Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Njehere shprehja zjarrin e brendshem un ma futi me shpulle lulja Ehu lulka. I ka komt e shtremta dreqi, me ardhka keq
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Njehere shprehja zjarrin e brendshem un ma futi me shpulle lulja
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ehu lulka. I ka komt e shtremta dreqi, me ardhka keq Lulen e kemi si yll mos e shaj...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ehu lulka. I ka komt e shtremta dreqi, me ardhka keq
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
po pi uje..
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Po pije Kaffee dhe sodis deboren nga dritarja!
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ca ke se mhonge Hic hyna sa tju pershendes e do dal se kam rob shpi po ti ku je se me hongre?? ..po shof cfare kam xhiruar nderkohe..
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ca ke se mhonge Hic hyna sa tju pershendes e do dal se kam rob shpi
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Erdha vec mos u qaj me
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Erdha vec mos u qaj me haha po shyqyr miiiii ..jam perqendruar 100%
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Erdha vec mos u qaj me
Mezi po pres te shtunen ku dhe do fejohem
He u ni mungesa kshu e? o Shelgu do naj brisk ti?
Do dhe motra ime te behet anetare ne forum por sdo e lej se ajo eshte shum banale