Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Ajris pse habitesh rob zoti je)) huh? rob zoti dhe zemer jane gjera te ndryshme dhe ti ashtu po mdukesh
Citim:Po citoj ato që tha Ajris pse habitesh rob zoti je))
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs huh? rob zoti dhe zemer jane gjera te ndryshme dhe ti ashtu po mdukesh njeri shum pozitiv dhe du tkrijoj nje miqesi shum tmir
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs huh? rob zoti dhe zemer jane gjera te ndryshme dhe ti ashtu po mdukesh
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
yyy po kjo eshte me e thjeshte se te marresh fryme mi goc duket shume tip gallat
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Rob zoti dhe ka shum te drejte ajo mbase do jete ndonje plake qe ka xhelozi per ne te rejat Mendja gje e madhe hmmm
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Rob zoti dhe ka shum te drejte ajo mbase do jete ndonje plake qe ka xhelozi per ne te rejat
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
me kete siper si interis si kam aq mire jo ...i dergova 2 mp kur fitoi interi as me eshte pergjigj ..si dergoj ma jo
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Ups doli nje intersist poshte pa mp.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ..si dergoj ma jo
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Ups doli nje intersist poshte pa mp. as ti se paske marre mp ...epo ka problem forumi pra
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Ups doli nje intersist poshte pa mp.
Aahha bionde si ha une ato, po he se faji i forumit.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Aahha bionde si ha une ato, po he se faji i forumit. qyqa sme beson me ofendon piktor me kete qe the ...po iki e lenduar ...
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Aahha bionde si ha une ato, po he se faji i forumit.