Po, po eshte sh.e lehte te imagjinohet.. Sidomos kur ta tregojne vete personazhet e historise..
Me kujtohet shprehja e fytyres tende ate dite kur kemi folur me web. e na ke pare ensemble....Hahahahahahaha ca gjerash po me kujtohen tani lool
HAhahahahahha rri mos ma kujto....une flisja ne telefon me kushuriren ju me tregonit hahhahha....e mban mend fytyren time gaggagagaggagag ...dhe zeri hmm hmm ne telefon ueeeeeeeee ca gallate ate mbremje hahhaha
Momenti ma i trupshem kur me vizitoi ginekologu ne shqipni ishte grua dhe isha rehat por ketu ne itali me ra rasti te shkoj tek nje gjinekolog dhe ishte burre ato momente u ndieva pak ne siklet por kaloi shpejt ...imen cdo jave jam ke ai per kontroll
Mua mu kujtua nje moment sikleti ne periudhen e fakultetit.. Eh, ishte pushimi mes oreve dhe dola per te blere dicka. Ate dite fryente nje ere qqeeeeeee me beri te inskenoj Monro-2 para gjithe Fakultetit.. Ka njerez qe akoma ma permendin sot....
Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Momenti ma i trupshem kur me vizitoi ginekologu ne shqipni ishte grua dhe isha rehat por ketu ne itali me ra rasti te shkoj tek nje gjinekolog dhe ishte burre ato momente u ndieva pak ne siklet por kaloi shpejt ...imen cdo jave jam ke ai per kontroll
Qyqa o goce kaq i mire qeka ai
Ca kontrolli bante kshu ne pergjigthesi?