Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Per nje tave peshku si ai i shkodres (krap) do me shijonte jashte mase. Ka kohe qe se ja kam ndjere shijen. Peshk ka sa te duash ketu ,por jo si ai i Shqiperise.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 05:23
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

football ehh kemi kemi shume kemi mire ushqimet qe po ja ha po ngadale ngadele ngaqe shkoj dhe shpesh i mesova dhe gjuhen

Leda pse miii ky qeka vellai jot...qyqa po na bone me turp mi goce spec i kuq u bona...po hajt mo kuzhinjer eshte ai akoma...kom hap duret une po kom hall se ke me ngel ti pa honger masnej

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 05:41
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha darma

Leda pse miii ky qeka vellai jot...qyqa po na bone me turp mi goce spec i kuq u bona...po hajt mo kuzhinjer eshte ai akoma...kom hap duret une po kom hall se ke me ngel ti pa honger masnej

mos e maj hallin ke lela se eshte nje ajo qe s'ta mer menja tani qe jam ne pun me ka zon halli se me vjen per not ke restoranti per te henger, han pin dhe iken se pastaj pagune Rubini

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 05:48
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Iiiii filloj tu qajt per i pjate gjell ky.... Lala nuk qeka per mua ky se une e nxirrkam dificit ...kur ankohet per nje pjate ky mua do me boka nomin

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 06:03
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Iiiii filloj tu qajt per i pjate gjell ky.... Lala nuk qeka per mua ky se une e nxirrkam dificit ...kur ankohet per nje pjate ky mua do me boka nomin

nuk qahem un mi goc jo se kur dashuroheni mas gjelleve ju femrat ju kalon zemra dhe ne krah te djathte pastaj ...... dhe nuk na leni mo me ik

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 06:09
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

E vertet ne nuk dashurohemi pas gjelleve ..por dhe ne dashuri kemi preferenca kush e do xhenerik burrin e kush mjek ka te tjere si puna ime qe i duan kuzhinjere keshtuqe.......
Zemra jo te keqen e shumta te themra do na shkoje me tutje aha....

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 08:05
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Më ka marr malli me thon të drejtën dhe për ca mafishe......mmmmm mafishe...

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 08:13
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

amoxil edhe per ca tulluma....i sa te mira i ben babi im....
Ta pysim iher kete kuzhinjerin mesiper se ndoshta di me i bo ky

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 08:18
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Flm Lela dhe futbolli, per rekomandiment. I kam provuar specat e gjate me ngjyre jeshile te hapur,por me besoni qe s'shijojne asgjekundi si ata te shqip.
Edhe gjizen nuk ma zevendeson djathi i dhise ose ricotta. Jam pak "buzeholle" kur vjen puna per tek ushimet, keshtuqe te jene te mira ose rri pa ngrene fare.

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 14:13
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Flm Lela dhe futbolli, per rekomandiment. I kam provuar specat e gjate me ngjyre jeshile te hapur,por me besoni qe s'shijojne asgjekundi si ata te shqip.
Edhe gjizen nuk ma zevendeson djathi i dhise ose ricotta. Jam pak "buzeholle" kur vjen puna per tek ushimet, keshtuqe te jene te mira ose rri pa ngrene fare.

Aha Kela, ketu ke plotesisht te drejte por duhet me dit nji gja se nuk je as e para as e fundit. Nuk e merr me mend sa here kena gatu me ba ate KRAPIN e Demos ne tave dhe asnjehere nuk na asht godit. Po keshtu na ka ndodh edhe me ate taven me patllexhane. Nuk doli kurre si ajo e Shqipnise, hidh hudhra ne e majdanoz me shumice, por aha nuk u godit edhe ajo ashtu sic e donim ne. Po keshtu edhe me gjizen, tullumbat, trahanane e plot te tjera.
Ato qelizat e shijes qe kane qene ne trupin tone ne Shqiperi me duket se kane vdek dhe kurre s'kane me u kthy ashtu si puna jone qe ikem dhe nuk dihet kur do kthena. Ato kane lene vetem gjurmet ne trurin tone dhe veshtire se mund ti ngjallim me ushqimet e ketushme. Por ca me ba, duhet me ngrane se stomaku nuk mund me rri bosh dhe ne genjejme vehten, ndryshe duhet me u c'mend.

Mesazh i vjetër 18 Tetor 2005 18:18
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar