Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Citim:Po citoj ato që tha Enya a te vjen marre me e than ca imagjinove?! prej sexit deshe me than?!! un fluturoj krejt kur baj dashni, jam kunder asaj qe mendove ti. Kur ban dashni thash edhe une jo sex ....mrapa pse te kem marre un kur e baj e them!
Citim:Po citoj ato që tha Enya a te vjen marre me e than ca imagjinove?! prej sexit deshe me than?!! un fluturoj krejt kur baj dashni, jam kunder asaj qe mendove ti.
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 26/11/2005 Vendbanimi: mbi libra... Mesazhe: 3155
e ftohur
__________________ ciò che ci distingue dagli animali e che noi parliamo,sentiamo,pensiamo e amiamo
stuffa dalla pioggia
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
I DEHUR DERI NE PALCE.
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
Regjistruar: 02/02/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 279
simpatike
Regjistruar: 11/01/2008 Vendbanimi: Large vendlindjes!!! Mesazhe: 296
Unike...
__________________ Pa pavaresi ska liri!pa bashkim ska shpetim,shqiptarit te vertet i flet vepra vet. Fjala eshte shpat!
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Beurk!
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
me dhimbje koke(sapo u zgjova buon giorno a tutti)
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha buzeqeshja me dhimbje koke(sapo u zgjova buon giorno a tutti) Te kalume Buzeqeshja, e buonasera. I kenaqur.:p
Citim:Po citoj ato që tha buzeqeshja me dhimbje koke(sapo u zgjova buon giorno a tutti)
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Te kalume Buzeqeshja, e buonasera. I kenaqur.:p Buonasera a te pittore,ma ormai mi e gia passato ps:ROMANTIKE
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Te kalume Buzeqeshja, e buonasera. I kenaqur.:p