amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Citim: Po citoj ato që tha agata
Te qenka merzitur Amor?!!! Monogamia, se mos keq kuptohemi
Si fillim, ajo qe kishe cituar ishte 'shaka e brendeshme'(insider's joke) me Endrin.
Se dyti: Ne fakt Sabina, une jam nje nga ato tipat qe kane me mijera mungesa karakteriale dhe nga nje fat i verber kane shancin te kalojne kohen e tyre prane fenomeneve mrekullisht inteligjente, verberisht te bukur, tmerresisht te kulturuar dhe te dashur...E ne darke pyesin veten c'dreqin kane bere per te qene pjese e nje fenomeni te tille qe 98% e njerez qe takon apo sheh perreth s'kane shancin t'a shijojne. Por qe te kuptohen gjera te tilla, duhen perjetuar e fatkeqesisht fenomenet e tilla jane tmerresisht ekskluzive. Natyrisht po flasim per monogamine perhere 
E ne fund, monogamia mund te jete vertete e qelbur pasi eshte jashte natyres primitive njerezore, por eshte nje gjendje e cila rrjedh ne forme natyrale aty ku ka dashuri te thelle nder-partneriale.
Ah, dhe te lutem, mundohu t'i vesh ne nje kontekst poaq ironik sa u menduan fjalet e mija ketu. Une mund te bej shume shaka me njerezit qe kam prane, shaka te cilat njerezit e thjeshte s'mund t'i kuptonin kurre e as nuk mund te arrinin t'i vinin ne nje kontekst te qarte por...une jam ne gjendje t'i bej sepse kam krijuar biotopin e tille qe s'ka nevoje per limite sociale. 
Modifikuar nga amor alucius datë 11/11/2008 ora 00:27
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|