Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Lene mi lene se po zura njeri me duke preke postimet do iu shkundi une pushin me keto duar. Skuthat. Tani po e shoh une kete loje. Kane mjaft postime ne forum per te fshire para se te kalojne tek te mite.

te kane fshi postimet ... pse ... dmth ke ofendu njeri apo kshu kot??

po te duash ti ripostoj une me thuaj vetem te cila teme jane

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:37
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Lere, lere se merrem une me ato personalisht.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:39
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Kush te paska fut duret amor?

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:39
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

No mi, ku e gjete kete, te drejta, te forta, jo bullafiqe, pak muskuj, jo maskuline, pa celulit, pa rrudha gluteale, gjuri feminin, nyjet te holla, lekura e fresket, plot Vit E, e depilume.

E se harrova edhe kajsi

E di si e bere ti kete: Kapi dikush xhindin e shishes dhe i kerkoi : Dua nje milion florinj.

Vetem kaq, - tha xhindi? Kur kerkon kerko tamam

Dhe sa te gjata?

Citim:
Kush te paska fut duret amor?

Po s'arrijne te me fusin duart-jane te shkurter-dhe sikur te donin.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:40
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Lere, lere se merrem une me ato personalisht.

asnji ska te drejte te fshije postimet e anetareve ketu per sa kohe nuk shkelet rregullorja tesoro( tani edhe po u shkel pak fare mbyllet nje sy hahaha) ... nejse me thuaj ne rast se mund te bej gje dhe po e diskutojme me stafin ca problemi eshte

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:43
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:

Dhe sa te gjata?

Po s'arrijne te me fusin duart-jane te shkurter-dhe sikur te donin.

Gjatesia e shales, mendoj qe duhet te jete ne proporcion me trupin. Ka nje prerje te arte motra.

Ka femra psh 1m e 60 qe  te rrezojne. ka edhe te gjata qe nuk dine si t'i mbajne duart e ecin me gjunje te perthyera per mosozot.

Ka edhe te gjata qe jane vertet stojzovalle. Por edhe gjatesia ka nje kufi, si edhe shkurtesia.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:48
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:

Gjatesia e shales, mendoj qe duhet te jete ne proporcion me trupin. Ka nje prerje te arte motra.

Ka femra psh 1m e 60 qe  te rrezojne. ka edhe te gjata qe nuk dine si t'i mbajne duart e ecin me gjunje te perthyera per mosozot.

Ka edhe te gjata qe jane vertet stojzovalle. Por edhe gjatesia ka nje kufi, si edhe shkurtesia.

Vallai mua s'ka arritur te me rrezoje akoma me bukuri nje mashkull 1.70. (I shtova dhe 10cm meqe kemi te bejme me meshkuj )

Gjatesia s'ka kufinj, cuno. Sa me teper, aq me mire. Une do i kisha dashur dhe nja 5cm per vete, sikur 1.80 im s'me mjafton. Mgjth ke te drejte kur thua qe varet shume me proporcionet dhe posturen e trupit. Nje gje qe e kam tmerr shume tek femrat jane shpatullat e gjera...bahhhhhhhh.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:54
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Cedo Amor, se nuk gjen dot burre. Ata qe mund te jene shume te gjate mund te mos mbushin kriteret. Thone qe jane me te zgjuar te shkurtrit, se meshkujt e gjate.
Une e shkurter jam per vete, por nuk qahem . Kaq mire jam.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:57
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Cedo Amor, se nuk gjen dot burre. Ata qe mund te jene shume te gjate mund te mos mbushin kriteret. Thone qe jane me te zgjuar te shkurtrit, se meshkujt e gjate.
Une e shkurter jam per vete, por nuk qahem . Kaq mire jam.

Varet Debora, tek femra shkurtesia mund te jete e embel dhe terheqese. Sidomos kur eshte ne proporcion dhe jo e deformuar POR tek meshkujt...aaaaaa, une s'i shoh hiç meshkujt e shkurter.

Aaa, problemin e burrit e kam zgjedhur.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 19:59
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Dhe une preferoj meshkujt e gjate ... se di por me japin nje lloj sigurie ta mbushin sine

m.c.

ika une se me late pa pune njerez te ngeshem

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2010 20:03
Ora tani: 10:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar