Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat.... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Kur u ben 7-te mrekullite e botes ti nuk kishe ardhur ne jete,se po te ishe ti,do ishe mrekullia e 8-te

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 20:52
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

I kerkova zotit bar, dhe me dha nje fushe...
I kerkova zotit uje dhe me dha detin....
I kerkova zotit numrin e nje shtrige te shemtuar,
dhe me dha numrin tend... :p (kjo qe per humor sigurisht)

me humor e kjo tjetra

Sa here qe ti te ndjehesh keq,e zemra jote te mbushet me zemerim,e nga syte e tu te bukur te dalin lot,une do te jem aty duke shitur facoleta.Paguaj nje,merr dy...

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 20:55
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Sdua asnje kompliment sot se sme bahet vone te mi thote njeri ja them vete vetes time "bionde je si shpirt ka qen zoti me leje kur te ka krijuar ...vetem ka bere nje gabim ste beri syte bojqiell ti beri jeshil.....

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:01
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
I kerkova zotit bar, dhe me dha nje fushe...
I kerkova zotit uje dhe me dha detin....
I kerkova zotit numrin e nje shtrige te shemtuar,
dhe me dha numrin tend... :p (kjo qe per humor sigurisht)

me humor e kjo tjetra

Sa here qe ti te ndjehesh keq,e zemra jote te mbushet me zemerim,e nga syte e tu te bukur te dalin lot,une do te jem aty duke shitur facoleta.Paguaj nje,merr dy...

hahahahahahhaha nuk kam koment vertete e forte, hahha per kete merr shperblimin

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:04
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

wow faleminderit shume kosovari me pelqeu puthja..... a te them e te tjera se dua prap puthje hahahaaaa

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:11
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Sdua asnje kompliment sot se sme bahet vone te mi thote njeri ja them vete vetes time "bionde je si shpirt ka qen zoti me leje kur te ka krijuar ...vetem ka bere nje gabim ste beri syte bojqiell ti beri jeshil.....

TY te pershendes me kengen "biondin me sy te zi" me falni qe ne ate tekst nuk ka ngjyra tjera heheh
P.S.
Vertete sot me keni disponuar shume, se jam gigja i merzitur, mbase do e leshoj kete vend te punes, se po me lodh shume, e juve per moment ju kam miqte me te afert. Thene te drjeten sonte nuk do iki ne shtepi se jam kogja i merzitur...

Ne teme:

HALLET DHE MERZIT MI LERE VETEM MUA, TI DRENUSHA IME VETEM ME BUZEQESH, UNE GJITHQKA BEJ POR TY NUK LEJOJ TE TE PREK STRESI..

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:18
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

ti i merzitur jooooo prit se tani do ta ngrejme ne humorin ty lexoje kete

Kete nate kisha nevoje per ty...te kerkoja me padurim!
Doja te te ndjeja mbi trupin tim te brisht dhe te zhveshur....
Doja te ndjeja ngrohtesine tende,aromen tende.....
Po ku ishe futur moj batanije dreqit

O vajze prit nje minute,mos kujto se jam hajdut,vellait e kam skafist ,ndersa une jam xhepist,kam nje vile me tre kate,kam edhe nje limuzin,por s'kam lek ti hedh benzin.
T'qafsha ty jam djale i vetem,po s'besove pyet vellain tjeter,o jeta ime,o yll i botes,
kur te kujtoj ty harroj ti hedh bar lopes...

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:20
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:
wow faleminderit shume kosovari me pelqeu puthja..... a te them e te tjera se dua prap puthje hahahaaaa

Per Zotin shkruaj sa te mundesh se vertete me kete qehre qe kam nuk dua te takoj asnjeri, keshtu qe shkruaj se vertete me disponove me ato komplimente hahah
e epr puthje me mashtroj ajo lodra mendova vetem lulet por paskan qen edhe puthjet, meqenese i meritoni

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:33
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Wink

he mo dhe ti se puthje shoqerore ishin mos u skuq tani :p hajd te te them ca komplimenta te tjera

Kur eshte ftohte veç ti me ngrohe,ne vape veç ti me freskon.Ke lindur ti per mua,perveç teje tjeter s'dua!Se besoja asnjehere,se do dashuroja nje kondicioner..

Me force do te hyj ne shtratin tend,do te bej te bertasesh te ulerasesh,te ndjesh lodhje.Mos u tremb...Jam...Gripi...

Naten me yje te prita un ty,
kanace te shtypura te mblidhnim te dy,
te prita, te prita sa doli hena
pastaj e kuptova qe s'te linte nena.
Pergjigje s'durova qe te me kthesh,
ndaj.......nenen ku ta kesh....

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:37
ksovari
Anëtar Aktiv

Citim:
ti i merzitur jooooo prit se tani do ta ngrejme ne humorin ty lexoje kete

Kete nate kisha nevoje per ty...te kerkoja me padurim!
Doja te te ndjeja mbi trupin tim te brisht dhe te zhveshur....
Doja te ndjeja ngrohtesine tende,aromen tende.....
Po ku ishe futur moj batanije dreqit

O vajze prit nje minute,mos kujto se jam hajdut,vellait e kam skafist ,ndersa une jam xhepist,kam nje vile me tre kate,kam edhe nje limuzin,por s'kam lek ti hedh benzin.
T'qafsha ty jam djale i vetem,po s'besove pyet vellain tjeter,o jeta ime,o yll i botes,
kur te kujtoj ty harroj ti hedh bar lopes...

HAhahaha O angel verte me bere shume te qesh, me beso shume me disponove, e lash me nje shok te takohem, mbase edhe ai do me disponoj...

Por punen do e le nese shefi nuk mi kthen dy koleget e mi, firma i varet nga puna ime...une ia kam ne dore projektet e ai qaramani nuk i shkon mendja se mbi mua ka firmen, o shoket e i shkoj bisnesi ne ere..

Ne teme: qesh o vetem qesh mos te pafsha me lote ne sy..

Dhe per ty, TE DHAFTE zOTI GJITHNJE ME MIRE SE SA TI KERKON AMIN.

kE SHKELQYER SONTE ME KETO KOMPLIMENTE BARCOLETA, aleminderit

Mbase tani me duhet te shkoj te bej iftarin me shokun, e ftova, ama muhabetin e punes nuk do ia hapi, se nuk dua miqt e mi ti ngarkoj me hallet mia, me falni por juve tani ju llogaris me shume se miq...

Besoj se do jem mire se vetem sa pastrova hundet nga gjakderdhja se ashtu me behet kur kam nervoz.

PO DIKA DUHET TE DAL XHANEM
Angel edhe nje kompliment pranoje te lute: PO NIS NJE PELLUMB QE TE DERGON NJE PERSHENDETJE MIQESORE, NESE NUK ARRIN TANI PRITE NE ENDERR,AMA MI BEJ MUHABET SE ESHTE QIK GRINDAVEC..

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2009 21:57
Ora tani: 02:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar