Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

U gjenda ne nje situate te cuditshme sot...
Nje koleg i vjeter kishte ardhur serisht ne pune pas nje mungese 2 mujore(ashtu si une)...dhe u ul perballe meje per te ngrene dreken.
Kishim shume kohe qe punonim bashke,por sme kishte shkuar ndonjehere ne mendje se nga mund te vinte...nga mund te ishte me origjine...
Ai me pyet: Po ti nga cili shtet vjen?
Une: Nga Shqiperia(me nje pikepyetje te madhe ne fytyre,nga frika&meraku,se mos do me thonte,ku bie kjo :p)
Ai qeshi dhe me tha: Nga mund te jem une....???
Une e habitur i thashe,duke ditur mbiemrin e tij...ndoshta polak je...por me siguri lindor...
Ai qeshi serisht,dhe une e kisha humbur fillin...Jo Jo tha,jam SERB....
Une ...
Ai me tha,sipas mediave dhe politikaneve tane,ne duhet te ishim armiq dhe jo te flisnim keshtu...
Une: Ah sme ke per sherr mua,ajo qe ndodhi ishte e drejte...Ska nevoje per diskutime...
Ai me tha..ashtu mendoj dhe une...Kosova kish te drejte .....
Me vone me tregon,se studionte politike...se dinte shume gjera per Shqiperine dhe Kosoven(lexues i rregullt i Wikipedias tha .)...Ne fund me tha dhe emrin e tij...Radovan....
Une qesha dhe i thashe,po ti emrin te me kishe thene..dhe te thoja nga vije...
Atij si duket i erdhi turp per emrin qe mbante,dhe me tha...ai kriminel un kap...uroj te kapen dhe te tjeret si ai... dhe familja ime ka humbur shume nga luffta....
Me ngeli ne mendje fjala e tij...qe jo gjithmone njerezit e thjeshte jane dakort me politikanet e tyre....por ata nuk kane asgje ne dore...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2008 19:24
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Kthimet jane te embla por nganjehere embelsia zbehet kur le mbrapa diçka qe te ka sjellur shume kenaqesi.

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2008 22:07
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

amor ,une i lexoj me shume kenaqesi mesazhet tuaja.Per aq kohe sa te njoh virtuaisht,kam mundur te ravijizoj portretin tuaj.
Inteligjenca juaj eshte per t'u admiruar.E zgjuar e shkathet, e matur e komunikueshme ne shoqeri, e rrepte dhe e prere ne mendime e gjykime.Pra shume e afte per t'ju bere balle sfidave te jetes.Tani ju nje dallendyshe qe fluturoni vet pa ndihmen e askujt,por nuk duhet te harrohen mundi dhe sakrifica ,netet pa gjune dhe shqetesimet e atyre qe te sollen ne jete.Mundesine per t'u rritur e shkolluar ne nje vend te EU jua kane dhene vetem ata.Nuk kam dyshim se ju jeni nje vajze e mbare dhe nuk jeni mosmirnjohse,por duke qene prind me femije sa mosha juaj,ndonjehere diskutoje me ta per probleme te tilla.
I bukur pershkrimi qe i beni hirushes se vogel,por do ta provosh vete kur te keni ne duar frutein e dashurise suaj,se sa i dashur ,i shtrenjte dhe i pacmuar eshte.
Te uroj qe te jesh e lumtur pergjithmone ju dhe familja juaj!

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2008 17:48
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bsa0083.jpg
Ky file është shkarkuar 126 herë.

Ja dhe mademoiselle kapo-klyshja

Hahahaha. Jua di hallin baballareve qe kane cuar femijet jashte per nje te ardhme me te mire; kur mbas atyre sakrificave shohin djalin qe iu kthehet nga nje here/jave ne shtepi ngaqe ka zene rehati tek norja dhe gjenden totalisht vetem, madje fillojne e perjetojne dhe anen e hidhur te civilizimit! Kam kusherinjte e mi ne te njejten situate une. Dhe e bukura eshte qe ka filluar te iu hyje frika qe do perfundojne ne ndonje shtepi pleqesh qe tani hahaha
Im ate eshte shume me ndryshe, IQVLORA, ai me ka programuar per nje jete te pavarur dhe nuk do ishte i lumtur sikur te dinte qe po veproja ndryshe. Edhepse keto jane shqetesime per me vone pasi deri tani afati maksimum te cileve iu jam ndare ka qene per ca jave ndaj dhe tani keto te mite jane akoma ne fazen e"merr leckat e shko tek ai zagari yt noj here tek-tuk, keshtu kalojme ca kohe me nj-tj"(natyrisht me perkedheli)

Modifikuar nga amor alucius datë 16/10/2008 ora 00:19

Mesazh i vjetër 16 Tetor 2008 00:11
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Shume bukur e kuptuar se c'kam dashur te them.Qe kur u rriten numerohen me gishta drekat se darkat kurre, te jemi ulur e te drekojme apo darkojme bashke.Edhe ky i vogli qe nuk i pelqen te thirret i vogel pelqen te ulet vetem ne tavoline.Kur ulen te tre bashke,dy te medhenjte e ngacmojne me shaka,por ai nuk i duron me.E keshtu fillon mundja.
E di vajza eshte 100% ndryshe.Pavaresisht se prindrit e ty jane ndryshe nga te tjeret,por dije se thelle thelle ne genet e tyre ka shqiptarizem.
E pac rrugen me diell kurdohere,jo si qielli i Londres e i Brukselit!

Young lady looked very nice litlle girl!

Modifikuar nga IQVLORA datë 17/10/2008 ora 20:07

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2008 20:00
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Kam rene ne nje gjendje shqetesuese hiperaktiviteti shkaktuar nga stresi; jam kthyer ne nje nga ato qeniet qe deri para pak kohesh me acaronin deri ne palce. Cdo gje duhet te jete perfekte, kontrollim e-maili disa here ne dite, shenime te detajuara ne agjende, bllokun mbi tavolinen e nates per te shenuar gjerat qe mund te me kujtohen per te bere per te nesermen...s'kam qene keshtu! Dhe me e bukura eshte qe ne 98% te rasteve s'do ndodhte asgje sikur te humbja nje nga ato gjera nga syte! .
E vetmja forme ne te cilen gjej qetesi me veten keto kohe eshte e qena ne pune/studime konstante. Me mungon non-chalanca ime por...thjeshte idea qe mjafton aq pak per te me c'balansuar nga dicka per te cilen kam punuar/studiuar per gati 7 vjete, me jep te dridhurat.

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2008 04:28
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

kriza boterore ekonomiko-sociale paska mberritur dhe tek ty ...me ne fund

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2008 15:16
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha roke
kriza boterore ekonomiko-sociale paska mberritur dhe tek ty ...me ne fund

Ah, lere, po kruaja xhepat per centet e fundit sot para automatit te sprite.

Mesazh i vjetër 25 Tetor 2008 01:36
amor alucius
Ennology

Kam kuptuar qe ne kete bote askush s'mund te zoteroje mendimet vetjake ne forme permanente, lumturia qendron intakte ne duart e tua. Une jam njeriu qe mund te vendose nese dua te jem e lumtur apo e trishtuar. Ndryshe opcione tjeter do ishte nje jete ne keqardhje vetjake, ankesa, karma negative,...Cdo njeri ne lindje ka me vete nje valixhe te madhe lumturie si dhurate per qendrimin e tije ne kete bote. Kam kuptuar me keqardhje qe ka shume pak njerez qe e perdorin permbajtjen e saje qe te shijojne jeten e natyrisht njerez te tjere t'a shijojne bashke me ato. Shumica e tyre e mbajne te mbyllur dhe e lene te lire vetem kur zihen vertete ngusht.

Natyrisht jetojme ne nje shoqeri me grupe variabel veprimet e te ciles nuk mund t'i kontrollosh, por buzeqeshjen dhe qendrimin pozitiv ndaj shume situatave e kemi ne dore.
Shpesh lumturine time e kam perkufizuar ne terma profesioni por dhe ketu nje qendrim i mirefillte pozitiv ka qene çelesi sekret; qe te arrija kete lumturi isha gati te punoja shume, te beja hapat e duhur,...e nese s'arrija kete sukses ishte faji im. Mund te korigjoj veten, une, keshtu mund te bej veten te lumtur. Por...nese suksesi im ose mungesa e tije do varej nga dikush qe mund te shkaterroje mundesite e mija do isha prape e lumtur? Duhet te ia lija fatit perfundimin e kesaj ngjarjeje?
Veprimet e mija- pune e rende, kembengulje, qendrim, etj. me bejne nje njeri te lumtur. Rezultati i veprimeve te mija, nese s'eshte ai i duhuri, mund te me beje te palumtur. Por rezultati i veprimeve te tjereve? Ah, jo, ky thjeshte mund te me shkaktoje nje alterim humori pak sekondash.

Ja ku isha ulur, shkujdesur ne karrigen time, kembet mbeshtetur mbi tavoline. Ai me afrohet ndersa hedh syte ne ekranin e laptopit e me masazhon krahet. Fillon e me spjegon ngadale, ne terma me njerezore, ate qe po lexoja ne slides. Ishte vertete e nevojeshme? Jo! Por trupi i tije i ngjeshur per shpinen time, gusha mbi sup, duart qe me pershkojne krahet dhe syte e tije qe s'i ndahen ekranit ne ato momente, me japin nje kenaqesi te çuditeshme. Ne nje moment sillem nga ai, i ndreq jaken e kemishes. Nje tjeter largim, kesaj here per ne pune. Ndersa le dhomen s'mund te rri pa i dhene nje shpulle ne te prapme.

"E mjaft me kete monogami te qelbur! Po fillon te m'a neverise. S'meriton te konsumohesh me nje femer te vetme! Ashtu siç nuk meritoj une natyrisht"- i them ndersa ai tashme gjendet tek dera me doren tashme ne dorezen e saje. Ai qesh.

"Shpirti, sa nenvlereson aftesite e mija ne ca gjera"- shkel syrin duke nenkuptuar ujera te turbullta me thellesira te panjohura. Zot sa terheqes qe eshte!
Ne ate moment syte e mi perplasen ne grumbullin e çelsave qe pushojne mbi tavolinen time; duplikate e cdo dere ne jeten e tije! I marr dhe i tund ne ajer.
"Zemra, zemra, beso dhe kontrollo!"

"Ti e di, besoj, qe ca gjera ose behen ne forme perfekte ose s'behen fare! Vetem njerezit e dobet mund te zihen mat ne ca gjera"- vazhdon egoja e tije.

"dhe mua me pelqejne gjerat e bera ne forme perfekte! Nese ti do beje aq mundim duplikativ dhe nese do arrije t'ju shpetoje syve te mi...do kishe vetem admirimin tim te plote. Perfeksioni- edhepse inegzistent- me çmend, me shpie ne ekstaze!" I pergjigjem duke qeshur.

"Ah, harrova E., that was pretty kinky, my love! Shpulla them" dhe dera mbyllet serish!

Ngela mbrapa duke qeshur me te madhe. Ja cfare kam dashuruar tek ai nga momenti ne te cilin kam vene sy mbi te para shume vitesh: mundesia per te pasur dhe prape, refuzimi i tije per te pasur me teper se "monogamine e qelbur"!

Modifikuar nga amor alucius datë 02/11/2008 ora 19:53

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2008 19:40
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Shkrim i bukur amor. Te pergezoj!!

Monogamia ne kete rast dilka qe s'eshte edhe aq e qelbur.

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2008 22:37
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar