Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat.... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Isha tuj imagjinu Bjonden qe kishte hap floket ne jastek. Khe.

...po ti ske pune tjeter qe do me imagjinosh mua ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2009 15:04
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Sa per temen,komplimentat qe kam marre edhe i kam harruar!

you better!!! if u knew what was good for you!!!!

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2009 15:05
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

...po ti ske pune tjeter qe do me imagjinosh mua ...

Bjonde zemer, mos te te mbetet qejfi prej Cedrusit, se asht bisexuale, lakmon meshkujt edhe femrat e bukra vec, apo jo Cedrus? Ska pun tjeter, vec me lakmu, . Ama, kam fillu edhe vet me u ba si Cedrus, biles ma zi sesa Cedrus.

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 05:47
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Bjonde zemer, mos te te mbetet qejfi prej Cedrusit, se asht bisexuale, lakmon meshkujt edhe femrat e bukra vec, apo jo Cedrus? Ska pun tjeter, vec me lakmu, . Ama, kam fillu edhe vet me u ba si Cedrus, biles ma zi sesa Cedrus.

HAHHA KENI FILLU ME LUJT MENDSH MOS QOFSHI

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 07:12
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

HAHHA KENI FILLU ME LUJT MENDSH MOS QOFSHI

O dylan pse nem a ta fusim edhe kete ne rangun e komlimenteve neve...

Ketu tek neve ka dal ne mod, kur ndonjeri arrin sukses te madh i thone " i smut je a " ose " a thivi qe je ti ", pra te sharen e kane bere kompliment edhe te rengut te larte.

Ne teme:

KUR KAM vap BUZET E TUA ME JAPIN FRESKI,
KUR KAM TE FTOHTE BUZET E TUA JANE ATO QE ME NGROHIN,
O TI JE TErMOSTATI IM, KLIMA IME, NXEMSJA IME, FLLADITSJA IME...

Sqarim flasin nga kendi i inxhinierit...

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 12:55
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

O TI JE TErMOSTATI IM

hahahahhahaaaa

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 14:12
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

te me ngeli qefi me cedrsin eshte si me me ngel qefi me rrezen e diellit qe me perkedhel floket ...jemi periudhe transicioneEnya e di dihet keto te shkreta ndenja na moren ne qafe here nxehen here ftohen here shtohen shtohen ... e here ndryshohen spo merr vesh robi i shrete ne vend qe te gjindet ne krevat me burrin gjendet me komshijen 2 metra femer ...

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 14:41
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

KUR TE GJITHA RRUGET ME DUKET MUA SE ME JANE MBYLLUR, LUS ZOTIN QE VETEM TY MOS TE TE SHQETESOJ,
DHE JA VJEN ME ECJEN E LEHTE SI ERA, ME FRESKON DHE ME VIJE TE BERTAS : UNE JAM NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE...

HALLK HALLK LIDHEN ZINGJIRET, AMA E KAM NDERMEND TI PADIS SE KAN KOPJUAR NGA DASHURIA JONE....

KUR JAM I SEMUR, MOS MI BER BARNAT, EJA VETEM PUTH LEHT DHE GJITHKA NE RREGULL, JAM MIRE SHPIRT IKU, KALOJ, PATI FRIK NGA TY, ZJARRI I DASHURISE SATE...

Nje storie te vogel: Me thyen apartamentin me vodhen leket, 3 celulare. asgje nuk mu dhimt me shume se sa celulari qe ma kishte bler ajo....
dhe kur me pyeti ku e kam celularin, i thash kjo me vjen me rende se sa edhe te me kishin marr peng....

Kur nuk me shkonin mire mesimet dilja nga biblioteka e merrja ne telefon dhe i thoja: dua pak energji, ajo me fliste fjale te mira por a e dini cili ishte efekti, sakaq ne shtepi pran saj, permallohesha...por edhe provimet i kaloj me sukses....

PO juve ketu te forumit sikur nuk keni fjal me, ore ede nese lumejt shtiren komplimentet per gjinin e bukur asnjehere nuk do ndalen as qe guxojne...

o quna o mori juve mortja, keto akteret e forumit mund te na mesojne shume,, apo ekeni provuar veten gjekundi dhe iu deshtoj plani hehehe.

Sidoqe te jete mos ndaloni se kerkuari pjesen tjeter te shpirtit, nese doni te jeni te qente...

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 18:54
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
KUR TE GJITHA RRUGET ME DUKET MUA SE ME JANE MBYLLUR, LUS ZOTIN QE VETEM TY MOS TE TE SHQETESOJ,
DHE JA VJEN ME ECJEN E LEHTE SI ERA, ME FRESKON DHE ME VIJE TE BERTAS : UNE JAM NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE...

HALLK HALLK LIDHEN ZINGJIRET, AMA E KAM NDERMEND TI PADIS SE KAN KOPJUAR NGA DASHURIA JONE....

KUR JAM I SEMUR, MOS MI BER BARNAT, EJA VETEM PUTH LEHT DHE GJITHKA NE RREGULL, JAM MIRE SHPIRT IKU, KALOJ, PATI FRIK NGA TY, ZJARRI I DASHURISE SATE...

Nje storie te vogel: Me thyen apartamentin me vodhen leket, 3 celulare. asgje nuk mu dhimt me shume se sa celulari qe ma kishte bler ajo....
dhe kur me pyeti ku e kam celularin, i thash kjo me vjen me rende se sa edhe te me kishin marr peng....

Kur nuk me shkonin mire mesimet dilja nga biblioteka e merrja ne telefon dhe i thoja: dua pak energji, ajo me fliste fjale te mira por a e dini cili ishte efekti, sakaq ne shtepi pran saj, permallohesha...por edhe provimet i kaloj me sukses....

PO juve ketu te forumit sikur nuk keni fjal me, ore ede nese lumejt shtiren komplimentet per gjinin e bukur asnjehere nuk do ndalen as qe guxojne...

o quna o mori juve mortja, keto akteret e forumit mund te na mesojne shume,, apo ekeni provuar veten gjekundi dhe iu deshtoj plani hehehe.

Sidoqe te jete mos ndaloni se kerkuari pjesen tjeter te shpirtit, nese doni te jeni te qente...

gjithmone kam thene si djemete ekosoves ska ama tani duhet ta rithem hahha
kosovari s ainat qe paske te dashur (qesh)

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 19:08
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

gjithmone kam thene si djemete ekosoves ska ama tani duhet ta rithem hahha
kosovari s ainat qe paske te dashur (qesh)

Mos ke dert as pak se boten e ke ne shuplak te dores,nuk ta di gjendjen,por po supozoj se je beqaresh, e nese po e lem ashtu, te tregoj nje qik sekret une ty ama pasi juve te me lejoni,kuptohet ketu ne kete tem..

Fiku sa me shume qe piqet behet me i embel

Ndersa monaferra sa me shume qe piqet i behen therrat e forta

Ne tem:

EDHE NESE ME KEPUSIN GJUHEN, UNE PRAP DO TE THEM TE DUA

TI KE TE DREJTEN E FJALES PAS MINUTAZHIT TIM

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 20:43
Ora tani: 11:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar