Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 475 476 477 478 479 480 481 482 483 [484] 485 486 487 488 489 490 491 492 493 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

me bej nje caj ate bej se me ka kap gripi po line al rehat ja se po i ve nje kengetarin e vet qe e ka qef

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pbx0IbZxuME?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pbx0IbZxuME?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:27
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Amon sa qef i keni kto gabelt

Ku o Al-i sonteeeeeee t'i jepte içik atmosfere ambjentit

Ca caji do bionde? Se kam shume

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:31
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Shoqe une sjam rraciste si puna jote pastaj flet ti qe atje ku jeton ti vetem surrat zinj ka sdo me habisi te shikoj me ndonje te tille ...dhe pse e urrej cajin sonte e ndiej qe kam nevoje caj mali me shume sheqer dhe disa pika limoni brenda ...
ja e di une car pelqen ti greke he s ene gusht atje do jemi ...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k9k4NUA1FsE?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k9k4NUA1FsE?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:36
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Kujdes me privacine bionde

Amon ene titujt ne Greqisht i gjen fiks per Orfeon

Kaq shume te mungon Jazek i qofte qe s'i bie telefonit me t'nigju zonin e omel

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:43
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Pse moj car thote titulli se une sdi greqisht une ...

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:45
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Pse moj car thote titulli se une sdi greqisht une ...

Titulli thote: Sa shume me mungon...qerratai

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:46
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Titulli thote: Sa shume me mungon...qerratai

hahahah se dija po kerkoja ne fakt nje kenge tjeter po spo e gjej dot ...ai e di qe me mungon shume ... keto kenge ma sjellin shume melankoli

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:49
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

o Zot o Zot s'qekem pa fat fare

n'mejhone vetem femra ?!

kush qeras e kush sherben sonte ?

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:53
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

une per vete jam semure duan te me sherbejne mka kap semundja e stines si je me greqishten ti se kam nje kenge qe po e degjoj se car thote teksti se di une nuk mbaj pergjegjesi ...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YcniHohfQnM?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YcniHohfQnM?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 02:56
cecilia
Adoleshente

Ueee edhe kjo s'hahet...ma futi me kenge

Goce e keqe thot kenga dhe un mendoj qe s'di greqisht biondia

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2010 03:00
Ora tani: 19:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 475 476 477 478 479 480 481 482 483 [484] 485 486 487 488 489 490 491 492 493 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar