Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Si po ja kalon Klodel. Uroj te jesh mire. Une s'para futem me ketu. Do lexohemi me ndonje SMS heret ose vone.

Po erdhe ketej nga shqiperia per ndonje pushim veror ose dimeror ....Let me know so we can have some coffe or some tea

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2008 19:33
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

trekendeshi im sot eshte ndryshe nga ty Klodel.

shqetesim - kenaqesi - pergjegjesi.

E ky trekendeshi im ka te beje vecse me bebushin tim qe leviz fer ferc cdo dite e me shume..edhe mua akoma me shume me shtohet meraku se si do dale, si do jete, si do ta rris etj etj mendime si keto...
Po mire e ke ti me ate trekendeshin tend, jeto te tashmen se te nesermes si dihet..

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2008 16:32
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Isra
trekendeshi im sot eshte ndryshe nga ty Klodel.

shqetesim - kenaqesi - pergjegjesi.

E ky trekendeshi im ka te beje vecse me bebushin tim qe leviz fer ferc cdo dite e me shume..edhe mua akoma me shume me shtohet meraku se si do dale, si do jete, si do ta rris etj etj mendime si keto...
Po mire e ke ti me ate trekendeshin tend, jeto te tashmen se te nesermes si dihet..

Do behemi prape me bebush ne staf !!!

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2008 18:08
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Isra si e ke bebushin? Po rritet? Ja ke gjetur emrin?

Syrius, Sh mire jam flm. Do te te shkruaj. Pushime sivjet nuk kam. Ndryshim pune.

Kotka- flm per mesazhin per ditelindje dhe je e mireseardhur ketej, edhe pse nuk kam shetitur shume se jane hapesirat e medha.

Ndryshimi i rregjimit te punes fjetjes gjumit, pas nje periudhe pothuajse 7 vjecare per se mbrapshi, po me duket sh i veshtire. Ndihem e lodhur, nuk kam shume fuqi. Mbi te gjitha nuk di ende me cfare ta mbush mbasditen qe kam qene gjithmone ne pune.

PO degjoj radio tani- nje program lovers dhe strangers me poezi muzike fragmente letrare.

Kisha shume mendime ne koke, m'u fshine te gjitha. jam pergjumesh.

Kaq shume gjera per te bere, kaq shume gjera qe nuk kam mundur te bej. Lista eshte e gjate. Do filloj t'i bej vetem, meqe te gjithe jane te zene. I wonder nese do ekzistoje ndonjehere dita qe te ndaj gjerat qe kam qef te bej me dike, shoqeri apo i dashur- s'ka rendesi. Pse kam gjithmone rreth vetes njerez dembela?

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2008 06:46
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Ne fillim asgje nuk eshte perfekte, qofte jeta, qofte dashuria. Perzien ingrediente te ndryshem per ta bere te kete shije te mire. Jeta mund te jete e hidhur dhe e veshtire nganjehere, por nese i shton ereza (aromatizues) me dashuri, kjo eshte ajo qe quhet lumturi.

Marre nga nje film. Snow flakes.

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2008 05:48
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sy_jeshilja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/01/2003
Vendbanimi: God is LOVE
Mesazhe: 393

Hi Jona

Sot ndiej nje vetmi qe po me cmend. Megjithese nuk jam vetem, ahh...jam kaq e vetmuar. Me mungojne njerezit, miqte, vitet qe kane ikur, me mungon dashuria sot.

Kerkoj te gjej sekretin e lumturise, te njoh dicka/dike/ te me beje te buzeqesh, por ne fund te dites perfundoj ne nje cigare qe digjet ne gishtat e mi e une e harruar ne vorbull mendimesh te pafundme, ne lemshe mendimesh me mire , kuptoj qe iku dhe nje dite tjeter nga jeta, nje dite pa buzeqeshje, nje dite qe s'do kthehet me, e ne fakt nuk e dua me nje dite si kjo .

Kam humbur cdo aftesi shprehese, kam humbur une . S'e di ne do gjej me vetveten. Nuk di me as si te hedh mendimet dhe ndjenjat ne nje flete fletoreje, apo faqe forumi . Me ka braktisur shpirti i bukur qe dikur jetonte brenda meje.

Per forumistat dhe miqte e vjeter virtuale, ju pershendes te gjitheve . Me ka marre malli per te gjithe ju

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2008 06:47
Sy_jeshilja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sy_jeshilja Kliko këtu për të kontaktuar me Sy_jeshilja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sy_jeshilja Shto Sy_jeshilja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sy_jeshilja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Hi Sycka,
U be kohe

Ne nete si keto kur heshtja mbizoteron gjithshka, kur mendimet kumbojne brenda trurit pa tinguj qe degjohen, kur deshirat dhe endrrat mbeten te papergjigjura nga ftohtesia njerezore, me iket larg. Larg, aty ku gjeja strehe sa here vritesha nga bota, aty ku endrrat e mia lulezonin pa friken e realitetit, aty ku bota ime shperthente ne miliona perjetime, aty ku cdo rrugice kishte nga nje kujtim apo miliona kujtime.

Sonte dua te iki larg....

http://stovezata.praha.eu/homepage.html

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2008 07:38
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Sy_jeshilja
Hi Jona

Sot ndiej nje vetmi qe po me cmend. Megjithese nuk jam vetem, ahh...jam kaq e vetmuar. Me mungojne njerezit, miqte, vitet qe kane ikur, me mungon dashuria sot.

Kerkoj te gjej sekretin e lumturise, te njoh dicka/dike/ te me beje te buzeqesh, por ne fund te dites perfundoj ne nje cigare qe digjet ne gishtat e mi e une e harruar ne vorbull mendimesh te pafundme, ne lemshe mendimesh me mire , kuptoj qe iku dhe nje dite tjeter nga jeta, nje dite pa buzeqeshje, nje dite qe s'do kthehet me, e ne fakt nuk e dua me nje dite si kjo .

Kam humbur cdo aftesi shprehese, kam humbur une . S'e di ne do gjej me vetveten. Nuk di me as si te hedh mendimet dhe ndjenjat ne nje flete fletoreje, apo faqe forumi . Me ka braktisur shpirti i bukur qe dikur jetonte brenda meje.

Per forumistat dhe miqte e vjeter virtuale, ju pershendes te gjitheve . Me ka marre malli per te gjithe ju

E dashur sy-jeshilja edhe pse i drejtohesh jones, kam deshire te te pergjigjem edhe une, mos mu zemero.

Mos humb kontaktin me njerez, te panjohur dhe te njohur, mos u izolo. Ky eshte shkaku i te gjithave. Shko ne nje kishe, ne nje tempull, ne nje klub, ne nje park dhe be in touch with people. This is the secret. Mos jeton ne Amerike??????????
Shko ne kinema qofte edhe vetem, lexo nje liber ne park, pij nje kafe ne nje kafeterie te lezetshme dhe do te shohesh se nuk je vetem, plot njerez te rrethojne perreth dhe ti je nje midis tyre. Nuk ka rendesi nese duhet te flasesh me dike, fol me vehten dhe me mendimet e tua, por gjithmone e rrethuar nga njerez. Fillo shkruaj dhe vetem shkruaj, eshte menyra me e mire e lehtesimit.

respekt-kotka

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2008 21:26
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Hi Sycka,
U be kohe

Ne nete si keto kur heshtja mbizoteron gjithshka, kur mendimet kumbojne brenda trurit pa tinguj qe degjohen, kur deshirat dhe endrrat mbeten te papergjigjura nga ftohtesia njerezore, me iket larg. Larg, aty ku gjeja strehe sa here vritesha nga bota, aty ku endrrat e mia lulezonin pa friken e realitetit, aty ku bota ime shperthente ne miliona perjetime, aty ku cdo rrugice kishte nga nje kujtim apo miliona kujtime.

Sonte dua te iki larg....

http://stovezata.praha.eu/homepage.html

jona vetem une te kuptoj se sa shume te mungon praga....

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2008 21:31
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Eshte me mire te mbledhesh lule ne kopshtin tend. Shiko c'fare ke tani, mos shiko cfare nuk ke dhe do zbulosh qe ke kaq shume

live-laugh-love.

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2008 08:01
Ora tani: 12:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar