Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER Vlerësimi i Temës: 8 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Citim:
Po citoj ato që tha van-basten
JAM TIFOZ POR NUK ME PELQEJNE KUR FLASIN DISA TIPA QE PUSHONI ,MOS THONI KESHTU APO ASHTU,NE SHYQYR ZOTITY JEMI MAZHORENE DHE MBAJME PERGJEGJSI PER ATO QE THEMI DHE DIME CFARE DUHET DHE NUK DUHET DHE NUK KEMI NEVOJE PER BARI APO E KAM GABIM......................
GOOD LUCK MAN.

E para e punes van-basten,nuk te cilesoj si minoren,as ty as njeri ketu.
E dyta,eshte detyra ime te jem "bariu" i ketij nen forumi perderisa jam moderator ketu.
E treta,po them qe lerini mendimet tuaja si tifoze.A keni fakte..??.Nxirrni ato dhe te gjitheve do u mbyllet goja.
Sikur te flisnim te gjithe me tifozllik te zjarrte,sic po beni ju,skemi per te nxjerre gje ne drite,sic po shifet.

P.S..Mesa duket nuk po mban pergjegjesi per ato qe thua.Une them,mos ofendoni njeri-tjetrin,ti vazhdon akoma..C'pergjegjesi eshte kjo..??..

Parsa i perket derby-t neser..Fitofte me i miri..

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 00:30
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 04/02/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 93

O Cyclotomic
VETEM NE ENDRRAT E TUA INTERI ESHTE PARA MILANIT DHE KETE NUK E THEM VETEM UNE.O BLEDIUM NUK ESHTE NEVOJA TE TE SJELL PROVA QE INTERI ESHTE ME POSHTE SE MILANI TE PAKTEN KETO VITET E FUNDIT.
KAM THENE DIKUR ARSYEN E VERTETE PSE IKU RONALDO NGA INTERI SEPSE TE GJITHE THONE SE KISHTE KONTADIKTA ME KUPERIN POR UNE MENDOJ NDRYSHE.KAM DEGJUR SE SEDORF I ..... GRUAN.E DI QE KJO ESHTE JASHTE FUTBOLLIT PO ESHTE MIRE TE INFORMOHEMI PER BOTEN E IDHUJVE TANE AQ ME TEPER SIC THOSHTE DIKUR ROKJA JU JENI BERE ME INTERIN QE KUR ERDHI RONALDO KURSE TANI NA FLISNI QE E KENI PARE INTERIN QE NE KOHEN E DUCES(HA HA HA )
PO JU JAP NJE FOTO MIQESORE .MOS MA MERRNI PER KEQ

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 12:19
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re cornaldo1.jpg
Ky file është shkarkuar 10 herë.

O Cyclotomic
VETEM NE ENDRRAT E TUA INTERI ESHTE PARA MILANIT DHE KETE NUK E THEM VETEM UNE.O BLEDIUM NUK ESHTE NEVOJA TE TE SJELL PROVA QE INTERI ESHTE ME POSHTE SE MILANI TE PAKTEN KETO VITET E FUNDIT.
KAM THENE DIKUR ARSYEN E VERTETE PSE IKU RONALDO NGA INTERI SEPSE TE GJITHE THONE SE KISHTE KONTRADIKTA ME KUPERIN POR UNE MENDOJ NDRYSHE.KAM DEGJUR SE SEDORF I ..... GRUAN.E DI QE KJO ESHTE JASHTE FUTBOLLIT PO ESHTE MIRE TE INFORMOHEMI PER BOTEN E IDHUJVE TANE AQ ME TEPER SIC THOSHTE DIKUR ROKJA JU JENI BERE ME INTERIN QE KUR ERDHI RONALDO KURSE TANI NA FLISNI QE E KENI PARE INTERIN QE NE KOHEN E DUCES(HA HA HA )

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 12:21
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re kakadriano--310x210.jpg
Ky file është shkarkuar 31 herë.

NE FUND TE FUNDIT DERBI ESHTE NJE SPEKTAKEL QE NUK DUHET HUMBUR.TE GJITHE LUFTOJNE NE FUSHE POR JASHTE LOJE JANE SHOKE TE NGUSHTE .JA DHE SHEMBULLI ME PERFEKT

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 12:25
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 51

Citim:
Po citoj ato që tha van-basten
O Cyclotomic
KAM THENE DIKUR ARSYEN E VERTETE PSE IKU RONALDO NGA INTERI SEPSE TE GJITHE THONE SE KISHTE KONTADIKTA ME KUPERIN POR UNE MENDOJ NDRYSHE.KAM DEGJUR SE SEDORF I ..... GRUAN.E DI QE KJO ESHTE JASHTE FUTBOLLIT PO ESHTE MIRE TE INFORMOHEMI PER BOTEN E IDHUJVE TANE AQ ME TEPER SIC THOSHTE DIKUR ROKJA JU JENI BERE ME INTERIN QE KUR ERDHI RONALDO KURSE TANI NA FLISNI QE E KENI PARE INTERIN QE NE KOHEN E DUCES(HA HA HA )

Mire nje here ta marr vesh une... kohe me pa gazeta skandalistike ke me fondamente pa baze fare, dhe kur une te jap artikuj te marre nga media e BERLUSKONIT (imagjino cdo beheshe nga ndonje media tjeter) me thua mos u merr me llafe etj etj.

Un Interin e kam ndjekur qysh 6 vjec se shumicen e kushurinjve etj etj i kam Interist... jo se u bona me zorr pasi kam pas shume qef fiorentinen dhe milanin ne ate kohe... por sepse esht dicka qe ndjen te besh tifo per kete skuader te madhe dhe jo thjesht te jesh admirues i futbollit te bukur te asaj koje. Psh Interi me gjermant bente hatane rekorde ka thyer ne nje kohe ku te gjitha ekipet ishin ne kulmet e tyre ne Itali sidomos Milani... jo si tani qe jan grumbullu mafiozat. Pastaj "officialmente" si Laudrup dhe une jam i teseruar qysh ne 1991 me klubin e pare per nje skuader te huaj qe eshte hapur ndonjehere INTER KLUB TIRANA 91... qe eshte i regjistruar... madje im ate daja im dhe shume te tjere kane ikur dhe kane vene dhe "banner"-in e madh qe ekziston ne nje nga cepat e Curva Nord ne mos gaboj... esht seksioni ku jane emrat e gjithe klubeve Interiste.

Kshu qe kur flet uli kopetencat pak... me grate e te tjereve mos u merr o burr thashetheme futja pordhes gri sallate... te mbarun argumentat ene ja fillove tani.

Sa per shifra me jep car te duash te thashe dhe e kam pranuar vitet e fundit jeni para dhe pik... 80 vjet rresht kemi bere ne ligjin. Pra dhe statistika te mirfillta bejm nuk mund te nxjerrim dot gje ne pah se kush eshte me i forti... skam kohe ta shpjegoj matematikisht pse.

ndersa me nje statistike te thjeshte te nje fanatiku qe nuk ha pyke dilni ju te Milanit para.

Mos be supozime te kota se kur jan bo tifoza te tjeret... un ronaldon e pelqej dhe e urrej si lojtar ne te njejten kohe.

Idhuj kam shume dhe jo ato qe ben ti "assumptions"... dhe zakonisht mbaj ata qe luajn tani....
J. Zanetti
Overmars
Batistuta
Gigs
etj

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 13:02
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

o Cyclotomic
NUK E DI SE CFARE TE MENDOJ PER TY.KUR THUA QE INTERI ESHTE PARA MILANIT KUR THUA QE NUK MUND TE BEJME LLOGARI SE KUSH ESHTE ME I FORTE.FORTESIA ME SA DI UNE SI NJE SPORTDASHES MATET ME KUPA KAMPIONESH PRANDAJ REALI ESHTE SUPERFUQI SE KA FITU ME SHUME.PASTAJ VIME NE.OK.KURSE NE TOTAL PER KUPA TE FITUARA TE PAKTEN NE EVROPE MILANI ZE VENDIN E PARE .PO TE KISHTE FITUAR NDESHJEN ME BOCA JUNIORS DO TE ZINTE VENDIN E PARE ABSOLUT NE BOTE SE TANI ESHTE NE BARAZIM ME NJE KLUB ARGJENTINAS,INDIPEDENTEN PER TROFE TE FITUAR.PRANDAJ LLOGARITE NQS SE TREGOHESH I SINQERTE ME VETEN TENDE DALIN KOLLAJ FARE AP[O JO?UNE PRANDAJ U NXEHA SE TI THUA TANI MILANI ESHTE ME I FORTE PO KA TETEDHJETE VJET QE INTERI KA QENE ME I FORTE .ME DUKET ABSURDE
TE KERKOSH NJE KLUB ME TE MADH SE MILANI KUR UNE POI TA THEM SHQIP DHE QARTE QE EDHE NJE KUPE DO QE TE VENDOSI SUPREMACINE NE BOTE PER TROFE TE FITUARA(KURSE KAMPIONATE NA DUHEN SHUME PER TE KAPUR JUVEN SE TE PAKTEN SA TE JEMI NE GJALLE INTERI NUK E KALON ME MILANIN.

PSUHET TE NGUSHELLOHESH SEPSE ESHTE NJE SHPREHJE QE AI EKIP QE ESHTE ME DOBET E FITON DERBIN POR DIHET QE INTERI BEN PERJASHTIM........................................................

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 13:45
Laudrup
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2004
Mesazhe: 119

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re grazie_scarto_interista[5].jpg
Ky file është shkarkuar 29 herë.

mooore, ju bilanista dikeni se kur jemi bere ne interistat me Interin. Hajdje, hajde se cte folur qe keni ju. Jeni kopetent kot se koti. Kupa e kampioneve dhe penalltite ne kampionat po ju bejne qe te merrni kot (e mos harroni qe vjet moret 14 penallti kur as gjysma nuk ishin).

O van basten, ato jane kupa te marra ne 16 vjet, ne kemi qene siper jush per 80 vjet te tera. Sinqerisht, fortesia e ekipit ndryshon me kohen. Psh, ne vitin e Simonit, ne ishim nja 50 here me te fort se bilani. Ne kohen e van bastenit, ju ishit me te fortit e botes, ne vitet 60 interi sundonte futbollin italian, evropian, dhe ate boteror. Tani, interi eshte ne veshtiresi, por kjo sdo te thote qe ne sduhet te justifikohemi. Vetem paparesta na ka hequr 5 pike. Bilan me anconen me duket, mori 2 penalti kot pa fitoi 5-0. Nja 3 penallti sju dhane bolognes, harruat?

Gjithsesi, uroj qe sot te fitoje ai qe luan me mire dhe se protagonisti te mos jete arbitri.

PS: edhe une kam nje foto miqesore. Mqs po flisnim per kupa dhe seedorf, mbajeni me shendet...

Shqipërinë e bashkuar t’a ndërtojmë.
Dhe Shqiponjat dy krenare,
Të fluturojnë mbi trojet Shqiptare...!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Marre nga unionishqiperikosove

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 18:35
Laudrup nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Laudrup Kliko këtu për të kontaktuar me Laudrup (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Laudrup't! Kërko mesazhe të tjera nga: Laudrup Shto Laudrup në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Laudrup në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
inter_forever+
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 105

O van-basten !
Me ate muhabetin dhe foton e dh**ve muhabetin ! I ke mbajtur kandilin Sedorfit ti or mik , qe na e thua me garanci ????
Pra dalim tek fjalet e Cyclomotik qe thote kur juve BILANISTAVE ju mbarojne argumentat beni si k****t !!! Jo ai e q*u , jo ai nuk e q*u...
Po pse muhabete sporti jane keto ????
RONALDO eshte sot numri 1 ne bote ! Nese ke argumenta sportiv kunder tij shkruaj! Por... KAMPIONI I BOTES ,,,, KAMPIONI I SPANJES ,,,, GOLASHENUSI ME I MIRE I BOTERORIT ,,,,GOLASHENUSI ME I MIRE I SPANJES ,,, TA MBYLL GOJEN TY E KUJDO QE FLET PER SPORTIN !!!!!
Hap nje teme tjeter per traplleqet qe shkruhen neper gazeta e revista per tu shit sa me shume..... po deshe dhe do te ve ca postime dhe argumente per ''scopatat'' e fshehta te gruas se MALDINIT ,,,apo per ''orgjite'' e gruas se pare te Berluskonit...
Sipas teje tani SEDORFI po ja q* grate te gjitheve anetareve te skuadres se bilanit??????

Per mendimin tim tek kjo teme u mbaruan argumentat sportive , po te doje moderatori ta mbylli .

shendet.

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 21:08
inter_forever+ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të inter_forever+ Kliko këtu për të kontaktuar me inter_forever+ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: inter_forever+ Shto inter_forever+ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto inter_forever+ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cyclotomic
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/01/2004
Mesazhe: 51

Van Basten

Ti lejm i her nga nje krah keto budalleqet dhe te flasim pak shkurt per statistike.

Kur te thashe statistike te mirfillte normalisht nuk e kupton se kujt i referohesha. Ne nje studim qe behet merren data te ndrsyshme, perponohet me teorine e variablave te rastesishme(random variables) e me pas mundohen te gjehen modele probabiliteti dhe ajo qe quhet sampling theory me tutje. Fillohet pastaj dhe shihen korrelacionet, pra cfar revelance ka studimi qe po kryejm. Po te krahasojm Milanin me Interin, del qe ju te Milanit nuk do jepni ndonje statistike kush e di se car, pasi keni nje shperndarje asimetrike te trofeve qe keni marre dhe viteve qe i keni marre(mos harro 44 vjet pa marre asgje, sma merr mendja Reali te ket ndejt 2 vjet pa marre gje e jo mo 44, Interi gjithashtu 14 eshte asitinenca me e madhe nga kampionati dhe 6 vjet pa marre asgje). Pra shkurt e qarte kur te behen distribucionet probabilistike , ditribucioni i Milanit do jete nje "skewed distribution" qe quhet dhe ne gjuhen e statistikes, pra sdo na japi ndonje informate kush e di se car. Ndersa po te bejm nje tabele te thjeshte dilni juve para.... por tabela thjeshte nuk te jep te drejten te thuash qe ne jemi dhe kemi qene gjithmone me te fortet.... te jep te drejten te thuash vetem qe per momentin jemi me te fortet.

Ndersa Reali esht muhabet ne vete... ata cdo 2 vjet e fitojn nga nje gje padiskutim.

Lereni grate e te tjereve sikur i q*** juve... hallal ja u bofte zoti sikur ti q****t ju ... shkoni merreni se kush e nxorri dhe kush e futi... hajde djema na flisni per futboll se na u treten kockat duke shkrujt... imagjino te ishim perballe ne.... do kishim perfundu ne spital te gjithe.

"The beautiful is the symbol of the morally good" Dialectic of Aesthetic Judgment - I. Kant

Modifikuar nga Bledumi datë 21/02/2004 ora 23:14

Mesazh i vjetër 21 Shkurt 2004 21:28
Cyclotomic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cyclotomic Kliko këtu për të kontaktuar me Cyclotomic (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Cyclotomic Shto Cyclotomic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cyclotomic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Unhappy

Dhe sot humbi Interi sa inat po i shko sh ters

!!!Forza Inter!!!

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2004 05:08
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Zona e tifozave > Historia dhe Tifozat e INTER

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar