Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717
|
Pastaj e pashe. Ishte shtrire diku midis verberise time e gjesteve qe ne te vertete kishin pasur nje deshire. Ndonjehere jam une ai femija qe duhet ti shpjegosh Abc elementare. Gjiganti qe me mbante ne gji me kish liruar vet. Te pranosh zgjedhjen e te tjereve, divergjencat e jeteve pertej projektimeve vetiake do te thote te jesh e lire ne cdo moment te rifillosh, te mendosh, te propozosh nje breg qe therret nje ishull te ri, do te thote te ndjesh nje lumturi personale malinkolike. Tani e kuptoj pse te diskutosh fundin e nje filmi me dike sikur pjesa tjeter e botes te mos ekzistonte me, eshte sikur rolet kryesore te ishin nje alternative argetuese qe mund te kishim qene ne nje jete tjeter. E vazhdoj perhere te dashuroj gjerat qe me pelqejne, e s'ka problem qe kam arritur pak vone e rendesishme eshte si i ke arritur e me ke.Naten, kur mendimet marrin forme me me shume kurajo, jam dicka me teper: me deshiren per te zbuluar, per te mbajtur gjithcka qe kam tani bashke gjate gjithe rruges, vetem keshtu gjerat ndodhin butesisht e une i le te marrin forme butesisht. Ja pse me pelqejne mengjeset e vonshme.
jemi pak dhe cfare degjojme http://www.youtube.com/watch?v=CBTOGVb_cQg