Regjistruar: 01/02/2003 Vendbanimi: Philadelphia usa Mesazhe: 3202
Citim:Po citoj ato që tha Albanian man Faleminderit Keni qe me le radhen megjithese ate batuten time te kaluar nuk po e gjen dot. "Zoti mesues, zoti mesues, mos shkoni me ate ...jeni ne gracke...ai eshte spiu......" Nuk besoj se do ta keni te veshtire ta gjeni. Duhet te jet filmi "Debatik". Po ta le perseri rradhen vazhdo e na thuaj nej batut tjeter.
Citim:Po citoj ato që tha Albanian man Faleminderit Keni qe me le radhen megjithese ate batuten time te kaluar nuk po e gjen dot. "Zoti mesues, zoti mesues, mos shkoni me ate ...jeni ne gracke...ai eshte spiu......" Nuk besoj se do ta keni te veshtire ta gjeni.
__________________ Thuaj ate qe mendon dhe mendo ate qe duhet.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 07/09/2003 Vendbanimi: USA Mesazhe: 64
" Pushojeni ate femije femije....do te pije, une s'kam c'ti jap....ma jep mua" Po ju jap nje ndihme te vogel....eshte nje film me partizane.
__________________ Proud to be Albanian
Regjistruar: 09/08/2003 Vendbanimi: GREECE Mesazhe: 2
mendoj se fraza eshte marre nga filmi "AGIMET E STINES SE MADHE" me personazh LATIF BOREN me kete rast ju uroj : GEZUAR VITIN E RI 2004
Regjistruar: 29/12/2003 Vendbanimi: barcelona españa Mesazhe: 118
besoj se behet fjale per filmin kanal tafili,
__________________ sa mire eshte te jesh shqiptar,,,,,
Citim:Po citoj ato që tha Albanian man " Pushojeni ate femije femije....do te pije, une s'kam c'ti jap....ma jep mua" Po ju jap nje ndihme te vogel....eshte nje film me partizane. Fragmenti eshte mare nga filmi "Shtigje lufte"
Citim:Po citoj ato që tha Albanian man " Pushojeni ate femije femije....do te pije, une s'kam c'ti jap....ma jep mua" Po ju jap nje ndihme te vogel....eshte nje film me partizane.
Citim:Po citoj ato që tha Keni Fragmenti eshte mare nga filmi "Shtigje lufte" e gjete se te ndihmova une me kanalin tafilin apo jo cimi
Citim:Po citoj ato që tha Keni Fragmenti eshte mare nga filmi "Shtigje lufte"
E gjete Keni. Po te jap edhe pergjigjen e batutes se pagjetur me kete rast. "ketu ka tradheti burra" eshte marre nga filmi OPERACION ZJARRI
Citim:Po citoj ato që tha gosacameria e gjete se te ndihmova une me kanalin tafilin apo jo cimi Une kete filem e dija por meqen se ti mendon se me ndihmove ti po te bej nje privilegj duke te len radhen.
Citim:Po citoj ato që tha gosacameria e gjete se te ndihmova une me kanalin tafilin apo jo cimi
Regjistruar: 30/08/2003 Vendbanimi: ne qiellin e shtate Mesazhe: 10
Hej Fluturake me duket se eshte,flutura ne kabinen time.Shume e sakte nuk jam por ishalla e kam gjetur.Te pershndes nga larg,e te puth fort me mall neperka me dy koke.Bye,bye.
Regjistruar: 12/12/2003 Vendbanimi: Mesazhe: 1021
Me duket se e ke gabim.Per mendimin tim nuk eshte Shtigje Lufte por eshte filmi"MALET ME BLERIM MBULUAR"me LILO LABEN