Regjistruar: 05/03/2010 Vendbanimi: ishull Mesazhe: 483
me priftin do lidhesha vertet
__________________ Te zgjuarit jepi hapsira, budallit hapi rrugen.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Jeta duhet kap prej zhelesh ... e ke degju Xhozin ti a jo kush o xhozi?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Jeta duhet kap prej zhelesh ... e ke degju Xhozin ti a jo
__________________ Walking the drunkard's walk...
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul kush o xhozi? ajo topallja e parlamentit me pra
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul kush o xhozi?
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul kush o xhozi? krushka e luisit
Citim:Po citoj ato që tha sassari krushka e luisit rrofsh, ti ma kompletove mendjen.
Citim:Po citoj ato që tha sassari krushka e luisit
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ajo topallja e parlamentit me pra Eh.. ok. Puna eshte se une s'jeton atje ku s'ka pleqeri, prandaj nuk i kam referencat t'i bej lidhjet
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ajo topallja e parlamentit me pra
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Eh.. ok. Puna eshte se une s'jeton atje ku s'ka pleqeri, prandaj nuk i kam referencat t'i bej lidhjet e kuptova nga shqipja qe perdor si perfundim do lidheshe per keqardhje ti se nuk e understand-a une
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Eh.. ok. Puna eshte se une s'jeton atje ku s'ka pleqeri, prandaj nuk i kam referencat t'i bej lidhjet
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul rrofsh, ti ma kompletove mendjen. ok ne cilen parti e sheh priftin ti per dy vitet e ardheshme
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul rrofsh, ti ma kompletove mendjen.
Citim:Po citoj ato që tha sassari ok ne cilen parti e sheh priftin ti per dy vitet e ardheshme Une them qe do i boj i xhiro nga dy tre here te gjithave.
Citim:Po citoj ato që tha sassari ok ne cilen parti e sheh priftin ti per dy vitet e ardheshme
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha sassari ok ne cilen parti e sheh priftin ti per dy vitet e ardheshme hahahahhaah