Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786
|
Citim: Po citoj ato që tha briseide
Meshkujt arrijne te dashurojne me teper se te deshirojne?
Meqe sot jam me ne forem se dje qe isha pergjumsh po pergjigjem ! Aq me shume qe ketu femrat feminste e te emancipuara po shtohen e po na bejne cik presion
Tani... nese do hiqnim personazhe mesjetare jo ekzistues ne te vertet,por te marre nga bota e librave,si Romeon e famshem apo Verterin e shkret, restoja e meshkujve e gjejne veten me siguri tek e dyta,pra me shume deshirojne sesa dashurojne ! Eshte dhe humane,mos u trembni se s'po them ndonje herezi pra do thoja qe jo,nuk dashurojne me teper se te deshirojne ! Te pakten nese marrim nje hark kohor jo shume te shkurter e jo te marrim nje moment te caktuar,sic mund te jete fillimi i nje historije,apo edhe mezi (por me shume jooo )
Eshte ceshtje instikti, hormonesh, etj etj,por tashme dihen gjerat si fuksionojne !
Mendoj se kush do thoshte te kunderten do ishte shume hipokrit ! Dhe kete e them me plot goje duke qene qe un per vete s'jam as ndonje manjak seksual e as ndonje maskilist i semure ! Eshte cdo natyrale kam pershtypjen !
Tani s'dua te them qe s'mund te ndodhi qe nje person te dashuroje dhe te deshiroje te njejtin person Ndodh,dhe kur ndodh eshte vertet gje e bukur,si neper filma... (ah meqe rra llafi, e keni parasysh ate skenen e Titanikut, me ata te dy tek anija,ajo para ai mbrapa, qe u dukej sikur po fluturonin..." Ohhh Jack.. i'm flying :p )
Jane gjera qe edhe ndodhin,shpresoj jo vetem neper filma