Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA car jane keto kordinata re po na fut ne mendime o IBAN i ri
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA car jane keto kordinata re po na fut ne mendime
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do lexosh pergjigjen neser nga ora 12:30 Perdor kripe te imet se kush pret deri neser.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do lexosh pergjigjen neser nga ora 12:30
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Jam smure
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do lexosh pergjigjen neser nga ora 12:30 po pres me ankth anej nga nahija tjeter
__________________ .
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Jam smure po kam qe dje qe te thashe vishu e vin fotot me noj trike leshi se o ftohte ti nele me lakuriq moj bije ...ja u semure ...ka noj doktorr ne giro se o semure goca ...
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Jam smure
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Jam smure Vete e ke fajin, me gjithe ato foto qyqja te kane marre ne sysh.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Vete e ke fajin, me gjithe ato foto qyqja te kane marre ne sysh. une jo se i kam jeshll thone syte bojeqielli te marrin mesysh .
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Vete e ke fajin, me gjithe ato foto qyqja te kane marre ne sysh.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Vete e ke fajin, me gjithe ato foto qyqja te kane marre ne sysh. Kam dhe foto te tjera po sonte sjam mire
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Te shkuara Ajris! Tani sa i lashe msimet do vazhdoj prape me vone dhe per kte arsye sdo futem ne forum shpesh
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Flm Ashley dhe suksese ska lidhje syri ka lidhje atmosfera gripore