Syrius
Larguar
Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216
|
Nje cope rruge.
Thjesht nje cope rruge e ecur me njerez te ndryshem. me disa ulesh e flet , me disa vetem takon shikimet .. me disa te tjere investon dicka te vertete e te sinqerte.
Por pyes veten. mos valle sinqeriteti eshte dicka e tepert ne shoqerine e sotme? Une dikur kam qene idealist.
Dikur , ne 2002 , kur hyra per here te pare ne keto vende elektronike , isha nje idealist i kulluar. Po sot ? Nuk e di. Di qe tashme thjesht jetoj nje jete te qete e pa shume emocione.
Dikur ulesha ne stolat e Universitetit Italian te Triestes e shkruaja skica-proza per perendimin e diellit. Tashme me duket sikur dielli im ka perenduar me kohe.
Shpirti i njeriut eshte si rrjete merimange : Kur lindim eshte i perkryer e pa fije te shkeputura. Me vone, era e jetes e prish ne disa vende. Megjithse ne e ngjisim serisht , ne qofte se jemi te forte, ai kurre nuk eshte si me pare.
Cfare jam une sot ?
Mos valle jam Cinik?
Mos valle jam nje Qofte?
Ndoshta jam thjesht gjalle e pa shume iluzione. por ndoshta ishin ato iluzione qe me benin mua shume terheqes per ata qe kisha perreth. Tashti qe i kam humbur mos valle une jam nje hic?
..Ehh...
Dikujt i tregova per ndjenjat e mia pr nje tjeter dhe ne te dy u larguam e u ftohem me njeri tjetrin pa u njohur mire.
Sinqeriteti...thjesht nje fjale e vetmuar...
Ps : Klodel , me ka marre malli. C'thote vendi ku jeton? A je Mire?