Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Leter shkruar Vetes!
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

E dashur Eria mos hyr ne FH kur mund te jete Kati verdalle se humbet ne komente e le enet pa lare.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2013 19:16
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Po me vone mi leri, se i laj une

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2013 19:38
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Katushe-everything at once ;)

http://lenkamusic.com/?cat=8

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2013 23:02
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Re: Katushe-everything at once ;)

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
http://lenkamusic.com/?cat=8

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2013 00:35
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Me duket sikur nata me bjen zhurmat e dites qe halÃ_ nuk ka lè, fragmente-fragmente me ane te imagjinates teme qe i permasohet sahere realitetit, aq sa kur e gjitha ndodh me duket sikur jetoj ne nje déjÃ_ vu te vazhdueshme dhe sikur i parajetoj ne imagjinaten teme te nesermet e pa jetueme.
Kjo asht tmerresisht e lodhshme. E lodhshme sepse ndjej se i kam hy ne hak kohes, i kam hy ne hak andrrave te vaktit te se nesermes. Kjo gja vetem me lodhe, nuk me shkakton as merzi e as brenge.
Nje vel i vagullt malli me ulet para syve si nje nderthurje kohesh, kujtimesh e ndjesish qe kisha harrue se i kisha jetue, deri tash, n'kete moment te vaket te nates ku nuk di ne jam fjete a jam zgjuar, por di qe i kam syte mjaftueshem vigjilente sa me i ndje hapa e nje andrre. Sepse vetem andrrat kane rendesi, sepse vetem andrra na ban mu ndje aq njerezor sa me e meritue mallin e dashnine.

(...do te vazhdoje...)

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2013 03:51
Katilesha
.

...

Vjen nje moment kur tjetri, ai qe deri dje ishte nje mase misteri qe duhej shkopsitur me kureshtje e vemendje, behet kaq i njohur, kaq parashikues qofte edhe ne habine e vetes, saqe edhe vete qendrimi me ate person te bezdis, sic mund te na bezdise nje njolle yndyre ne fustanin qe kemi veshur per te dale.
Tani dilema ime eshte; ne mos kjo bezdisje eshte karshi vetes? Çka eshte tjetri perpos nje mjet i jashtem, per te zbuluar potncialet tona qe i kemi te ndryme me celsat e egos?
Çka mund te jete tjetri, veçse nje triumf i egos? Çka eshte tjetri, perpos nje pasqyre prej gjaku e mishi?
Te gjitha keto dilema bien perdhé e therrmohen ne mijera copeza kur une shoh percudnim te mesazhit tim njerezor e shpirteror nga "tjetri". Dhe pastaj e marr veten me te mire duke thene "aq kupton, aq din", por kjo s'eshte e verteta, askush nuk "kupton e din aq", duam ne qe ata te "kuptojne e dine aq", jemi ne pra, tjetri ne kete rast eshte vetem mjeti qe do te na ndihmoje per ta realizuar diçka, ose mjeti qe do te na ndihmoje per me PA me sy te shqyer e per t'u ndergjegjesuar per menyren e formesimit dhe shfaqjes se potencialit tone t'egos.
....
Nejse, po e mbylli ketu, sepse lodhja ben punen e vet....

Mesazh i vjetër 07 Mars 2013 05:30
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Thumbs up

...

Mesazh i vjetër 08 Mars 2013 03:58
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Lightbulb

Çlirohuni nga mendja, zhvishuni nga egoja dhe zgjohuni nga iluzioni i dashurise!
Mesoni te enderroni!

Mesazh i vjetër 11 Mars 2013 04:49
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Kur lexoj keto shkrime kuptoj sa e kam harruar gjuhen shqipe. Disa fjale psh. shkopstisur rralle degjohen ne gjuhen e perditshme. Ose jam une dhe duhet me marr ndonje kurs. Lol. Dhe dialekti gegnisht qe tingellon bukur duhet vleresuar me shume.

Mesazh i vjetër 21 Mars 2013 04:09
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Endri edhe une kur lexoj e ndi ndonje fjale gege them qe me duhet kurs lol.

Mesazh i vjetër 24 Mars 2013 13:27
Ora tani: 11:19 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Leter shkruar Vetes!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar