrek me lakra te egra.

Nje fete nga buka 50-tshe e ngrohte me vaje ulliri, kripe e rigon dhe nje domate te fresket nga te fshatareve shoqeruar me djathe te bardhe. Hmmm!!! Jam-jam.

Nje buke qahije me qiqra, e ngrohte, lyer persiper me gjalpe te fresket, edhe kjo nga e fshatareve.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2005 23:37
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha darma
futbollist ketu ne usa ke gjize quhet djathe dhije ..ka dhe copa dhe te thermuar i thermuari eshte gjize tamam .....kurse ajo qe thoni ju eshte shume e embel ...

Thank you Darma

Pls. ma shkruaj ne anglisht qe ta gjej kollaj ne supermarket. Persa i perket Ricota Cheese bej te njejten gje qe ben edhe lela-dr. pak kripe, piper dhe vaj dhe eshte perfect. Mos ndofta ti banon ne New York dhe e gjen me kollaj.

Have fun

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 00:15
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Leda hidhe vellano mos se e pres une

Futbollisti ee une jetoj ne New Jersey por ne fakt kete e gjej ketu jo ne NY quhet goat cheese emrin e kutise nuk e mabj mend mire po une blej nje marke spanjolle e di qe shkruan spanjisht.....
Pastaj gjiza eshte e thjesht te behet po kush ja ka ngene thuaj.....
Edhe boll shkruajtet se na e bete nepsin uje na e bete

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 00:31
Cindi
larguar

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Leda hidhe vellano mos se e pres une

Futbollisti ee une jetoj ne New Jersey por ne fakt kete e gjej ketu jo ne NY quhet goat cheese emrin e kutise nuk e mabj mend mire po une blej nje marke spanjolle e di qe shkruan spanjisht.....
Pastaj gjiza eshte e thjesht te behet po kush ja ka ngene thuaj.....
Edhe boll shkruajtet se na e bete nepsin uje na e bete

Me kenaqe Darma. Te shohesh goja ime si eshte bere. Duhet te fus leter thithese brenda. Po ti mos u qaj se ke plot Mediteranian Restaurants atje. Nje vrap mbas punes dhe mbaron historia.

Thks for the tip

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 00:45
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
uauauauauaa c'fare mbeturinash moj....Une po mendoj per te mire moj..

Eshte vellai mi c'fare kujtove ti??????????
Se nuk e shes kaq lire te dashurin une jo???

sa shpejt me shite mi mistrece... apo ta msova zanatin un ty me mush barkun dhe nje shqem bythe hik tani hajde hajde se ta tregoj una ty....

ne grev urie do te vej qe sot e tutje............

apo kam bo ca mungesa une dhe o burra te bej nje cik pall ktu una tani

hahahahahahahahaha

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 05:13
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar