Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ndoshta, nje nga shkrimet me te bukura qe kam lexuar ne temen tende amor. Simply beautiful.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2008 22:42
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Ndoshta, nje nga shkrimet me te bukura qe kam lexuar ne temen tende amor. Simply beautiful.

Demo, flm e dashur po jane femijet qe zbukurojne cdo gje me pastertine e tyre.

P.S.:e adhuroj sensin e humorit tend, e merr me mend vete se per cfare e kam fjalen hahahahaha!! Simply perfect!

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2008 00:59
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Femijet kuptojne me shume se sa disa prinderit kujtojne. Me ngrihen nervat kur disa prinder i trajtojne femijte e tyre sikur nuk dijne gje. Sikur jane lodra. Ata kuptojne dhe jane aq te zgjuar sa i duket qesharake kjo gje.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2008 00:11
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Femijet kuptojne me shume se sa disa prinderit kujtojne. Me ngrihen nervat kur disa prinder i trajtojne femijte e tyre sikur nuk dijne gje. Sikur jane lodra. Ata kuptojne dhe jane aq te zgjuar sa i duket qesharake kjo gje.

Yeah, Endri, femijet kane boten e tyre te perceptimit te gjerave dhe eshte e keshillueshme te perdoret nje fjalor normal me ato, duke iu respektuar karakterin por dhe duke iu vene kufinj te qarte. Nganjehere me teper fitoj nga nje bisede me kete mushkonjen me çizme sesa me njerez te rritur. Pavaresisht se disiplinimin e kam te veshtire pasi na eshte rritur neper duar dhe kur ishte beb ka qene e brishte por shume e dashur.

Nje dite po me pyeste nese doja ate me shume apo partnerin tim Hajde e spjegoji pastaj llojet e ndryshme te dashurise por qe jane te barazvlefeshme, si puna e gishtave te dores qe jane te ndryshem por jo me pak te rendesishem,... Imagjino habine time kur nje kalama dy pellembesh te thote"po ti duhet te me duash mua me teper se ate nuk e ke ne familje kurse mua me ke"

Si perfundim, jane me fat te gjithe ato qe kane kane ditur te bejne zgjedhjet qe kane dashur ne jete dhe zgjedhjet per te cilat jane ndjere te pershtatshem(ne kete rast te qenit prinder). Natyrisht jane poashtu me fat qe jane bekuar nga qenie qe misherojne nje ndjenje sublime. Dhe une ndihem me fat qe kam ne jeten time nje qenie engjellore, qe mund t'jua marr borxh per ca ore prinderve te saje dhe mund t'jua kthej sapo te nise te beje te veshtiren(meqe une jam nje nder ato qe s'ndihen akoma te thirrur ne apel per misherime te tilla )

Modifikuar nga amor alucius datë 31/07/2008 ora 17:22

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2008 16:58
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

kalamajte prandaj jane te lezetshem, se genjehen kollaj

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2008 16:01
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Keshtu e dashur, ate nate, fillove te ngrysesh ndersa me tregoje per mashkullin qe dashuroje dhe arsyet pse ai s'mund te te dashuronte. Sa bote e trishte!

_ _ _

Te lutem, fol, do heq dore nga heshtja ime nese e ben...madje dhe nga zemrat qe vazhdojne te rrotullohen mbi kodrat e braktisura, nga fjalet kulluese nen shirat e vaket verore.

_ _ _

Gjuha jote ne gojen time deshperimisht po kerkonte puthjen e djeshme. Ishe ne gjendje te kerkoje ate puthje ne 6 gjuhe te ndryshme por siç duket vazhdoj t'i qendroj besnike gjuhes te mishit.

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2008 23:15
amor alucius
Ennology

E cuditeshme sesi jeta ne qytetin me te vizituar te botes mund te te merzitet per pak dite. Kam mall per familjen, per shtetin ku banoj.

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2008 17:25
bona19
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 06/09/2008
Vendbanimi: ketu ku jam
Mesazhe: 49

me erdhi shikimi rastesisht mbi ty dhe drejteperdrejte ne syte e ty qe kishin marre nje hije erresire ne fytyre te zbehur
doja me cdo kushte te mos existoja ne ato momente kembet sikur me leshuan nga shikimi yt
sikur kerkoje kerkoje nje pjese shpirti nga une
apo sisha une e zbukuruar e kuafuar deri ne palce zot sa e urrej ate moment qe sdua kurre ta kujtoj
ti u zhduke ashtu me ate shokun tend e shikova qe te foli per mu ndersa ti me shikove bere vetem nje shenje dhimbjeje dhe ktheve perseri koken te mos me shofeshme
kishe te drejte mund te them qe isha e tepert me ate lukun tim qe nuk me shkonte jo ne ato rethana po mos harro ne nje dite si kjo nuk isha e vetmja une dhe pse per mu ishte e tepert

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2008 02:49
bona19 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bona19 Kërko mesazhe të tjera nga: bona19 Shto bona19 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bona19 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Ti u largove dhe per ca sekonda kisha pershtypjen se s`ngeli asgje tjeter prej meje pervec lekures,syve,duarve qe mbulon nje kuti kartoni bosh perbrenda.Pastaj sikur u zgjova nga nje gjume i thelle ndjeva zemren qe rrihte aq fort.Fort,fort.Une isha aty dhe ti aty me mua,thelle ne mendje,ne zemer,ne mua.

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2008 16:33
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vajze_korcare
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 01/09/2008
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 44

e kaluara ka vrapuar kaq shpejt kohet e fundit sa ka arritur te tashmen. sot po perjetoj me tjetin, c'ka ti jetove me mua dikur...

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2008 19:03
vajze_korcare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vajze_korcare Kliko këtu për të kontaktuar me vajze_korcare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vajze_korcare Shto vajze_korcare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vajze_korcare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar