Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.50.
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
albushe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 06/04/2004
Vendbanimi: .
Mesazhe: 49

shterpesia eshte reagimi instiktiv i kesaj deshire per shperberje... inekzistenca eshte e vetmja prehje ne ket kaos te huaj ku asgje s me perket ... dua thjesht te humbem

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 14:00
albushe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të albushe Kliko këtu për të kontaktuar me albushe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: albushe Shto albushe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto albushe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Ndergjegjja ime eshte mire me vetveten , nuk e di perse tashme kam arritur te kem qetesine qe skam pasur kohet e fundit.Ndoshta sepse une tashme jam kthyer ne ate antipatikun qe kam qene gjithmon , ne njeriun e gjysem te vertetave qe gjendej kudo dhe askund .Tashme fillova te jem pakez egoist dhe te mendoj per veten ashtu si duhet te isha gjithmon , ashtu si kam qene gjithmon...

Mesazh i vjetër 26 Prill 2006 23:35
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Gjeniu dhe talenti i mbinjeriut ne sfondin e shpirtit te devotshem

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 22:06
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Tere naten ka rene shi, ndersa xhamat blu kendonin me ritmin e shiut, pastaj dhe libri i Schopenhauerit kish marre ngjyre tjeter, si te thuash nje ngjyre blu shpirterore.. Vertet u bera ta ndieja gjeniun.. dhe..

Ne rast se njeriu normal ka 2/3 e vullnetit dhe 1/3 e intelektit, atehere gjeniu ka 2/3 e intelektit dhe 1/3 e vullnetit.

Mesazh i vjetër 27 Prill 2006 22:08
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Sot mu desh ta fshija. Boll me mundoi ai rrjesht me deshiren per ta klikuar.

Mesazh i vjetër 28 Prill 2006 04:02
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Nuk ishte dite, as nate ,por momente infinite..
se di cc'dreqin me ndalon te shkruaj, di qe gozhdoj cdo mendim.
La spina di quella rosa e tropo forte..

Mesazh i vjetër 28 Prill 2006 10:31
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Ti u merzite sepse une te vura ne rradhe te dyte ashtu si ske qene kurre. Ashtu si je tashme , sepse tashme sje me ti qe me ngroh zemren, sje e ti qe me shplodh shpirtin, qe me embelson endrrat.E kupton me te vertet tani qe une sjam me ai i dashuruari i verber qe ty te kishte perendi dhe bente cdo gje per ty, por jam thjesht nje person qe ty dikur te donte edhe e shume se veten...

Mesazh i vjetër 28 Prill 2006 14:14
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aura
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/12/2004
Vendbanimi: ne qytetin e vetmise
Mesazhe: 95

when the morning breaks there's no more dreaming...

Mesazh i vjetër 28 Prill 2006 14:40
aura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aura Kliko këtu për të kontaktuar me aura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aura Shto aura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elissa
ulur gjith diten

Regjistruar: 02/04/2006
Vendbanimi: gjermani
Mesazhe: 1543

akrepat e ores fillojne e levizn ne te kundert... gjithcka nis nga e para....e njejta gje perserite cdo vit ...me mungon o jete....me mungon.....

tell me there´s a heaven
tell me that´s its true
tell me that there´sa reason
whyi´m seeing what i do...

tell me there´s a heaven
where all those people go
tell me that they´re happy now
papa tell me that´s its so..... ihr seit mein leben....

Mesazh i vjetër 29 Prill 2006 00:28
elissa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elissa Kliko këtu për të kontaktuar me elissa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elissa Shto elissa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elissa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Mos ki frike nga endrrat mikja ime
sepse zgjimi shume kohe smund te pres
ne jete te gjithe bejm gabime
keshtu qe jetoje jeten tende pa pertese

Perse valle parajsen kerkojm
me kaq ngulm me kaq deshire
ndoshta duam te harrojm
cdo gje te keqe duke pire

Duke pire gjithe boten mbare
ndoshta per te harruar te veteten
per te harruar ditet qe kemi vrare
dhe per te jetuar ato qe mbeten...

Mesazh i vjetër 29 Prill 2006 02:03
Ora tani: 13:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen