Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Re: Duke degjuar zanin tend...

Citim:
Po citoj ato që tha Zani
Duke degjuar zerat brenda Teje ....

Akoma me percjell zani jot...akoma dhimbja eshte e njejt dhe e fresket sikur te kishte ndodhur dje! akoma zani vajtues i percjell me lotete e tuj... zbret tek une fuqishem ....shpresova e mendova me gjithe shpirt te behem zani jot...u shterra e u erra me shpresa te kota, duke degjuar brenda meje zhurmen e vajit tend... lidhja jone u formua kot. Nuk dij cila force mistike qendron ne mua dhe me percjell vazhdimisht ndjenjen e vrare dhe sme liron te iku nga kjo e 'kot' ndjenje..!? apo besimi qenka dashuria!?

Shpesh qesh me 'çmendurin' time, njejt siç qesh edhe Ti me mos gjetjen e forces sime qe te jem larg teje, shpesh mendoj se bota jote psiqike ndjen krenari se dikush te do dhe vuan per Ty, te pakten keshtu me thot brendesia ime!

Por.... zani Jot ne brendesin time eshte çelikosur aq shume ...sa edhe gjithe thashethemet qe me vijne per Ty... deri me absurdet zemra nuk iu ben vend, sepse Ti u bere porta e dyerve te nje shpirti qe vetem Ti dijte ta hapesh dhe te hysh per te qendruar kaq gjate!

Ti m'u bere dashuri e te gjitha dashurive te munguara gjate jetes sime , o zani i shpiritit tim!

.........

vetem po te lexoja je mallshtor i ke munguar ktij forumi

per temen pranoj shume me mir te hehst se te degjoj zerat mbrenda meje ,as qe dua ti nigjoj tu besoj jo qe jo se e di ose do pendohem ose do behem acoma me keq ,kshu qe me pelqen me mir te hesht dhe te vazhdoj rrugen time pa degjuar cfare behet permbrenda
eshte gati e njete sikur te rrish pa marre fryme ose diku diku sikur te mos ngopesh me frymen tende po megjithate ne shume raste ehste mir te ndjesh mungesen e dickaje se ta fillosh ta kerkosh e ta humbesh serish, ose ose te kuptosh qe ishte shume me mir pa te se gjithe ne pyetje te saj

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 06:00
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Si pergatitesh para nje sfide te veshtire? Cilat sinjale ndizen ne panelen e kontrollit te trurit? Nervozizem? Ankth? Apo te ndizet gjaku dhe nje sfide eshte ajo qe te ben te ndjehesh i gjalle? Ka dhe nga ata tipat e frikshem qe behen te ftohte akull dhe para nje sfide kalkulojne cdo hipoteze te mundshme duke u llogaritur gjithcka ne me te voglin detaj. Mos valle ndonje prej tyre? Une jam tip qe me kap ankthi dhe paniku gati me ze fytin naten, me mendjen qe nuk rresht se punuari. Kuptohet qe sillem i qete dhe sikur kam gjithcka ne kontroll, por para nje sfide (dicka qe vertet me gudulis mustaqet dhe me ben diafragmen te ngjitet pas mushkerive) shpesh e gjej veten te ec ne prag te nje nervous breakdown. Dridhem, perdridhem, nervozohem, ankohem, zjej nga brenda, me humbet gjumi por cuditerisht ja dal mbane. Fakt eshte qe shumicen e rasteve i kaloj veshtiresite dhe fitoj cdo sfide edhe ato me te veshtira, gati te pamundura. Ndjej nje lloj kenaqesie gati te frikshme nga dehja qe me jep sadisfaksioni kur ja dal mbane. Sidomos kur te tjere e vene re per here te pare dhe ve re transformimin tim ne syte e tyre. E di se cfare po flas? Eshte ai veshtrimi qe dikush te jep per here te pare kur ndryshon mendim per ty duke kaluar nga statusi i loser apo i dikushit ne nje individ qe meriton vleresimin e tyre.
Ah sa kenaqesi me jep ai veshtrim. Vetem momenti i pare, ai i virgjeri se shpejt e humbas deshiren per te impresionuar dike over and over again. Bile te them te drejten zakonisht humbas vleresimin qe une kam per ta kur arrij ti bej per vete. Twisted? Yeah i know. Fuck off!!!
Por sot ndjehem si i tradhetuar. Kam dy jave qe po pergatisja intervisten e sotme dhe e mjera familje ime cka hequr prej acarimit tim. Dy jave te tera duke punuar si kale dite e nate i tensionuar sa me ska, me ditet qe iknin nje nga nje dhe qe shtonin nervozismin tim. Te pakten nuk jam i dhunshem, dmth besoj se nuk ma mban te jem i dhunshem mbasi mendoj se nqs shperthej ne ndonje prej atyre momenteve do shkas njehere e pergjithmone. GJithmone me shqeteson ideja qe mund te shkas nga fiqiri ashtu papritur ndonje dite, por gjithashtu me shqeteson ideja qe mund te pesoj ndonje aksident fatal me makine apo te me merren mente dhe te bie nga llozhat e pallatit te operave dhe baletit. GJithashtu me shqeteson fakti qe ka gjithe keto gjera qe me shqetesojne. Por kjo eshte bisede me vete. Tani nuk po me shqeteson gje. Well... me shqeteson fakti qe ndjehem si i tradhetuar. Valle pse? Intervista shkoi si jo me mire dhe nuk mu desh as te mbaroja se shtjelluari te gjitha pikat e rendesishme qe me aq kujdes i kisha zgjedhur dhe formuluar per te goditur pika specifike te planit te kundeshtarit. Ndoshta kjo eshte ajo qe s'shkon. Fakti qe une prisja lufte, i armatosur deri ne dhembe dhe i bere gati te mos mbrapsesha derisa te fitoja, por ndesha me pak rezistence se gjermanet gjeten prej francezeve gjate luftes se dyte boterore. Sfide pe gjoje. Dhe tani ngas makinen per ne shtepi me nje lloj ndjenje hici ne stomak qe me ka bere te heshtur dhe paqef. As pamja e bukur e pranveres qe po avitet ngadale nuk mund te me nxjerre nga kjo gjendje dhe papritur ndjehem ne faj per gjithe acarimin tim dhe nervosizmin tim.

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2012 06:20
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Rrudhat e trurit thellohen vetem me perkushtim, thoshte mesuesja ime e fillores. Ose dicka atje afer. Eshte vape. Perse nuk jam ne pishine duke u thekur, por jam perpara kompiuterit duke kulluar djerse nje zot e di. E cuditshme se si truri automatikisht di kur eshte "zot" me shkronje te madhe apo te vogel. Gjera te tilla na bejne unike thone. E kush thote keshtu? Ata qe besojne ne ai fakt. Edhe ketu komplikohet biseda. Njesoj dhe me punen e te shkruarit. Njerzit jane ato qe shkruajne.
Katarakt shpirteror me duket se quhet ky stil i te shkruarit (ndoshta jo, por valle do te ndryshoja menyren se si shkruaj nqs do te quhej dicka tjeter??). Metode e krijuar nga shtjellimi i idese se absurdit me duket. Mesuesja e fillores me njohu heren e fundit kur me pa. Ishin bere me shume se njezet vjet qe nuk me kishte pare. Tridhjete kalamaj ne nje klase. Te pakten njezet e pese vjet pune. Shtateqind e pesedhjet kalamaj qe ajo i ka dhene mesim, plus ose minus.Duhet te kem bere dicka te sakte te qe te ngulitem aq shume ne kujtesen e dikujt. Une jam shume i keq me fytyrat e njerzve, oh edhe mos me lere te filloj me emrat. As qe i degjoj heren e pare kur ma thone. Jam me shume i stresuar nese do te marrin vesh emri tim sikur atje varet e gjithe domethenia ime. Me kujtohen ditet e universitetit ne Tirane. Vitin e pare atje me ndodhte shpesh te ndeshesha me vitparista qe vinin nga gjimnazi im. Per dike qe vjen nga nje qytet periferik si puna ime ku njeh cdo fytyre rreth e rrotull teje, Tirana dashur pa dashur te rendon me deshiren per te pare nje fytyre te njohur. Te shkretet me ngazellim afroheshin dhe me flisnin ne rruge, ne lokal apo neper korridore shkolle, por kur ndesheshin me veshtrimin tim dukej qe sikur fyheshin nje cike. Betohem qe kurre nuk kam dashur te bej "interesantin", thjesht nuk i mbaja mend. As qe nuk e di cfare mbushte mendimet e mija ato kohe qe isha aq pak vezhgues i ambjentit qe me rrethonte. Nje lloj vetizolimi i brendshem qe konsumon cdo lloj ngacmimi nga bota e jashtme.
Njerzit jane ato qe shkruajne. Atehere une kush jam??

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 07:25
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
F_xhunior
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523

Vesveset jane cytje nga djalli i mallkuar, i cili vetem mundohet te te shkaktoje dyshime dhe te te shqetesoje.

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 18:49
F_xhunior nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të F_xhunior Kliko këtu për të kontaktuar me F_xhunior (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: F_xhunior Shto F_xhunior në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto F_xhunior në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Arbin
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/03/2010
Vendbanimi: Ne endrrat e vajzave
Mesazhe: 64

Nese nuk mund t'i bindesh, atehere alarmoi.

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 19:58
Arbin nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Arbin Kliko këtu për të kontaktuar me Arbin (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Arbin Shto Arbin në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Arbin në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Rrudhat e trurit thellohen vetem me perkushtim, thoshte mesuesja ime e fillores. Ose dicka atje afer. Eshte vape. Perse nuk jam ne pishine duke u thekur, por jam perpara kompiuterit duke kulluar djerse nje zot e di. E cuditshme se si truri automatikisht di kur eshte "zot" me shkronje te madhe apo te vogel. Gjera te tilla na bejne unike thone. E kush thote keshtu? Ata qe besojne ne ai fakt. Edhe ketu komplikohet biseda. Njesoj dhe me punen e te shkruarit. Njerzit jane ato qe shkruajne.
Katarakt shpirteror me duket se quhet ky stil i te shkruarit (ndoshta jo, por valle do te ndryshoja menyren se si shkruaj nqs do te quhej dicka tjeter??). Metode e krijuar nga shtjellimi i idese se absurdit me duket. Mesuesja e fillores me njohu heren e fundit kur me pa. Ishin bere me shume se njezet vjet qe nuk me kishte pare. Tridhjete kalamaj ne nje klase. Te pakten njezet e pese vjet pune. Shtateqind e pesedhjet kalamaj qe ajo i ka dhene mesim, plus ose minus.Duhet te kem bere dicka te sakte te qe te ngulitem aq shume ne kujtesen e dikujt. Une jam shume i keq me fytyrat e njerzve, oh edhe mos me lere te filloj me emrat. As qe i degjoj heren e pare kur ma thone. Jam me shume i stresuar nese do te marrin vesh emri tim sikur atje varet e gjithe domethenia ime. Me kujtohen ditet e universitetit ne Tirane. Vitin e pare atje me ndodhte shpesh te ndeshesha me vitparista qe vinin nga gjimnazi im. Per dike qe vjen nga nje qytet periferik si puna ime ku njeh cdo fytyre rreth e rrotull teje, Tirana dashur pa dashur te rendon me deshiren per te pare nje fytyre te njohur. Te shkretet me ngazellim afroheshin dhe me flisnin ne rruge, ne lokal apo neper korridore shkolle, por kur ndesheshin me veshtrimin tim dukej qe sikur fyheshin nje cike. Betohem qe kurre nuk kam dashur te bej "interesantin", thjesht nuk i mbaja mend. As qe nuk e di cfare mbushte mendimet e mija ato kohe qe isha aq pak vezhgues i ambjentit qe me rrethonte. Nje lloj vetizolimi i brendshem qe konsumon cdo lloj ngacmimi nga bota e jashtme.
Njerzit jane ato qe shkruajne. Atehere une kush jam??

Une dyshoj ne ate: "njerzit jane ato qe shkruajne".

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 20:10
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
F_xhunior
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Atehere i bie qe ti (une dhe te gjithe ketu) te jesh njeri fals.

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 20:21
F_xhunior nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të F_xhunior Kliko këtu për të kontaktuar me F_xhunior (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: F_xhunior Shto F_xhunior në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto F_xhunior në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Arbin
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/03/2010
Vendbanimi: Ne endrrat e vajzave
Mesazhe: 64

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ose ne ate "qe duan te jene" kur faktikisht jane diqka tjeter

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 20:23
Arbin nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Arbin Kliko këtu për të kontaktuar me Arbin (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Arbin Shto Arbin në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Arbin në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
F_xhunior
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha Arbin

diçka---diqka? Nuk qenkeshe tiranas

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 20:45
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Arbin

Qfar doje me than me kyt?

Sinqeriteti i qunit eshte arma ma e mire.

Mesazh i vjetër 22 Prill 2012 20:51
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar