Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.50.
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Mos prit
jo siç mendon.

Mbas rruges se gjate mbi shina, tek ti me soll ndergjegjja ime impulsive.
E kjo vetem per pjesen tek e cila ndoshta u ndjeva disi pergjegjes.

Une bera timen.
Ti dite vetem te pertypesh me indiference.

Nuk ndjehem pergjegjes per te verteten.

Lexoj qete shkrimet e tua ,qe rrjedhin aq qete e aq bute, po qe aq pak u bashkohen reagimeve te atij momenti, e mendoj qe vertet e dija se do ti gjeja aty.

Pyetja qe lind eshte: kishe vertete nevoje te hidhje germa, ishte force zakoni, apo deshire per te ushqyer edhe me teper thashethemet.

Nuk e di , ndoshta nuk me intereson.

Gjithsesi, ajo qe eshte vertet e sigurt , eshte qe nje person i cili hedh balte mbi ty, mbi veprimet e familjen tende , nuk mund te ndjeje ate qe aq bukur shkruan.

Sinqerisht, je rritur vertet teper qe nga kohet e vjetra, nga ana artisitike, intelektuale.
Dicka ama , qe te shumezon me 0 , si ty, si te tjere te ketij rrethi , eshte menyra se si nxorret informacion.
Dicka e denueshme jo vetem nga ana morale , por edhe ligjore.

Kjo thote gjithcka, e une nuk kam nevoje as te shprehem me teper , as te ndermarr veprime, qe karakteri im impulsiv edhe i çoi neper mend.Do te thosh qe vleresoj me teper seç duhet disa qe as i njoh , as me intereson ti njoh.

Si thua ..e le me kaq?

Siç e thashe me heret, vete fakti qe derdellisim per kete histori ketu, tregon qe nuk na intereson verte , jashte.

Jam aq larg e aq qete , sa nuk me besohet.
E po te le edhe ty te qete te jetosh ne nje bote imagjinare, nje karakter qe ndoshta nuk e ke ne jeten reale.

there is no anger no more

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2006 01:33
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

...Si tu dhimbs nje cope cake pash zotin?!!!
Vetem ideja qe ti me tregon cmimin sesa ben nje cope cake,me con te vjellat;

me acaron nervat, me prish krejt diten, me qelb krejt trurin!!!

Ik pirdhu me mire bashke me perkujdesjen tende!

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2006 03:29
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Lightbulb

=Eh, un dhe muzika.Muzika dhe une.Sinead O`Connor dhe une.Une dhe shpirti im i dallgezuar.Dallgezimi i shpirtit dhe une.Une dhe cmenduria ime.Cmenduria ime dhe imagjinata.Imagjinata dhe syte qe mbyllen duke enderruar TY...Perse pikerisht TY?!!!!!!?????!!!!"Nothing compares to U"

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2006 05:55
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

mbreme isha ne vizite tek vetja ime, por nuk me mjaftoi... kah mesnata si i ftuar shkova tek paskal dhe tek schopenhauer...

nate magjike

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2006 13:33
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

sot i ulur ne ndjenjen e madhit shpresoj,shpresoj per ate cast qe te dy kishim ndermend te benim....por ishte vetem nje caste sepse me kthen ne jete..

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2006 13:48
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Mund te kene fjalet e heshtjes forcen e fjaleve te thena?

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2006 01:06
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Mund te kene fjalet e heshtjes forcen e fjaleve te thena?

Une them se po Deni. Une jam mire thks, po ti?

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2006 01:09
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Mire flm zemer jam dhe une. Vape sot . Dola paradite ,tani ne shpi.Ti si ia kalove sot?

p.s Mbase e dashur per karakterin tone ,por asnjehere per dike tjeter..

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2006 01:20
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Si nuk zume mend?

Si harroj kaq shpejt ? Si mblidhet grushti im dhe shtrengohet, nuk do te jape? Sheh varferine, trupat e lakuriqte te femijeve qe nuk dine c'do te thote shtepi,shkelen rrugeve te Indise, te botes.
Perse te ndodhe qe une te trishtohem vetem ne momentin kur i shoh ,kur flitet per ta,gati gati te flijoj ndonje gje prej vetes dhe ne seconden tjeter te mos ndihem falenderuese per ato qe me jane dhene. Sa miliona femije valle duhet te vdesin ne vit qe te shkundemi nga apatia?
C'mediokritet te merzitesh se te prishet PC-ja, te cahet rrota e makines,apo te shqetesohesh se ne vend te $245.000 oferte morgage, eshte ngritur ne $265.000,... oh kur do zeme mend!

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Modifikuar nga lorie datë 24/01/2011 ora 03:26

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2006 07:43
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

mengjesi agoi dhe mua gjumi akoma sme ka zene...nata e nxehte dhe mendimet e mija te thella ne shpirtin tim me ben mos te mbyll sy sot,

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2006 12:55
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > flash

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen