Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha ida19ath

nuk themi kile raki, por litra raki.

Qe thua ti ida une jam me taban kombetar dhe nuk eshte se e shoh shume menyren korrekte e te shkruarit te pakten ne tema te vecanta. Gjithsesi po do nje gote ti hajde se nuk jemi nga Berati ne , me demek nuk jemi kerrnaca

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 29 Janar 2006 15:43
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Qe thua ti ida une jam me taban kombetar dhe nuk eshte se e shoh shume menyren korrekte e te shkruarit te pakten ne tema te vecanta. Gjithsesi po do nje gote ti hajde se nuk jemi nga Berati ne , me demek nuk jemi kerrnaca

shaka bera. harrova te vija shpesh here ashtu shprehemi.
p.s ke the kerrrrrrrrrrrrnac ti??? beratsaket???? te lutem shume mos na ofendo se jemi si shpirt, por meqe me qerase nje kile raki, asthu gote doja te thoja, po ta fal.

Mesazh i vjetr 29 Janar 2006 17:20
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Qe ke qene nje here e fejuar ke qene ate mbaje ( per kerrnace e kam fjalen ) Moj qe jeni si shpirt ate e dime ne por te lutem pije avash avash se eshte e forte drreqi por je qe je ti na rri aty se po te sjell nje cike mishe qingji ne hell ta shoqerosh nje cik. Kiss yje

Mesazh i vjetr 30 Janar 2006 17:51
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Qe ke qene nje here e fejuar ke qene ate mbaje ( per kerrnace e kam fjalen )

kete nuk e kuptova. cfare lidhje ka fejesa me kerrnace?
aha po hengrem dhe mish qingji nuk dehemi kurre, por problemi eshte se do shendoshemi.

Mesazh i vjetr 01 Shkurt 2006 00:09
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Une kam nevoj te shendoshem o ida se ma ka marre shpirtin ajo gjeja e keqe qe doja. Nejse sa per batuten eshte e pallatit 176 dhe une doja te thoja qe je kerrnace je ti ate mbaje, vetem kaq.Ah se harrova per dite vere jam ne elbasan une , kush do te qeraset me gjelle qe te bejne te lepish duart eshte i ftuar jo per gje por jemi edhe familje me lokale gjithandej. Nejse punet e fisit... Ciao yje

Mesazh i vjetr 01 Shkurt 2006 00:49
katerina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/01/2006
Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 46

diabolic, une do vija me gjithe qejf, por kam shkollen dhe nuk e le dot

Mesazh i vjetr 12 Shkurt 2006 18:00
katerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të katerina Kliko këtu për të kontaktuar me katerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: katerina Shto katerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto katerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha katerina
diabolic, une do vija me gjithe qejf, por kam shkollen dhe nuk e le dot

Po lere nja 2 jave shkolen per qejf se na u be jeta shkolle ... As per mua se ben kete ti????? :p

Mesazh i vjetr 13 Shkurt 2006 06:52
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Kam gjithe diten pa ngrene gje . Do doja te beja order " ushqim kinez "

Mesazh i vjetr 13 Shkurt 2006 09:00
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Wink

Per ty

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re chinese.jpg
Ky file është shkarkuar 17 herë.

vajta porosita kastile per ty

Mesazh i vjetr 13 Shkurt 2006 09:06
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

hahahahhhahahaahahahahahahahha o zot sa e mire qe je Po mu lodhe mu bere cope duke u kujdesur Te kam YLL
Hajde se do hame bashke se nuk me shkon vetem Edhe nje cin cin me pijet qe kemi qefe Ne dasem dhe si e ke zemren ta dhente Zoti !!

Mesazh i vjetr 13 Shkurt 2006 09:14
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar