Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
qenkan shtuar sqepkallamat knej ja mire se na erdhe Tucano ... ca do pish me paret e Glak lool
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/01/2011 Vendbanimi: Galapagos Mesazhe: 100
Vure direkt ne dukje difektin e zogut, qe e ka te spoporcjonum.. sqepin Mire se ju gjeta.. Une desha i jagermeister, nqse Glaku eshte dakort.
__________________ Ci vuole tutta una vita per capire che non è necessario capire tutto.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Te te jap nje kafe ty miku i ri? MOs prit na qo me siper se vetem llafe ka, barren e zgjebes te jep.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Shelg, Tuciano pelqen vetem kafe nga Durrsaket, un ja gjej miden kshuqe rri ti..mos e mer mundimin kot
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Shelg, Tuciano pelqen vetem kafe nga Durrsaket, un ja gjej miden kshuqe rri ti..mos e mer mundimin kot Ok do me qirasesh edhe mua me qe e ke te hapur kuleten?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Shelg, Tuciano pelqen vetem kafe nga Durrsaket, un ja gjej miden kshuqe rri ti..mos e mer mundimin kot
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ok do me qirasesh edhe mua me qe e ke te hapur kuleten? Po re se jam me tmira, fol ..me ca do tqeras?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ok do me qirasesh edhe mua me qe e ke te hapur kuleten?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po re se jam me tmira, fol ..me ca do tqeras? Petulla.
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Po re se jam me tmira, fol ..me ca do tqeras?
Bashkangjitje: petulla me kos.jpg Ky file është shkarkuar 19 herë.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Petulla. Ja tbofshin mire petullat
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Petulla.
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ja tbofshin mire petullat Si i paske kshu keto me me bire ne mes? Oj? Nejse me bire pa bire haen njesoj. Mjaltin ua hedhe vete. Se mos i ke bere me ndonje gje?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ja tbofshin mire petullat
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Si i paske kshu keto me me bire ne mes? Oj? Nejse me bire pa bire haen njesoj. Mjaltin ua hedhe vete. Se mos i ke bere me ndonje gje? Shelgu ske besim ne duart e mia ti? pyet komshiun sa maniake jam ! Nejse mjaltin hidhja ti.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Si i paske kshu keto me me bire ne mes? Oj? Nejse me bire pa bire haen njesoj. Mjaltin ua hedhe vete. Se mos i ke bere me ndonje gje?