Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Bileta autobuzi ......... Di gjo njeri sa mbaroi tirana - Partizoni ???????
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 04/05/2009 Vendbanimi: ne shpin time Mesazhe: 117
Lol prit te dal ne dritare te pyes kete komshiun kinez aq shume te intereson sporti?
__________________ "Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away."
Citim:Po citoj ato që tha Sunset aq shume te intereson sporti? :aha :aha :aha
Citim:Po citoj ato që tha Sunset aq shume te intereson sporti?
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Sunset Lol prit te dal ne dritare te pyes kete komshiun kinez aq shume te intereson sporti? Ti qike nga te kemi, kshu qe paske komshij kineze? Jo per gje po ja se mos kembejme ndonje dore muhabet te dy. :p
Citim:Po citoj ato që tha Sunset Lol prit te dal ne dritare te pyes kete komshiun kinez aq shume te intereson sporti?
Regjistruar: 06/02/2007 Vendbanimi: KL Mesazhe: 436
:karate kinezet i ke si bari tani ku nuk i gje... po ti cedrus ku je?
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha el-Nino :karate kinezet i ke si bari tani ku nuk i gje... po ti cedrus ku je? gjete xhami me u fal ti ...
Citim:Po citoj ato që tha el-Nino :karate kinezet i ke si bari tani ku nuk i gje... po ti cedrus ku je?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha el-Nino :karate kinezet i ke si bari tani ku nuk i gje... po ti cedrus ku je? Si ku jam? Ketu jam. Pse edhe ti qenke i lire kshu si turlli? te te gjej edhe ty nje nuse? Po dua te me besh peshqesh ama. :p
Une ne New York jetoj .... Po ti?
Nje pyetje per sunset (me kujton sunetin kjo fjale) Pse moj cupke me ngacmon turll-in ? dhe shume pyetje intime i ben, cne?
:cmendur Une i bera apo ai me beri pyetje personale?