Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit... Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 3.40.
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Paska mare ruget tema .... nje tranzicion nga letersi ....ne rrote te lire...

Nejse mu kujtua se si si Aristoteli ka thene:
"Njeriu eshte nga natyra nje kafshe politikane" me fjale te tjera politika eshte instinkt i njeriut.

Me ane te politikes mendoj se mund te krijojme nje shoqate me te organizuar dhe me paqesor....

Lexoj temat ketu qe kane te bejne me politike dhe shtangem o zot cfare fjalori nje loje fjalesh qe pasohen midis individualeve vetem e vetem te shkelin indinjitetin e tyre duke harruar te mjerin grek qe pretendojme se na ndan ai kur ne nuk duam as patriotet tone si mund te kemi zemer te gjere per ate qe pretendojme se eshte per helenizimin e kombit tone .....
Ne flasim me uretje per patriotat tane aq sa u detyruam te mbyllim nje nga temat......Cfare hipokricie!!!!

Pse valle ne, ketu ne nje forum kaq te vogel dhe prape kaq te pasur me mendime, nuk mund te gjejme nje metode per te zgjidhur konfliktet me ane te diskutimit qytetar (civil) dhe nje mareveshje racionale...

Ne formojme nje komunitet te quajtu FH por duke i kthyer aristotelit...politika eshte nje veti instikte e qenies njerzore...."Njeriu ehste nga natyra nje kafshe politikane"

PS>>>>> MENDIME CASTI ....SHPRESOJ TE MOS NJOLLOSET ME DISKUTIME!!!!! POR ME HEDHJE MENDIMESH......DHE NDJENJASH.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Mars 2006 09:50
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Shume here pyes vehten "Per cilin duhet te ndjej me keqardhje ?"
Dhe pergjigjem brenda vehtes "Per njeriun ziliqar dhe zemerlig"
A ka vuajtje dhe torture me te madhe, se te jetosh ne burgun e perjetshem te zilise dhe ligesise.

It sounds to me like "Life in prison"

Mesazh i vjetër 28 Mars 2006 10:11
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: Per Ty Helga !

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Je nje Engjell ne kete bote Makaber e redhuar nga Ujqer qe duan te coptojne zemren ..
Nuk eshte e mundur te cenoje njeri Shpirtin tend te Dlire!
Je Kryelarte , Je e Vlefshme ne kete Bote te Bukur , Je Engjell i Pakrahasueshem , Je nje Zog qe Fluturon ne Qiellin e Paster !

Personaliteti jot te Ben te jesh me e Bukur se Kurre !
Koken lart ... Je Engjell i Verte qe i shkel mizat me kembe Dita - Dites
Te Engjell !!

Flm zemra.S`e dija qe isha kaq e rendesishme per Miqte e mi Virtuale.
Te falenderoj dhe te perqafoj.
----------------------------------------------------------------

Mendim casti:-Kush arrin te thyeje nje mendje njerezore, ka bere krimin me te madh ne bote!
(BeautifulPain)

Mesazh i vjetër 28 Mars 2006 10:54
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MoLLa
hajdute

Regjistruar: 19/02/2006
Vendbanimi: ne bashqe me molla
Mesazhe: 44

Talking

Pse me jetu?
Pse me vdek?PERQEJF
Pse me qajt?PERQEJF
Pse me hesht?PERQEJF
Pse arsyen me desht? PERQEJF
Pse dikush eshte i perqesht? PERQEJF
Pse pyjet ne male priten? PERQEJF
Pse njerzit sot po vriten? PERQEJF
Pse femijet po rriten? PERQEJF
Pse njerzit habiten? PERQEJF
Pse kafsha nuk eshte njeri? PERQEJF
Pse jashtoksoret s'jane aty me ty? PERQEJF
Pse gjethet ne vjeshte vyshken? PERQEJF
Pse fjalet e embla me vone prishen? PERQEJF
Pse endrrat nuk jane te gjata? PERQEJF
Pse fletoret kur i blejm jane te zbrazeta? PERQEJF
Pse perdoret stilolapsi? PERQEJF
Pse perdoret kompasi? PERQEJF
Pse perdoret ne hapsire rrafshi? PERQEJF
Pse perqeshet i trashi? PERQEJF
Pse kam shkru me ngjyr lapsi? PERQEJF

P.S. Popull.krejt per qejf po i bejm keto,e vertete eshte pasha MoLLeN!

Mesazh i vjetër 28 Mars 2006 18:10
MoLLa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MoLLa Kliko këtu për të kontaktuar me MoLLa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MoLLa Shto MoLLa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MoLLa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

qetesia dhe vargu i trishtues, sot ka bere diten e pranveres te dukej shume e kendshme, thejshte per ta vleresuar, por nje gje ishte interesante, ne vete kishte nje dehje te cuditshme, qe syte m i merrte papritur...

Mesazh i vjetër 28 Mars 2006 19:51
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MERMAID
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/03/2006
Vendbanimi: ''Arfime''
Mesazhe: 215

sot kalova nje dite shume te bukur.. Me e bukura e kesaj dite ishte kur mora lajmin qe shoqja ime kishte fituar letrat. Vertet u gezova jashte mase , dhe sidomos kur une isha personi i pare qe po merrte ne telefon. kjo gje tregon nje mbivleresim qe te ben dhe shoqeria e sinqerte dhe e paster qe kemi.Vertet e dua dhe e respektoj shume. Disa gjera kur arrijne te prekin fijet e zemres time ,eshte veshtire ti nxjerr me..Vdesin aty.

Naten e mire.

Mesazh i vjetër 29 Mars 2006 07:23
MERMAID nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MERMAID Kliko këtu për të kontaktuar me MERMAID (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të MERMAID't! Kërko mesazhe të tjera nga: MERMAID Shto MERMAID në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MERMAID në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Asgje dhe shumecka nga vetja ime...

Paksa pergjumesh.Dua te hedh sonte nje jorgan mendimesh casti,qe do te thote
"dua te flas".
Sa shume kam folur sot,mbase u lodha se foluri.Mbase u lodha se qeshuri,
se perqeshuri...Kurre s`ndryshova tip.
Boll u mundova te nderroj mendje, drejtim,e kurre s`arrita.
Them kurre, pasi karakteri im i forte eshte i trasheguar nga Babai im,
qe e kam idhull.
Dreq o jete,edhe prinderit u kthekan ne idhuj?!
------------------------------------------------------------------
Adoleshenca.Nje qeshje zemre qe mbushej me pas me lote.
Nje xhiro jashte qytetit si zog i lire,qe me pas kthehej ne burgim shtepie.
Nje dashuri e pajetuar kurre, nje puthje qe vdiq e gjalle,nje shpirt qe mbeshtolli dhe akoma mbeshtjell vetem plage te embela te nje personazhi
qe vertet dashurova.
Me kujtohet AI...Instiktivisht syte me erresohen, me lotohet por s`e bej dot.
Perreth njerez te njohur.Dal jashte.Marr fryme thelle e serish Ai...
Ca ngjyre i kishte floket?!-Kacurrele te zinj.Po!Ashtu i kishte.
Syte?!-....
Qeshte bukur,-kishte shpirt te bukur.Por s`ma lejoi fati...
Dhe keshtu kujtova.Me sakte jetoj me ate kujtim.Me eshte bere opsesion.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Dikush mendon se jam egersuar.Dikush mendon se s`i jap rendesi.Dikush mendon se jam teper impulsive si natyre,
dikush mendon se kam shpirt te bukur, e kjo me gezon.
Dikush mendon se jam tjetersuar, roberuar pas jetes,-ose me sakte jam une ajo qe i ve te tilla epitete vetvetes.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kam lindur per te shkruar.S`jetoj dot pa pene,pa fletore, blloqe, libra...
Kam nevoje per fjale te ngrohta,te qeta,jo kryenece.
Kundershtoj padrejtesine,irrogancen, injorancen,mentalitetin e vjeter,
thjeshte jam me e lire sesa vete liria.Por vetem shpirterisht.
Ca dreqin dua me teper ne kete jete?!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 29 Mars 2006 09:14
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

SA te frikshem jeni ju gocat me keto mendime te castit:p

Mesazh i vjetër 29 Mars 2006 11:22
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Green_Mamba
'

Regjistruar: 12/03/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 205

une mendoj se te thuash ate qe mendon,do te thote ta shesesh ate qe po mendon dhe ta blejn ata qe skane mend

Mesazh i vjetër 29 Mars 2006 21:02
Green_Mamba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Green_Mamba Kërko mesazhe të tjera nga: Green_Mamba Shto Green_Mamba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Green_Mamba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
capkenia durrsake
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2005
Vendbanimi: ne boten e luleve
Mesazhe: 61

Wink

pak te qeshura me ne fund

sot jam e gezuar e sdua te mendoj per asgje qe mund te ma prish kete lumturi. Do thoni ju e pse ?
as vete se di pse jam kaq ne forme sot dhe kete gezimin tim dua ta shfaq gjithandej.
Te me shihnit mua sot gjith diten tu kercy neper shpi sa dhe mamit i beri perstypje(moj goc ca ke kshu se po na habit,hajde ne terezi se me duket se me iku goca )

ja kalofshi dhe ju lagja kendeja si un sot . Kisha koh pa qen kaq e gezuar me then te drejten po qenka gallat kshu.

Mesazh i vjetër 30 Mars 2006 04:01
capkenia durrsake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të capkenia durrsake Kliko këtu për të kontaktuar me capkenia durrsake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: capkenia durrsake Shto capkenia durrsake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto capkenia durrsake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar